Anket Evlendikten sonra kayınvalidenizle ilişkiniz

Eşinizin ailesi ile ilişkiniz evlendikten sonra değişti mi?

• Ankete Katılan
    27

_turuncu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
210
1
96
çok merak ediyorum evli arkadaşlara soruyorum. Benim şimdi erkek arkadaşımın ailesiyle aram çok iyi annesiyle falanda öyle beraber alışverişe gidiyoruz yemek yiyoruz takılıyoruz muhabbet ediyoruz kısacası cok güzel zaman geçiriyoruz. Ancak evli arkadaşlarım "bunların tadını çıkar evlenince herşey tersine dönüyor"yada "bizde öyledik şimdi o benden haz etmez ben ondan haz etmem" diyor dio benimde aklım karıştı. Sizinde böylemi? Yani evlenmeden öncesi ile sonrası arasında fark oldumu.

bu durum her iki kişinin uyumuna bağlı. bi taraf iyiyse karşı tarafta aynı şekildedir.ama kişsel olarak söylemem gerekirse iş ortaklığınız söz konusuysa bizim gibi ,maddiyat işin içine girince herşey karışıyo.hırsa kapılan taraf çirkinleşiyo.iyi olan uyumumuz tamamen bozuldu.çok ağır sözler duyarsanız otomatik olarak çekersiniz kendinizi.bizde malesef bunlar oldu.kadın umreyede gitti ama hala maddiyat için herkesi satar. aman dokunmayın şimdi yarama:bbo:

ilk zamanlar melekti ne şanslıyım diyordum.......evlenme zamanı gelince canavar oldu bizi mahvetti eşimle hayatımızı zindan etti neyse uzatmayayım..........evlendik ilişkimizi tamamen bitirdik rahatlamıştır umarım! oğluyla da soğuklar ama görüşüyolar arada ben karışmam zaten ailesi sonuçta bana uzak olsunda...
bencede tadını çıkar ............

canım evlendikten sonra nedense o büyü bozuluyor gibi geliyor banada..
bende sevgiliyken ve nişanlıyken çok şanslıyım, çok iyi bir kayınvalidem var diyordum ama zamanladeğişmeye başladığını hissettim...
herkes kaynana gelin psikolojisine giriyor galiba, en ufak şeyler cımbızla çekilmeye başlıyor sanki..

kaynanalar hiç birzaman gelinlerini sevmezler hiç bir zaman inanmam hele kızı olmayan kaynanalar hiç anlamazlar melek olsa anlaşılamaz.....

Son düzenleme:
Evlendmeden önce hiç bir diyaloğumuzun olmaması sanırım bizim başlı başına en doğru yaptığımız şey...
Bu sebeple değildir mutlaka ama maşallah çok iyiz:nazar:

ya kızlar pardon ama 360 derece dönersen aynı noktaya gelirsin yani değişim olmaz
şık 180 derece olmalıydı
ayrıca evet bizimkide çok değişti
uzun süre ayrı kaldık görüşmedik 2 sene boyunca
ama şimdi iyi aramız
umarım bir daha bozulmaz

3 yıl nısanlılık 2 yıl evlılık.karsılarına gecıp bırsey demedım.surat asmadım bırsey bellı etmedım.takı bu bayrama kadar.doldum tastım.ben konusmaya calısırken sıktı dıslerını 5 yıldır ıcındekılerı saydı doktu. sen ıyı oldukça onlarda ıyı olmuyor.sustukca ezıyorlar

Bu iki seçenekte aynı.Bana uymuyor.Çünkü ne aynı kaldı ne de çok kötü oldu.Oldu bazı can sıkıcı şeyler.Ama işte bunları yaşamayan yok .Napalımm..:umursamaz:

nişanlıyken aramız süperdi benden çok o beni arardı çok şanslı olduğumu düşünüyordum yanıldığımı bana evliliğimin 1. ayında gösterdi küstüler sonra neyse barıştık, 3,5 aylık evliyim yine küstüler. artık bıktım ve en kötüsü de alt katımda oturuyor.suçumda haftada 1 kere 10 dk mesafede oturan anneme gitmem.

bilmiyorumkismile Allah kimseyi şaşırtmasın değiştirmesin de ya..
basta nasıl kabullenip bildiysek öyle devam etsin inşaallah..
hikayelerinizi okuyunca korkmadım değil..
bana görede suan sorun yok hoş güzel bir insan..ama
bir araya gelmeden anlaşılamıyor ki..kaydirigubbakcemile
ben zaten kafama çok takan biriyim..alttan alırım hep incitmemeye çalışırım
herşeye cevap vermem tebessüm ederim..birde bunların üstüne
kıymet bilmeyen üste çıkmaya çalışana raslarsam Allah muhafaza..eyvahedigeldismile
neyse korkunun ecele faydası yok..
şimdilik yapabileceğim tekşey tayinimizin istanbula çıkmasını beklemek..
Ankaraya çıkarsa yandık..aklinialirimsmile..en azından uzaktan olsa bişe olmaz..

Back