- Konu Sahibi CakilTasi_
yıllardır en önemli sıkıntım adet ağrılarımın çok şiddetli olmasıydı.. vajinismus falan derken ilgilenemedim fakat bu ay canıma tak etti ve bir doçentten randevu alıp gittim.. gittim doktor bana bunun normal ve ya anormal bir durum olup olamayacağını jinekolojik muayeneyle kontrol edeceğini söylediğinde ona vajinismusu yendiğimi, çok şiddetli boyutlarda olmadığını fakat ilişkide acının devam ettiğini anlattım.. neyse sonra dedi hadi gidiyoruzzzz.. geçtik içeri bana dedi koltuğa çık otur, kızlar böyle bişey olamaz kanım çekildi onu gördüğümde.. neyse dedim hadi ha gayret neleri aştın sen buna mı oturamıycaksın. neyse oturdum aç bacaklarını dedi açamıyorum kaldım öyle kasıldım.. neyse doktorun en son bişe sokmaya çalıştığını hatırlıyorum sonrası feryat figan... aman ne ağlamak ne bağırmak.. doktor da hiç istifini bozmuyo :) çok güzel çok güzel diyo bana bana bişeler anlatıyo ama ben duymuyorum ağlamaktan, bişey sordu hıhı diyebildim sadece.. neyse sonra ince uzun bişe soktu, onda daha az canım yandı girdiğinde ohh dedim, sağa sola çevirdi yumurtalıklarıma bakacakmış, benden yine çığlıklar sonra çıkardı kalktı ayağa yüzüme baktı, sen bu durumdayken ilişkide acı duymaman mümkün değil,vajinismus fiziksel değil, tamamen psikolojik dedi.. neyse sonuçta bende herhangi bir problem yok ne vajinismus için ne de regl ağrısı için.. hormon tahlillerimi yaptırdım bugün. bakalım ne çıkacak.. yani kızlar o koltuğa oturmak çok zor..mecbur kalırsam yine otururum ama kesinlikle tercih etmeyeceğim.. ama kadın bana dediki sen gerçekten ileri derecede olsan o koltuğun yanına yaklaşamazdın, ve ben seni uyutmak zorunda kalırdım dedi.. bir de işte bu çikolata kisti olabilir fakat bunun iki önemli belirtisi var, birincisi sen kendini kasmadığın halde ilişkide acı duymak, ikincisi şiddetli regl ağrısı.. bunda da kesin sonuca varmak için laparoskopi yapmam lazım dedi. bu da beni biraz korkuttu.. sizce yaptırmalımıyım?