• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendikten sonra üniversite

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba bayanlar, buraya üniversite ile ilgili bir konu acmıştım ve bir çok arkadaşın desteğiyle son anda sınava kaydolup girdim. Barajı bile gecemezsem korkusuyla sadece tyt girdim zaten amacimda 2 yıllık aöf den bir bölüm okumakdı (çünkü sinava hazirlanamamistim) sınavdan 243 puan aldım aöf den 2 yıllık çoğu bölüm geliyor sizce kendimi geliştirmek için hangi bölümü tercih etmeliyim aöf den iş imkanı çok zor biliyorum ama ben işten ziyade kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bence iş güvenlıgı uzmanı ydı galıba oyle bı bolum vardı adını yanlsıta yazms olabılır. Zor bı ıs ama bence cogu yerde ıs ımkanı saglayacak bı ıs dıye dusunuyorum bı arastır ıstersen. Yada adalet olabılır klavyenı gelıstırıp katıp olmayı deneyebılırsın

Muhasebe açıktan var mı bilmiyorum ama kendini geliştirirsen iyi yerlerde iş bulunabiliyor

Ben evliyken örgün eğitim öğretmenlik okudum. Çocuğum olduktan sonra da atandım. Yani hiç bir zaman hiç birşey için geç değil. Açık öğretim yerine örgün eğitim güzel bir bölüm okuyabilirsiniz bence. Evlenince ya da çocuk olunca hayat bitmiyor ki..

Merhaba bayanlar, buraya üniversite ile ilgili bir konu acmıştım ve bir çok arkadaşın desteğiyle son anda sınava kaydolup girdim. Barajı bile gecemezsem korkusuyla sadece tyt girdim zaten amacimda 2 yıllık aöf den bir bölüm okumakdı (çünkü sinava hazirlanamamistim) sınavdan 243 puan aldım aöf den 2 yıllık çoğu bölüm geliyor sizce kendimi geliştirmek için hangi bölümü tercih etmeliyim aöf den iş imkanı çok zor biliyorum ama ben işten ziyade kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Çocuk gelişimi okuyorum ben çalışmasam bile bebegime faydam olur diye son 2 dönemim kaldı mezun olmaya sende okuyabilirsin kendini geliştirmek için

Bilgisayar programcılığı,DGS basit bir sınav o sınava girip mühendisliğe de geçebilirsiniz. Bu şekilde hem bölümü okuyup hem de kendinizi geliştirirseniz iş alanınız geniş olur

Bence orgun okumalisiniz diyecegim ama hamilesiniz sanirim.
Ben de evliyken okuyanlardanim. Örgün Ingiliz Dili Ve Edebiyatı okudum.
2 yillik orgun guzel bir bolum secip dikey gecisle lisansa da tamamlayabilirsiniz.

Cocuk gelisimi ozel egitim sosyal hizmetler kesinlikle bunlardan biri okumalisin sosyal hizletler ve ozel egitim her turlu is imkani var die dusunuyorm insallah gonlunuze gore olurr

Back
X