Evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

yaklaşık 7 aylık evliyim bizimle yakın tarihlerde evlenen kuzen arkadaş her kimse herkes hamile ben hariç bu durumdan memnunum biraz erken ama yaza bende düşünüyorum çünkü senin kadar genç değilim. yerinde olsam en az 1 yıl eşimle sakin sakin vakit geçirip onu daha iyi tanıma yoluna giderdim.

15 ay doğum kontrol hapı ile korundum bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğimin 4. ayında işten çıkarıldım. Eşimin iş garantisi yok ve maddi olarak bir maaşla geçinmemiz imkansız. Sonuçta kötü bir hamilelik geçiriyorum ve bebeği hiç istemiyorum. Evlilik çocuk güzel şeyler fakat doğru insanla yapılırsa güzel. Kızlar sakın illa sizin paranızla dönebilecek bir evliliği kabul etmeyin. Kadın tabiki çalışmalı ama evi geçindirmek için değil. Sonuçta evde de çalışmaya devam ediyoruz. İşten eve gelince kimse önümüze yemek koymuyor temizliğimizi yapmıyor.

hemen hatta esımın dogum gunu 6 ekım we o gun yumurtlama donemımmıs :)) 22 eylulde adet baslangıc tarıhım hıc korunmadık suandada 34 haftalık hamıleyım :)

Son düzenleme:
bende 5.ayımda hamile kaldımm severek isteyerek.:1: birazda uğraşarak:1: eşimde bende ilk günden beri istedik inş doğumunu da görürüz

evlendikten 11 ay sonra hamile kaldım niye o kadar bekledm diye kızıyorum kendime:1: şimdi 2. bebeğime hamileyim rabbim isteyen herkese yasatsın bu mutlulugu:21::21::21:

Ne güzel neredeyse hepinizin evlendiğiniz yıl çocuk sahibi olmuşsunuz bense 2 yıl 8 ay sonra hamile kaldım eşime kalsa hala istemiyordu :53: Allah'ıma şükürler olsun tek denememizde oldu :52: Allah olmayanlarada nasip eder inşallah :40:

Back