N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chocolategirl
-
merhaba kızlar,
eve gelmedi dun gece... anneme de gitmemis.onun annesine sormadim henuz,sormayi da dusunmuyorum. ogullarina laf bile dinletemeyen bir aile(baba da yok ya,dinlemiyor kimseyi) haberleri yok son 3 gundur yasadiklarimdan,aramiyorlar da...
pazartesi gunune kadar beklemeyi dusunuyorum. sebebi tamamen kendimle ilgili... evet bir isim var belki ama devamli degil,kendimi parasal acidan garantiye almam gerek. ailemle yasamayi dusunmuyorum(babam buna karsi cikacak ama,ikna etmeliym) dolayisiyla gerekirse gecici bir ise girecegim,bakalim nolcak,acikcasi ben de merak ediyorum...
duygularima gelince.. sadece evliligim bitiyor diye,hele hele bu kadar erken btiyor diye cok uzgunum... duygusal bir insanim,mahkemeler filan bilemiyorum nasil kaldiracagim bunlari...aileme uzuluyorum,nihayetinde dogma buyume istanbullu da olsak,aslen dogulu bir aileyiz.insanlar onlari yadirgayacak,bana kimse birsey diyemez belki ama ailem bu durumda,ozellikle babam cok yipranacak... gecen gun ki tavirlarindan bosanmami istemedigi de cok belli oluyordu,belki onunla sorunlar yasayacagim,belki kizacak kusecek... bunlardan korkuyorum ve bunlara uzuluyorum...
ona olan duygularim...bitmediyse de cok yiprandi,ayrildiktan sonra yasayacaklarim zor olabilir belki hayatla ilgili ama ona karsi sadece nefret hissedecegimi dusunuyorum,nefret insanin kendisine zarar verir derler.belki bu yuzden onu bile icimden atmak icin cabalayabilirm... bu insan beni kisa bir sure daha uzecek belki ama artik bitti.... sonumuz ne olacak,gaibi Allah bilir ...ama devam da etse bitse de benim duygularim tukendi artik... buyuk bir kizginlik var icimde. neden? ne icin bunlari yaSAtti ki bana? ne yaptim ona,ne istedim? istedigim sadece evimize ve bana biraz ilgiydi...tum vaktini istemedim ondan ki bunu istemeye bile gerek yok.bunlar istenmez beklenir ben de biliyorum... ne bir namussuzluk ne bir adilik yaptim...ne cok para bekledim,ne mal mulk,ne altin,ne gezme...sadece sevgi ilgi istedim ondan... bu yasadiklarimin sebebi bi istegim dusunebiliyor msnz?....
Asla hakkimi helal etmiyorum
yenı geldım...
dayimlardaydik annemlerle... annem bize gel dedi,yok evime gitmek istiyorum dedim...
sanki evimden uzaklasinca dusup olecekmisim gibi geliyor...
eve girdim...bos..bombos ve soguk...
ne hayallerle girmistim nikah gunu bu eve,onu hatirladim...
ceyizimi serdigim gunu hatirladim..ne kadar guzel bir gundu...
kendime ait bir mutfagim vardi artik...bana ait bir yatakodam...
kucukken hep annemin buyuk gardrobuna ozenirdim,benim de vardi artik...bir tarafi benim,bir tarafi cok sevdigim erkegindi...
az once eve girdim...gittim dolabini actim,esyalarina baktim...
biran hersey silindi aklimdan,tum dedikleri tum yaptiklari... kokladim gomlegini... cok ozledim,beni seven erkegi cok ozledim...
nerde yatiyor,yattigi yer nasil biryer diye merak ediyorum... o beni dusunmuyor,yalniz korktugumu bilir..ama ben onu dusunuyorum...hep kuru seyler mi yiyor,disardan mi yiyor... yikanabiliyor mu...
kiziyorsunuz biliyorum... ne yuzsuz ne gurursuz diyorsunuz belki..merak etmeyin yumusamadim...
sadece cok ozledim...eski gunlerimizi cok ozledim
evet ama kesin degildi...bilmiyorum ki nerde oldugunu...
aksam aksam annesi aradi beni,neler oluyor diye sordu...
dayisi aradi sordu..
onu ariyorlar cevap alamiyorlar,isim var diyip kapatiyormus...
ben de aradim esimi,hep mesgule atti...sirf diyecektim ki insanlar hep beni ariyorlar,benim uzerime geliyorlar...lutfen artik kimseyi uzme,aciklamani yap gibilerinden mesaj yolladim artik...bir sure sonra iletildi ama cevap gelmedi..beklemiyorum da zaten.
babam birkacgun uzak dur evden dedi diye gelmiyor,zaten gelmemeye hevesli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?