Evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

PelinOzelKalkan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
47
0
16
İstanbul
Öncelikle merhaba kızlar.Hemen konuya giriyim detayları boşveriyim :) akşam yemek yerken eşim 'bi bebeğimiz olsa ne güzel olur dimi'dedi. çok şaşırdım. bu zamana kadar hiç konusunu bile açmamıştı. 4 aydır evliyiz zaten. ne tepki veriyim bilemedim bi anda. Sizler evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız?ya da bebiş düşünmeye başladınız?

Forumlarda bu konu ne kadar cok bende hep bunu merak edip arastirdim cunku bende kararsizim hos sen sanslisin esinden oyle bir talep gelmis benimkinden yok cunku :) herkez yasina gore diyor birde maddi durumuna gore buarada sen kac yasindasin?

ben evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım.hemen istiyoduk zaten ama yumurtlama günlerini tutturamıyoduk ovülasyon testi aldım ve oldu te denemede:))

ben evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım.hemen istiyoduk zaten ama yumurtlama günlerini tutturamıyoduk ovülasyon testi aldım ve oldu te denemede:))

Ayyy ne guzel ne kadar sanslisin Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin peki esindemi istiyordu ben benimkini cok anlamiyorumda ben cocuk sevmiyorum kendi cocugumu severim bir tek diyor istermisin diyorum bilmem diyor heralde hazir hissetmiyor kendini :(

Forumlarda bu konu ne kadar cok bende hep bunu merak edip arastirdim cunku bende kararsizim hos sen sanslisin esinden oyle bir talep gelmis benimkinden yok cunku :) herkez yasina gore diyor birde maddi durumuna gore buarada sen kac yasindasin?
22 yaşındayım canım. Maddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür. Ama ben çok kararsızım yani bi çocuğun sorumluluğunu almak falan. Çok zor...

22 yaşındayım canım. Maddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür. Ama ben çok kararsızım yani bi çocuğun sorumluluğunu almak falan. Çok zor...

merhaba kızlar bence senin yaşın için biraz erken ama 1 sene falan :)) çünkü ben 11 ay önce evlendim 30 yaşında ilk günden beri deniyoruz olmuyor o yüzden erken anne olmak daha kolay benim fikrim bu herşeyin hayırlısı

evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım iki ay ayrıydık ilk denemeden oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla tez vakitte bekletmeden özletmeden hasret çektirmeden ben hep böyle dua ettim

ayyy :) insanın hemen evlenip cocuk yapası geliyo sizin yazdıklarınızı okuyunca :))

evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım. suan miniğimiz büyüyo. 22 hafta olduk rabbim isteyen hakeden herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın inş.

benimki ilk günden beri dilinden düşürmüo ona kalsa hemen olsun ama ben istemiyorum erkenden 1 yıl geçmeli diye düşünüyorum..çocuk yaza doğru doğarsa kışa kadar biraz büyümüş olur çok sıkıntı çekmez dedim ona şimdi onunla biraz oyalanıyo işte :1: eylül gibi düşünürüz heralde Allah aratmasın

Tatlım ben 1 yılı aşkın bi süre doğum kontrol hapı kulandım ve bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım :)

evlendikten 15 ay sonra bebek yapma kararı aldık 3.ayda tuttu yanı tam 1,5 yıllık evlıydık hamıle kaldıgımda ama bence erken oldu cocuk buyuk sorumluluk helekı evde oturmaya alısık olmayan bayanlar ıcın. bence evlılıgın tadını ıyıce cıkarın birbirinize doyunca bebek yapmaya karar verın.Gerçi ne zaman nasıp ederse rabbım kımseye aratmasın ınşallah

benimde evleneli 1yıl oldu 11.ayda hamıle kaldım ama sonra kürtaj olmak zorunda kaldım.yaşım 27....27-30 çocuk için ideal yaş diye düşünüyorum erkenden oluncada denildiği gibi evde olmayı sevmeyenlere çok agır geliyor.psikolojı alt ust oluyor. ben bir aylık deneyimde olsa bile çok zorlandım Ama evdeysen pek dışarı çıkmıyorsan doğur bebişini zaten hep evdesin:DDD

Korunmayı bıraktıktan sonra 5.ci ayda hamile kaldım :) yumurtlama gününe dikkat etmiştim. Ovulasyon testi kullandım.

hiç acele etmeyin bence.21 yaşında evlendim.2 yıl sonra bebek düşünmeye başladık 6 ay sonra hamile kaldım.evlenir evlenmez hamile kalmak bence doğru değil önce evliliğiniz otursun mutluysanız bile önce bi evliliğin tadını çıkarın.bu arada haziranda bebeğimiz gelecek iinş. az kaldı.eşimle mutlu olmama rağmen erkenden çocuk yapmadığımız için çok şanslıyım.beni beklediği ve anlayış gösterdiği için ona çok teşekkür ederim her zaman.bu arada eşim de doğru bi karar vermişsin diyor.çevremizde bizimle evlenip hemen çocuk yapan kuzenlerimiz var çocuk olmasa boşanırdık diyorlar.çocuk için bi arada değil birbirimizi sevdiğimiz için bir arada olduğumuzu ikimizde gördük.

Back