sağol güzellik nasılsın
sana katılıyorum ama ben acayip deli doluyum sağım solum belli olmuyor sinirlenince kulaklarım kapanıyor ne dediğimi duymuyorum:26::26:Bunu yavas yavas bitirmeye çalışıyorum fevri olmak kötü bişeAma gördüğüm o ki rabbimde dağına göre kar veriyor hani...Benimki sakin anlayışlı kindar değil ama tabi benim frene basmam lazım bu konuda yarın öbürgün oda bana patlarsa kaldıramam
Evet çok üzüldü ve buna rağmen tek kelime, kırıcı bir söz söylemedi.
selam bebiciklerimm
topikcene bi sıkıntı var neşemiz eksik gibi geldi bana, herkese bi kasvet çökmüş havadan herhaldebenimde başım ağrıyor bi bakıyım dedim yine de
tontişkoların canı sıkkın, ben de dahil
(eşime kullandığım hitapları herkese kullanmaya başlıcam yakında, "her şeyde biraz sen varsın bebişşşş")
konuyu biliyorumm seninle ilgili, ama nasip kısmet herşeyherşeyde bi hayır vardır diye düşünmek lazımm..eğer giderseniz eminim o illerin de hayatınıza katacağı güzellikler olacaktır
bu arada şarkıyı daha önceden biliyordum ama unutmuşum bildiğimi, nerden duymuştum onu da hatırlamıyorum. bugün 11. ayımızı doldurduk aşkcığımlafacebook sayfamda paylaşıyım çok duygusal
güle güle kullan canım
çağla ben buraya yazıyorum sanıyordum, yanlış yere yazıyormuşum onlarıresmen sansürlemiş gibi oldum ya
bende sen buraya yazıyorsun sanıp alıntılamısım hemennnn...
konuyu biliyorumm seninle ilgili, ama nasip kısmet herşeyherşeyde bi hayır vardır diye düşünmek lazımm..eğer giderseniz eminim o illerin de hayatınıza katacağı güzellikler olacaktır
bu arada şarkıyı daha önceden biliyordum ama unutmuşum bildiğimi, nerden duymuştum onu da hatırlamıyorum. bugün 11. ayımızı doldurduk aşkcığımlafacebook sayfamda paylaşıyım çok duygusal
topluca kafayı yiyoruzneyse aşktan bunların hepsi, iyiye alamet
bilmem o değişirmiki o değişmese bile inşallah ben değişirimnişanlılıkta yapar da evlenince sıkar böle bişi
sağol tatlım nabersiniz
şarkı haticenin isminin altında yazan kelime grubundan çağrışım yaptı bendegülen yüzüm, yazıyor ya... ona da gelsin bakem
Hümmm hos geldin kuzummm.nasılsın?
Krizcannn nerelerdesin datlummmhosgeldin nasılsın?
Ama ben şarkıyı görmüyorumki
neden canım? hangi sitelerdekini görüyorsun veya dinleyebilirsin? ona göre bulmaya çalışayım :44:
sen şarının ve şarkıcının adını yaz ben bulayım istersen
Cepten bakabilirim bizde bilgiişlem engeli var
Hoşbulduk canım iyiydim de bi dışarı çıkıp geldim Aslıma çok yüklenmişler ona üzüldümSen nasılsın?
ah kadınlar :44::44::44:
neler oldu Allah bilir...
hayırlısı
Baktım canım facebooka attım yolda dinlerim inşallahözgür kurum- o melek yüzün diye de geçiyor senden başka diye de :44: