- Konu Sahibi chocolategirl
-
aynen yazdığın gibi,, burası bizim polemik topiğimiz diil lütfen daha fazla uzatmayalımm..
bir kaç msj da sürekli diğer üyelere yorum yapan sensin herkes kendi yorumunu yazsın.hlal gereken cvp kendi verebilir sanırım.kötükedihüso
selam canlar,
burasi da benim gunlugum oldu sanki he,ne dersiniz kaydirigubbakcemile3
bugun yine hastanedeydik,farkli bir hastane bu sefer...arastirmalar,kosturmalar...
bu hastanelere Allah kimseleri dusurmesin,cok zor...
hem yorgunluk,hem giden zaman ve bol para... Allah tum hastalara acil sifa versin Rabbim :Saruboceq:
esimle bugun pek gorusemedik.yine bir iki sefer aradi,naptiniz diye sordu.haber ver mutlaka dedi...
kisaca rayina giriyor bazi seyler... sizin de soylediginiz gibi zaman lazim bu ara bize..
yorumlariniz icin cok tesekkur ederim,bir kardes sicakliginda sordugunuz,beni merak ettiginiz icin...
bugün iş arkadaşlarıyla yemeğe davetlilermiş...
ama bizimki gitmemiş...
bana canım istemedi diyor ama ben inanmadım.,muhtemelen doğumgunumde birşey yapmadığı için,arkadaşlarıyla çıkarsa üzüleceğimi düşündü ...doğumgünümde birşey yapmadı ya :1closedeyes:
ama halasının oğluyla geldiler eve ve şuanda fıfa2008 oynuyorlar (futbol oyunu),ben de dizi izliyorum...
beni takan yok zaten
ben de oynuyorum da performansımdan memnun olmadığı için hala oğlunu getirmiş :)
zaman herşeyin ilacı. bence düzeliceksiniz ben inanıyorum. umarım bu ona güzel bi ers olurda çok çok mutlu eder seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?