Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

oyacım tatlı dille söylemekten kasıt derdini anlatabilmek ve karşı tarafın anlamasını sağlamak. ama anlatımlarından tatlı dille söylemediğini anladım? söylenerek ve kinayeli söylemişsin, yanlış mıyım? durumu, sana etkilerini ve oluşturduğu duyguyu anlatmayı denesen? genelde laf arasında söylenen, tartışma anında söylenen şeyler duyulmaz. ikinci aklıma gelen de oda kuralları koymak, çok çocukca gelebilir ama kural koymak bireyselleştirmeden sorun çözmenin basit yönlerinden biri :44: en son olarak da onlardan rahatsız olmayacağın neler yapabilirsin düşünmek. biraz kaçınma davranışı oluyor ama ne yapalım, bazen yapıyoruz hepimiz. örneğin sen de kulaklıkla müzik dinlesen :44:

bende kocişim olan adama küstümmmmmm...bugün ne yapacaksın dedi...bende çökertme dedim...ona süzme yogurt kullan ama dedi...bende sen ona laf söylersin diye normal aldım dedi...sen nasıl karar veriyosun benim laf söyleyip söylemeyecegime diye konustu ama yüksek sesle....:KK20::KK20:dondum kaldım yani o derece....bana sorsaydın keske arayıp dedi....arasam sen bilirsin dicek:KK47::KK47:bende iyi görsürüz dedim kapadım tlfnu:KK47::KK47:

bende cıkıyorum canlarım...öpüyorum sizleri......giderken de süzme alayım bariiiii:KK47::KK47::KK47:

bende kocişim olan adama küstümmmmmm...bugün ne yapacaksın dedi...bende çökertme dedim...ona süzme yogurt kullan ama dedi...bende sen ona laf söylersin diye normal aldım dedi...sen nasıl karar veriyosun benim laf söyleyip söylemeyecegime diye konustu ama yüksek sesle....:KK20::KK20:dondum kaldım yani o derece....bana sorsaydın keske arayıp dedi....arasam sen bilirsin dicek:KK47::KK47:bende iyi görsürüz dedim kapadım tlfnu:KK47::KK47:

akşam konuşursunuz canım :KK19: bir kere ses tonunu yükseltmesin. cümlelerini süzerek söylesin. ben mesela kırıldığımda ilk birkaç saat konuşamam, dilim açılmaz. sonra sonra eşim anlar ve başlarız konuşmaya. o da dikkat edeceğini söyler. bu tam tersi de oluyor, benim eşim de kolay kolay paylaşmaz. ama paylaşmadan çözülmüyor sorunlar, birlikte yaşıyoruz sonuçta :KK16: bir de konuşmada "sen ona laf söylersin diye normal aldım" cümlen tahrik edici ve suçlayıcı olmuş canım, cümlelerimize dikkat edelim:KK31: yoksa hepimiz yapıyoruz ama amacımız asgariye indirmek :KK31:

tipik "bu konuşma nasıl olabilirdi" çalışması yapsaydık ama zaman yok :KK16: hayalgücümzü çalıştırsaydık hepimiz :KK31:

oyacım tatlı dille söylemekten kasıt derdini anlatabilmek ve karşı tarafın anlamasını sağlamak. ama anlatımlarından tatlı dille söylemediğini anladım? söylenerek ve kinayeli söylemişsin, yanlış mıyım? durumu, sana etkilerini ve oluşturduğu duyguyu anlatmayı denesen? genelde laf arasında söylenen, tartışma anında söylenen şeyler duyulmaz. ikinci aklıma gelen de oda kuralları koymak, çok çocukca gelebilir ama kural koymak bireyselleştirmeden sorun çözmenin basit yönlerinden biri :44: en son olarak da onlardan rahatsız olmayacağın neler yapabilirsin düşünmek. biraz kaçınma davranışı oluyor ama ne yapalım, bazen yapıyoruz hepimiz. örneğin sen de kulaklıkla müzik dinlesen :44:

yok tatlı dille söylemedim zaten hiç, çünkü diyemem ben. mesela sesini kısar mısın bile diyemem.
çünkü ben birisi birşey dese hemen o cümleden çıkarm yapmaya çalışırım. insanları da öyle olduğunu düşünüp, o tarz seslerin beni rahatsız ettiğini söylerim. ki öyle yapıyorum.
onlar da aaa beni etkilemez ki deyip devam ediyorlar. ben olsam rahatsızsan kısayım sesini derim. Zaten hep insanları kendim gibi beklediğim için böyle sorunlar oluyor :KK5:

yasaklar. aslında çok güzel fikir. normal şartlarda onların buraya girmeleri yasak. zaten kim ister ki bu pis kokulu yerde oturmak.
patron işten çıkar çıkmaz geliyorlar.
Taviz tavizi doğururmuş...
başta mail atmayı öğretsene diye gelmişti.
şimdi de oyun oynamayı :KK31:

mutfaktaki bayan bazen alınganlık ediyor, hatta az önce o yönde bir cümle kurdu. diğeri ise ben duymamazlıktan geliyorum dedi.
yani söylediklerimi isterse duyacaklar :KK31:
x abla ama sen böyle zırt pırt soru soruyorsun ya, ben kafamı toparlayıp yazışamıyorum diyorum. tamam bu son diyor ama dakikasında son olmadığını anlıyorum :KK31:

bu saçma ve tuhaf tartışmalar bana sonradan çok tatlı geliyor, iyi ki varlar, gülmeye bir neden :KK16: :KK9:

Geçmişi bölük pörçük okudum:KK31:

*
Mügem kv 'nin davranışlarına anlam veremedim ,söz verip sonradan caymak hiç yakışı kalır birşey değil:KK19:

sanırım maddi açıdan satıyorsun gelinliği de ama acil elden çıkartman gerekirse yarı fiyatına kapmaya çalışan çok olur. Bu da sana getiri açısından sıkıntıya sokar ve ileride belki anı olsun diye giyer edersin düşük fiyata satarsan içine oturur . moda evi vs tarzı yerlere gittiğin takdirde yarı fiyatı fiyat biçerler ama kendileri yine 2300-2500 e satarlar başkalarına:KK19: ona dikkat et

gg 'ra ilan koyabilirsin.:KK31:

Selam kızlar :KK3:

Konunuzu sürekli takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız maşallah size :nazar: ayrıca çokta komiksiniz :KK1:

Bende bi 15gün kadar önce sözledim yaza düğün yapcaktık kendi kendime diyodum 2013 gelinlerine katılırım diye ama maalesef 2014 kışa erteledik maddi koşullarımızdan dolayı kısmet artık hayırlısı nezamansa ozaman olsun diyorum :KK34: yazada nişan yapcaz kısmet olursa:KK34:

gerçi bazen damdan düşer gibi yorum yazıyorum size ama sürekli takip ettiğimden bana hep beraber konuşuyormuşuz gibi geliyor :KK1::KK1:

act_rest sana en son dikkat ettiğimde düğününe 26 gün vardı şimdi o kadar geçmiş zaman ne çabuk geçiyor :KK34:

bskn canım işyerin için bazen insanlar böyle sölesende anlamıyorlar yani işlerine gelmiyor çok ilginçler :KK34:

buarada sabah blogunu deşeledim azcık, kavanozların harika olmuş bayıldımm ,sen bi dahisin :KK1:

Oya ,bende de rutin seslere karşı takıntı var. :KK19::KK19: çok sinir bozucu bir durum cidden.

bilgisayardan "laboratuvar kuralları" diye word'de bir yazı yaz.. madde madde kuralları oluştur .kapıya as onların gelmesine yakın :KK34:(nasılsa patron gidince geliyorlarmış)

bu yöntemi de deneyebilirsin. yani ben son çarelerden biri olarak yapardım böyle birşey:KK31:

Konunuzu sürekli takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız maşallah size :nazar: ayrıca çokta komiksiniz :KK1:

Bende bi 15gün kadar önce sözledim yaza düğün yapcaktık kendi kendime diyodum 2013 gelinlerine katılırım diye ama maalesef 2014 kışa erteledik maddi koşullarımızdan dolayı kısmet artık hayırlısı nezamansa ozaman olsun diyorum :KK34: yazada nişan yapcaz kısmet olursa:KK34:

gerçi bazen damdan düşer gibi yorum yazıyorum size ama sürekli takip ettiğimden bana hep beraber konuşuyormuşuz gibi geliyor :KK1::KK1:

act_rest sana en son dikkat ettiğimde düğününe 26 gün vardı şimdi o kadar geçmiş zaman ne çabuk geçiyor :KK34:

bskn canım işyerin için bazen insanlar böyle sölesende anlamıyorlar yani işlerine gelmiyor çok ilginçler :KK34:

buarada sabah blogunu deşeledim azcık, kavanozların harika olmuş bayıldımm ,sen bi dahisin :KK1:

mutluluknerdesinbenibullll, ismin ilgimi çekmişti açıkcası :KK1::KK1:
valla haklsıın işlerine gelmediğini açıkca da söyledi :KK1::KK1:
bu arada 2013 2014 2015 hiç farketmez sohbeti sevdiysen buyur gel :KK34:
sessiz takipçi olma :KK34:
blog için söylediklerin beni utandırdı :KK17: teşekkür ederim incelediğin içiin :KK16:

sözünüz hayırlı olsuni nişan ve düğün tarihlerini iple çekerken sıkıntısız günler geçirmeni dilerim :KK34:

Oya ,bende de rutin seslere karşı takıntı var. çok sinir bozucu bir durum cidden.

bilgisayardan "laboratuvar kuralları" diye word'de bir yazı yaz.. madde madde kuralları oluştur .kapıya as onların gelmesine yakın (nasılsa patron gidince geliyorlarmış)

bu yöntemi de deneyebilirsin. yani ben son çarelerden biri olarak yapardım böyle birşey

sanırım cesaretimi toplayıp konuşma yapmam lazım. ya da dediğiniz gibi bir kural koymam lazım.
ben farkettim de konuşurken insanları kırmamak adına şakaya vuruyorum ya, ondan etkili olmuyor :KK31:

mutluluknerdesinbenibullll, ismin ilgimi çekmişti açıkcası :KK1::KK1:
valla haklsıın işlerine gelmediğini açıkca da söyledi :KK1::KK1:
bu arada 2013 2014 2015 hiç farketmez sohbeti sevdiysen buyur gel :KK34:
sessiz takipçi olma :KK34:
blog için söylediklerin beni utandırdı :KK17: teşekkür ederim incelediğin içiin :KK16:

sözünüz hayırlı olsuni nişan ve düğün tarihlerini iple çekerken sıkıntısız günler geçirmeni dilerim :KK34:

Saol canımm aminn :KK16:

utanmana hiç gerek yok gerçekten çok sürükleyici blogun , ben çok begendim :KK34:

sohbetinizde dostluklarınızda inşallah hep böyle devam eder :KK34:

nişan hazırlıklarım içinde bol bol ugramayı düşünüyorum zaten sizin tecrübelerinize ihtiyacım olcak :44:

ayy burası cidden evli baaayanlar topiciği olmuşşş:KK52: ben evlenmedim ama gelcemm bananee bananee :KK52:

hepiciğinizi özledimm:KK16:

yemek tarifleri paylaşılmış, tam ev hali var topikte :KK9:

bu arada krizsavar, Çağlanın konuşmasının nasıl olursa tartışma çıkmayacağı çalışması yapalım demişsin ama vakit kalmamış, bu konuyla bende kendi kendime ilgileniyorum. karşı tarafın egosuna saldırmadan konuşmayı başarmak çok önemli. böyle bi çalışma yaparsanız katılmak isterim:nazar:

Son düzenleme:
günaydınlar arkadaşlar :)
oya bloğunu profil sayfanda görememiştim, merak ediyorum, bana da söylesen :KK17:
çalışmaları yaparız inşallah precious:KK31:

$roses2.jpg
Kızlar çiçeklerle uyanalım enerji depolayalım istedim.
Mutlu sabahlarrrrrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16:

Günaydın canlarım ciğerlerimmm:KK16::KK16::KK1::KK1:nasılsınız bugün?

düğün salonunda cekilen fotoları balayı ve kına fotolarını da getirdim...secip albüm yapcm birazdan:KK16:

akşam konuşursunuz canım :KK19: bir kere ses tonunu yükseltmesin. cümlelerini süzerek söylesin. ben mesela kırıldığımda ilk birkaç saat konuşamam, dilim açılmaz. sonra sonra eşim anlar ve başlarız konuşmaya. o da dikkat edeceğini söyler. bu tam tersi de oluyor, benim eşim de kolay kolay paylaşmaz. ama paylaşmadan çözülmüyor sorunlar, birlikte yaşıyoruz sonuçta :KK16: bir de konuşmada "sen ona laf söylersin diye normal aldım" cümlen tahrik edici ve suçlayıcı olmuş canım, cümlelerimize dikkat edelim:KK31: yoksa hepimiz yapıyoruz ama amacımız asgariye indirmek :KK31:

haklısın zaten bu cümleyi daha önce de bi kaç kullandıgım için sesini yükseltti ama bende haklıyım sorsam da sen bilirsin dicek yada geciştircek....ama bundan sonra arayıp sorcam öyle haklı olurum en azından:KK34:

canım merhaba...evet caucak geciyo....bi ara dügüne 8 ay var diyodum zaman gecmiyo diyodum şimdi ise 27 günlük evliyimmmm....:KK16:

tipik "bu konuşma nasıl olabilirdi" çalışması yapsaydık ama zaman yok :KK16: hayalgücümzü çalıştırsaydık hepimiz :KK31:

daha böyle konularımız cok olur Krizim konusuruz calısırız üzerinde inşallah:KK1::KK1:

bu saçma ve tuhaf tartışmalar bana sonradan çok tatlı geliyor, iyi ki varlar, gülmeye bir neden :KK16: :KK9:

kesinliklee....aksam eve geldi hiçbişey yokmus gibi davrandık zaten....ben sarıldım o öptü falan...oyyyhhhh depresti işte aşk....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK9::KK9:

ayy burası cidden evli baaayanlar topiciği olmuşşş:KK52: ben evlenmedim ama gelcemm bananee bananee :KK52:

hepiciğinizi özledimm:KK16:

yemek tarifleri paylaşılmış, tam ev hali var topikte :KK9:

bu arada krizsavar, Çağlanın konuşmasının nasıl olursa tartışma çıkmayacağı çalışması yapalım demişsin ama vakit kalmamış, bu konuyla bende kendi kendime ilgileniyorum. karşı tarafın egosuna saldırmadan konuşmayı başarmak çok önemli. böyle bi çalışma yaparsanız katılmak isterim:nazar:

kuzummm evli olmasan da gel tabi...özlüyoruz zaten...hep beklerizzzz....:KK16::KK16:

Günaydın canlarım ciğerlerimmm:KK16::KK16::KK1::KK1:nasılsınız bugün?

düğün salonunda cekilen fotoları balayı ve kına fotolarını da getirdim...secip albüm yapcm birazdan:KK16:

haklısın zaten bu cümleyi daha önce de bi kaç kullandıgım için sesini yükseltti ama bende haklıyım sorsam da sen bilirsin dicek yada geciştircek....ama bundan sonra arayıp sorcam öyle haklı olurum en azından:KK34:

canım merhaba...evet caucak geciyo....bi ara dügüne 8 ay var diyodum zaman gecmiyo diyodum şimdi ise 27 günlük evliyimmmm....:KK16:

daha böyle konularımız cok olur Krizim konusuruz calısırız üzerinde inşallah:KK1::KK1:

kesinliklee....aksam eve geldi hiçbişey yokmus gibi davrandık zaten....ben sarıldım o öptü falan...oyyyhhhh depresti işte aşk....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK9::KK9:

kuzummm evli olmasan da gel tabi...özlüyoruz zaten...hep beklerizzzz....:KK16::KK16:

Anam kıskandım bende sabah aşklanıp gelmek isterdim:KK17:
Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar:

X