• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendikten sonra annenizle iletişiminiz nasıl ?

Biraz sanırım annelerimizi tanıyarak atmalıyız adımlarımızı. Yani ben kendi annemin çok evhamlı olduğunu bildiğim için eşimle sıkıntı yaşarsak pek anlatmam, çünkü abartır biliyorum, içine dert olur düşünür de düşünür oysa ki biz çoktan o meseleyi halletmiş oluruz. Sizde durum nasıl?
benim annem içine atmaz canım süt köpüğü gibidir herşeyi der ama sonra düzelsin ister
ben son 1 senedir hiç biir kavgamı söylemiyorum
ee 7 bitti artık öğrendim tabiki
birde eski amine değilim asla
ama sağolsun aşırı alıngandır
mesela bayramn 1.günü eşim midesini bozmuş eşime yat biz çıkarız dedik dinlenmek iyi gelir
oda yok yatmam sizle dolaşırım dedi ki annemler bizde misafir ayıp olur diyede o gün yata kalka dolaştı
ertesi gün annem hastalandı eşim dediki ane sıcak çarptı galiba,
çok gezdiniz o gün
ben bile daha kötü oldum
sen misin bunu diyen bana saygıızlık etti diyor
ki bu sözü yanımda söylemese inancam
(bu arada annem gerçekten çok sosyal kadındır
bi luna parka gideili benden çok eğlenir -çok gezer ALLAH cc sağlık versinde gezsin)
ben ise o kadar değilim
arada anne sen hiç yorulmuyosun vb.cümleler konuşulur
tersine gidiyor ne söylese artık
ha bundan önceden yaşadığımız sıkıntıların etkisi yok mu var
ama unutalım diyor unuttuğunu düşündürüyor
ama sonra gene nazlanıyor
kıyamıyorumda hiç anneme üzülüyorumda bu haline ama çaresiz bırakıyor beni :KK43:

agresif bi halin var
annenle elbet görüşmek zorundasın
bu senin vicdani ve manevi bir görevin diyeceğim atarlanacaksın
karararın ve fiilin ne olursa olsun umarım pişman olmazsın

Yok agresif değil de doluyum diyelim bazı konularda. Tabii ki farkındayım kaldı ki zaten annemi ben görev olarak görmem o benim annem beni var eden kadın. Benim rahatsız olduğum noktalar başka aslında ama kimi yazan görüyor bunu kimi görmeden direkt anne düşmanı ilan ediyor. Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekür ederim yine de.

Ben anneme 400 km mesafede kalıyorum. Hergün konuşuyoruz bazen günde 3 sefer. Ben bu durumdan rahatsız değilim :) hatta günlük ihtiyac gibi geliyor artik. Benimde annemle aramda büyük bir bağ var. Ama sizinki aşırıya kaçıyor.

Bekarken kedi-köpek gibi kavga ederdik en fazla 5 dk.yanyana durabiliyorduk sakince. Ama evlenince bi nebze anne-kız gbi olduk.

Annemle günde 2-3 kez konusur hatta süreklide whatsapptan konusuruz. Ben annemsiz bir hayatı düşünemiyorum benim herşeyim annem.. Cennet bile onların ayaklarının altında..

Herkes anneciğini aramadan gününü geçiremiyor ancak eşleri annesini aradığında yada kayınvalidecikleri aradığında oooooovvv, aylarca tartışmalar devam eder, buralarda konular açılır.
Ben nerdeyse tüm gelinleri art niyetli görmeye başlıcam artık.

Back