Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

vuhuuuu muhabett ne noktalara kaymış oyam ama biz toz pembe bakıyozzzz yahuuu şimdi her evlenen böyle derse yandık haaa ayrıca sen bir başak erkeğiyle evlendin biraz mantıklı azıcıkta odun olsalar bile evlerine çok bağlı evcimen olurlar :))))))) ayyy illla eniştemi savuncam haaaa

oya bu arada cidden ne hayvanlar var yaa inanamıyorum başına böle bişi geldiğine cidden yuh diyorum hayatımda böle bişi duymadım iyikdie kuru sıkın varmış haa :)

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ıyykkk beni cinsel münasebetten soğuttunuz :KK60: :KK37::KK37:

yavrum kendinize gelin bir yahu :KK1::KK1:

kültürlü kızın hali başka :KK51:
kitap kültürü :KK51:

kızzzlarrr bizim imam nikahını kıyan hoca bize dini kitaplar getirmiş :KK9: kuran meali, aile içi ilişkiler flaan.
bir de aile ilmiahli olaymış iyi olacaktı :KK52:

yine bi fotoyla anlatıyorum Özgemmm...:KK9::KK9:

Eki Görüntüle 598785

ben bir brokoliyim ve agaca benziyorum
ben bir cevizim,beyne benziyorum
ben bir mantarım ve bu oyundan nefret ediyorumm:KK60::KK60:

amaninnnn daha geçen gün fırında kaşarlı mantar yaptım benimkine iyi ki o zaman öğrenmemişim böyle olduğunu :KK52:
kız bizim mantarlar böyle değil bee koca bi kafa var minicik bi gövde var hahahaa :KK1:
valla benim yaptığım mantarlara benzerse yandık :KK53: :KK1:

kıymet valla tavsiye ederken iki kere düşünüyorum :KK1: :KK1:
evlilik iyi birşeyyy miii yoksa kötü birşey miii :KK14:
yok yok iyi diyorum. sonra aklıma kötü şeyler gelince vazgeçiyorum :KK1:

pazar günü gelen arkadaşlardan biri sevgilisi ile gelmişti.
hepberaber otururken ben aliden dert yanıyorum,ali pişkin pişkin sırıtıyor, sinir oldum. daha çok anlatmaya başladım kiii kızın gözler ahanda böyle:KK53::KK53::KK53:
U dönüşü yapıp; aşkım benim aslında çok yardımcı oluyor, yemekleri o pişiriyor mesela, bulaşık desen hiç yıkatmıyor. demeye başladım.

napayım gencecik bir hayatı etkilemek istemedim :KK14::KK14:

valla bende düşünmüyor değilim bu konuyu. şimdi babamın evinde yediğim önümde yemediğim arkamda çalışmıyorum niye çalışmıyon diyen yok paramı pulumu verirler tavuğuma kışşş diyeen yok.

bi taraftan da aşkcığım var seviyom keratayıı:KK9: ev işlerini yapar bizzat kendi evinde gördüğümden söylüyorum, annesine değer verir bana değer verir en ufak şunu şöyle yapalım desem yapmaya çalışır. bu adamın beni üzüceğine inanmıyorum. dün ben konuşmak istemiyorum dedim önce tamam sen ne zaman istersen ben burdayım dedi sonra 40dk falan geçti hemen yazmış ben dayanamıyorum diye:KK1::KK1: beraberken de mutluyum bana sarılınca hoşuma gitmiyor değil yanii:KK17::KK17:

amaninnnn daha geçen gün fırında kaşarlı mantar yaptım benimkine iyi ki o zaman öğrenmemişim böyle olduğunu :KK52:
kız bizim mantarlar böyle değil bee koca bi kafa var minicik bi gövde var hahahaa :KK1:

ya resmen gözümden yas geldi gülmekten....:KK60::KK60:

sizin mantarlar öyle değil heee...koca bi kafa minik bi gövde...Allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmmm:KK60::KK60::KK60:

vuhuuuu muhabett ne noktalara kaymış oyam ama biz toz pembe bakıyozzzz yahuuu şimdi her evlenen böyle derse yandık haaa ayrıca sen bir başak erkeğiyle evlendin biraz mantıklı azıcıkta odun olsalar bile evlerine çok bağlı evcimen olurlar :))))))) ayyy illla eniştemi savuncam haaaa

oya bu arada cidden ne hayvanlar var yaa inanamıyorum başına böle bişi geldiğine cidden yuh diyorum hayatımda böle bişi duymadım iyikdie kuru sıkın varmış haa :)

Allah korusun sapık insanlardan hepimizi :KK50: ve çaresizlikten de korusun :KK50:

valla çok utanıyorum, hep benim yüzümden :KK17::KK17::KK17:
başak enişten gönül almasını da iyi biliyor :KK34: az önce attığı mesaj :KK16:

''Evlilik eve giderken acaba karım gelmiş mi diye gözlerin açık lamba araması, eve girince evde onun sesini duymak kokusunu içine çekme hevesi, o yorulmasın diye sofrayı toplamaya yardım etmek, elinin değdiği meyveyi yemek, ona sarılıp uzanmak,beraber film izleyip beraber gülmek, yatağa girince o eski süslü püslü parfüm kokan kızın, kocası için biraz yemek biraz ter kokan o teninin değişimini burnuna çekmek.avcunun içinde yanağı, uyumasını seyretmek.ben mutluyum.''
böyle şeylerde yapıyorlar yani :KK16::KK16: soğumayın :KK54:

koptummmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52: evlilik öncesi check up yap istersen :KK60: :KK37:

Allah korusun sapık insanlardan hepimizi :KK50: ve çaresizlikten de korusun :KK50:

''Evlilik eve giderken acaba karım gelmiş mi diye gözlerin açık lamba araması, eve girince evde onun sesini duymak kokusunu içine çekme hevesi, o yorulmasın diye sofrayı toplamaya yardım etmek, elinin değdiği meyveyi yemek, ona sarılıp uzanmak,beraber film izleyip beraber gülmek, yatağa girince o eski süslü püslü parfüm kokan kızın, kocası için biraz yemek biraz ter kokan o teninin değişimini burnuna çekmek.avcunun içinde yanağı, uyumasını seyretmek.ben mutluyum.''

Helallllll:KK9::KK9::KK9:

amanınnnn karikatürmüdür o kızlar aboooooooo neler neler mantara bakkk bee özgecim yorumun 2013 enlerine girecek cinsten

ayyyy oyam maşalllah enişteme tabiside gönül alır maşalllah maşalllah :nazar::nazar::nazar:evlilik böyle olmalı azcık didişme azcık şeker azcık tuz yahuuuu bence süper gidiyorsunuz maşalllah

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: helal olsun enişteye ...

Mantar olayına koptummmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52:

Umarım yakın bi zaman da ciddi bi ortamda mantar görmem :KK52:

harikaaaaaaa bayıldım buna oyam yaaaaaaa

koptummmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52: evlilik öncesi check up yap istersen :KK60: :KK37:

iyi aklıma getirdin :):):):) aslım ya süpersinn..
benimkine gidince aç bakayım amcalara dicem o sırada aradan dereden bende bakarım :KK52::KK52::KK33::KK37::KK37::KK37:

Mantar olayına koptummmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52:

Umarım yakın bi zaman da ciddi bi ortamda mantar görmem :KK52:

umarım senin için iyi olmaz Gülinimmm,:KK52::KK52:

harikaaaaaaa bayıldım buna oyam yaaaaaaa

iyi aklıma getirdin :):):):) aslım ya süpersinn..
benimkine gidince aç bakayım amcalara dicem o sırada aradan dereden bende bakarım :KK52::KK52::KK33::KK37::KK37::KK37:

Özlemmmm evlen bi an önce,sen de rahatla biz de:KK52::KK52::KK52:

X