Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

o da bana patlarsa kaldıramam diyosun ya bunu bilmen güzel....ona göre davranırsın belki canımmm

selam bebiciklerimm

topikcene bi sıkıntı var neşemiz eksik gibi geldi bana, herkese bi kasvet çökmüş havadan herhalde benimde başım ağrıyor bi bakıyım dedim yine de

selam bebiciklerimm

topikcene bi sıkıntı var neşemiz eksik gibi geldi bana, herkese bi kasvet çökmüş havadan herhalde benimde başım ağrıyor bi bakıyım dedim yine de

tontişkoların canı sıkkın, ben de dahil
(eşime kullandığım hitapları herkese kullanmaya başlıcam yakında, "her şeyde biraz sen varsın bebişşşş")

tontişkoların canı sıkkın, ben de dahil
(eşime kullandığım hitapları herkese kullanmaya başlıcam yakında, "her şeyde biraz sen varsın bebişşşş")

konuyu biliyorumm seninle ilgili, ama nasip kısmet herşey herşeyde bi hayır vardır diye düşünmek lazımm..eğer giderseniz eminim o illerin de hayatınıza katacağı güzellikler olacaktır

bu arada şarkıyı daha önceden biliyordum ama unutmuşum bildiğimi, nerden duymuştum onu da hatırlamıyorum. bugün 11. ayımızı doldurduk aşkcığımla facebook sayfamda paylaşıyım çok duygusal

güle güle kullan canım

çağla ben buraya yazıyorum sanıyordum, yanlış yere yazıyormuşum onları resmen sansürlemiş gibi oldum ya

şarkı haticenin isminin altında yazan kelime grubundan çağrışım yaptı bende gülen yüzüm, yazıyor ya... ona da gelsin bakem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…