• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra kimlik değişimi

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
106
24
48
Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum bn evleneli 3 sene oldu sistemde kocamın soyadı çıkıyor ama kimliğimi daha değiştirmedim tamamen usengeclikten😏 değiştirmek istiyorum ama bı cezası var mı geç değiştirtiriyorum diye aranızda geç yaptıran oldu mu teşekkürler şimdiden ☺️

Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum bn evleneli 3 sene oldu sistemde kocamın soyadı çıkıyor ama kimliğimi daha değiştirmedim tamamen usengeclikten😏 değiştirmek istiyorum ama bı cezası var mı geç değiştirtiriyorum diye aranızda geç yaptıran oldu mu teşekkürler şimdiden ☺️
Cezası yok diye biliyorum

Bildiğim kadarıyla bi cezası yok.

3 sene boyunca hiç kimlik gösterme ihtiyacı olmadı mı? Çok ilginç.

Screenshot_2022-08-24-10-01-35-195_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

ben 1 buçuk sene sonra değiştirdim bi sıkıntı olmadı. ama garanti olsun dersen kaybettim de yenisini çıkarttır. gerçi onun da cezası var :)

Back