- Konu Sahibi chocolategirl
-
Bugün bende annemle evliliğin ne kadar fedakarlık gerektirdiğini, sorumlulukların bazen beni boğduğunu, monoton bir yaşamımın olduğunu, eşimin bazen beni anlamadığını paylaşıyordum.. annem dedi ki “ben hamileyken ve gece doğum sancım tutmuşken baban yat uyu sabah geçer demişti”… ve bunu söyleyen babam seneler sonra şimdi annemin hayatını güzel kılmak için elinden geleni yapıyor, annemi her an mutlu etmeye çalışıyor.. birbirlerinin farkına belki seneler sonra vardırlar, ama annem sabretti.. senelerce… hayat bir sabır küpü olmayı gerektiriyor belki de, tabii ki o ışığı görebilir ve buna değeceğini düşünebilirseniz, bir kumar gibi…
Sevgiler,
Bugün bende annemle evliliğin ne kadar fedakarlık gerektirdiğini, sorumlulukların bazen beni boğduğunu, monoton bir yaşamımın olduğunu, eşimin bazen beni anlamadığını paylaşıyordum.. annem dedi ki “ben hamileyken ve gece doğum sancım tutmuşken baban yat uyu sabah geçer demişti”… ve bunu söyleyen babam seneler sonra şimdi annemin hayatını güzel kılmak için elinden geleni yapıyor, annemi her an mutlu etmeye çalışıyor.. birbirlerinin farkına belki seneler sonra vardırlar, ama annem sabretti.. senelerce… hayat bir sabır küpü olmayı gerektiriyor belki de, tabii ki o ışığı görebilir ve buna değeceğini düşünebilirseniz, bir kumar gibi…
Sevgiler,
Okudukça içim daralıyor. O'nun için yaptıkların, göze aldıkların vs. geliyor aklıma çıldırıyorum. Nasıl bir insan oldu böyle, neden yani ya, sen kötü birşey yapmadınki O'na, biliyorum anlattıklarından, hayretler içerisindeyim bitanem, ne demem lazım inan bilemiyorum, sadece O'na pesss diyorum pesssss!
acaba senin duydugunu hissetti mi baska sehire gidecegini yoksa bir insan nasil bu kadar vurdumduymaz olabilir bu arada yalniz kalabiliyo musun..
boyle iste didemim...bunlari yasamam gerekiyormus belki de...yasiyorum..yalnizim guzel evimde,yapayalnizsenağlama
merhaba.. desteginiz icin cok tesekkur ederim..
emelim aynen oyle yapmayi dusunuyorum..davayi ben acmam,o acacak.ve almam gerekeni alacagim.bu sekilde canimin acisi dinmeyecek ama onun parasini istemiyorum diye de gereksiz bir gurur yapmayacagim...
merfe canim valla ben nereye derseniz gelirim :) bu arada aglama canim ..ben bile aglamiyorum artik,sen de aglama,kimse uzulmesin...
sadece tespitleriniz cok dogru..hicbir erkege gereginden fazla deger vermeyin arkadaslar,kaldiramiyorlar,olan sizlere oluyor...
canım inan kaç günüdür okuyorum yazdıklarını şaştım kaldım ama yüreğinede harran olmamak elde değil ne kadar güçlü bir kızsın inan seni kaybedince kafasını bakalım hangi taşlara vurucak ayrıca resimlerinede baktım çok güzel bir kızsın kilonuda hiç kafana takma verirsin benimde senin gibi kilo sorunum var.ama hakkın olanıda al tabiki sonuçtan emek vermişsin fazlasıyla öyle can yakamının bedeli hafif olmasın insanı kırmak üzmek kolaydır ama sonrası kaybedince gör bak pişmanlıktan deliye dönecek ama iş işten geçmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?