• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız 😊

Evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız?

• 1-2 Ay içinde

OY: 12 24,0%
  • 2-6 Ay içinde

OY: 9 18,0%
  • 6-12 Ay içinde

OY: 13 26,0%
  • 1-2 Sene içinde

OY: 9 18,0%
  • 2-5 sene içinde

OY: 5 10,0%
  • 5 sene sonra

OY: 2 4,0%

• Ankete Katılan
    50
Muhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
😞
Rabbim onları ıslah etsin..
Biz bir yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor. İnsanlar doğurup sokağa atıyor, öldüren bile var Allahım aklım almıyor😞😢

Arkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınız 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda 🥰
Evlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendiniz

Muhalefetlik gibi olmasında Allah isteyen herkese nasip etmesin. Hakkıyla ana baba olabileceklere versin. Canı çıkasıya kadar dövülen her çocuğu gördüğümde Allahım ilerde ben de böyle anne olacaksam nasip etme bana diye dua ediyorum
Siz yine de ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin onlar yüzünden kendinize beddua etmeyin,bazı sözler dua yerine geçer

Evlendiğimden beri istiyorum ama bir yılım dolacak hala anne olamadım maalesef. Siz ne zaman evlendiniz
Doktora gitmeyi düşündünüz mü?Bir sene süre veriyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar üç hafta önce evlendim Allah hepimize nasip etsin ☺️

Doktora gitmeyi düşündünüz mü?Bir sene süre veriyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar üç hafta önce evlendim Allah hepimize nasip etsin ☺
Düşünmek mi 🙄
Bu kadar istememe rağmen gitmesem olur muydu. Maalesef sorun eşimde. Sperm sayısı ve kalitesi düşük. Hareketsizlik var.

Back