• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra yakın arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nonicknameno

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
33
4
6
23
en yakın arkadaşımın(dostum) düğününden döndüm dün. Konuşmalarında ya da herhangi birşeyd soğukuluk seziyorum. Ya da ona sarılmak istediğim zaman onun eskisi gibi içten sarılmadığını seziyorum. Bu evlilik sürecinin verdiği stres mi yoksa başka bişey mi? Kısacası evlilik yakın arkadaş ilişkilerini bozar mı? Bu arada aramızda çok fedakarlıklar , özlemler ve beklemeler var. Yani benim için çok kıymetli hep gözlerinin içine bakarak konuşurum elini tutarım hep destekçisi benimdir. Kendiside hayatında ben olmazsam eksik kalcağını ifade eder ara sıra hani bu süreç geçtikten sonra eski haline döner mi? birde böyle hissettiğimi kendisine söyledim henüz görmedi

yani cidden sanki aynı ananın karnından aynı göbek bağı ile doğmuşcasına bu arkadaş takıntısı nedir ay aman soğudu diye tir tir titremek nedir . cidden anlayamıyorum bu konuda ya çok empati yoksunuyum ya da kimseye eyvallahım kalmamış .:KK14:

Kız daha evlendiğini bile anlamamıştır. Arkadaşı burada evlendikten sonra diye konu açıyor.
Eğer bunu 1 ay sonra hissetseniz ayrı ama evlendiği gün o koşturmacada yorulmuş olabileceğini nasıl düşünmezsiniz.
Son 2 3 ay koşturmaktan helak oluyor insan. Birde kıza mesaj atmışsınız. Dostum dediğim arkadaşım beni anlamak yerine yada içinde tutup daha uygun zamanda söylemek yerine evlendikten 2 gün sonra böyle bir mesaj atsa çok kırılır kızarım.

en yakın arkadaşımın(dostum) düğününden döndüm dün. Konuşmalarında ya da herhangi birşeyd soğukuluk seziyorum. Ya da ona sarılmak istediğim zaman onun eskisi gibi içten sarılmadığını seziyorum. Bu evlilik sürecinin verdiği stres mi yoksa başka bişey mi? Kısacası evlilik yakın arkadaş ilişkilerini bozar mı? Bu arada aramızda çok fedakarlıklar , özlemler ve beklemeler var. Yani benim için çok kıymetli hep gözlerinin içine bakarak konuşurum elini tutarım hep destekçisi benimdir. Kendiside hayatında ben olmazsam eksik kalcağını ifade eder ara sıra hani bu süreç geçtikten sonra eski haline döner mi? birde böyle hissettiğimi kendisine söyledim henüz görmedi
Kocasıyla ilk kavgasında arar seni merak etme

Evlilik malesef değiştiriyor ben birçok evlenen arkadaşımla görüşmeyi kestimm çok kırıcı oluyorlar

ben size anlattığımdan daha yakınımda uzun uzun yazamadım sadece eskisi gibi olurmuyuz onu merak ediyorum
Burada bir sürü denklem var. Eşi huyludur, aşırı samimiyete sorun çıkarır. Arkadaşınız eşine aşırı meyleder, arkadaşlarına az zaman ayırır. Hayat koşturmacası, yeni evliliğe adaptasyon, bir de çocuk olursa vs. hmm bence eskisi gibi olmaz üzgünüm. Ya da arkadaşlığınız daha normal boyutlara geçer ama o da sizi tatmin etmez sanki.

gerçeği bilemem ama bu kadar sevip çok şey paylaştiginiz insan hakkında bunları düşünüyosanız kesinlikle eskisi gibi olmadıgına emin olabilirsiniz. evlilik telaşı vs saçmalık. 22senelik arkadaşımla ne onun düğününde ne kendi düğünümde asla böyle şeyler geçmedi aklımdan birbirimizin nedimesi olduk hatta hiç bi zamanda stresten birbirimiz için ters düşünmedik yada farklı davranmadık. asıl arkadaslık bu günlerde yanında olup yükünü azaltmaktır zaten. aksi bi tavır varsa ben orda şüphelenirim. sizin arkadasınız eskisi gibi düşünüp hissetmiyo belli ki

Kız daha evlendiğini bile anlamamıştır. Arkadaşı burada evlendikten sonra diye konu açıyor.
Eğer bunu 1 ay sonra hissetseniz ayrı ama evlendiği gün o koşturmacada yorulmuş olabileceğini nasıl düşünmezsiniz.
Son 2 3 ay koşturmaktan helak oluyor insan. Birde kıza mesaj atmışsınız. Dostum dediğim arkadaşım beni anlamak yerine yada içinde tutup daha uygun zamanda söylemek yerine evlendikten 2 gün sonra böyle bir mesaj atsa çok kırılır kızarım.
napıcam peki? gördü mesajlarımı daha dönmedi . yanı bunu hiç sormamış gibi yapmak için :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back