- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
Arkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınız
Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
Evlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendinizArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Siz yine de ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin onlar yüzünden kendinize beddua etmeyin,bazı sözler dua yerine geçerMuhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
Doktora gitmeyi düşündünüz mü?Bir sene süre veriyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar üç hafta önce evlendim Allah hepimize nasip etsinEvlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendiniz
En kısa zamanda kucağınıza alırsınız inşallah
Rabbim onları ıslah etsin..
Biz bir yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor. İnsanlar doğurup sokağa atıyor, öldüren bile var Allahım aklım almıyor![]()
24 ay sonra isteyerekArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Düşünmek miDoktora gitmeyi düşündünüz mü?Bir sene süre veriyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar üç hafta önce evlendim Allah hepimize nasip etsin ☺
İnşallahEn kısa zamanda kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Tedavisi yok mu peki?Düşünmek mi
Bu kadar istememe rağmen gitmesem olur muydu. Maalesef sorun eşimde. Sperm sayısı ve kalitesi düşük. Hareketsizlik var.
Rabbim nasip etsin sorununuz neydi1 yıl 8 aydır istiyoruz maalesef olmuyor
Var hamdolsun.Tedavisi yok mu peki?
İnşallah en kısa zamanda nasip olur dua edicem sizeVar hamdolsun.
Keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum.
İncir kürü vs.
Hacamat sülük vitamin ile. Yeni başladık İnşallah düzelir
Oy teşekkür ederim yaİnşallah en kısa zamanda nasip olur dua edicem size ☺
Sorun falan vsr mıydı yoksa siz mi istemedinizTamı tamına 24 ay sonra![]()