Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

korkma
Yar ve Yaradan yanında olcak her zamanki gibi

çok güzel olacak herşeyin bu arada yazı karakterin pembiş cok hos olmus

Sonunda kurtulmana sevindim canım stresten geçikmiş olma ihtimali var bende stres yapınca erken oluyorum

Hafta sonu pek birşey yapmadım ustalar gelecek diye ama gelmedi..
Cumartesi eşimle alışverişe çıktık ordan abisine geçtik yeğenlerini özlemişti eşim ayağımızı mı sürükledik ne yaptıysak bir anda bir sürü misafir geldi eve geldiğimde 2 olmuştu..
Pazarda eşim nikaha gitti uzak olduğu için ben gitmek istemedim dolaplarımı düzenledim bol bol ütü yaptım..

Benim dondurucuda her şey sıfırlandı gibi sadece sarma ve sigara böreği var benimde stok yapma vaktim geldi sanırım...

bircancım kayınvalidenin eli ayağı pek tutmuyorsa yapabilirsin de, tutuyorsa gerek yok bence. düşündüklerin yeterli :26:

Kv çok şükür sağlam ama onların bağ bahçe işleri çok olduğu için çok vakti olmuyor yapmaya
Mesafe 6 saat özel araba ile biz zaten cuma akşamı çıkacağız sabaha karşı ordayız.

Bu kadar özenmemin sebebi de kadın evlenmeden benim dolabıda fullemişti kışlık erzağımıda almıştı ve aldıkları bana iki kış daha yeter ben de karşılıksız kalmasın mutlu olsun istiyorum...

Canım sana bir soru bezelyeler çıktı mı? Ben bezelyeyi sadece amerikan salatasında seviyorum onun için yapacağım.
bir kaç poşette yemeklik hazırlayayım misafire yaparım iyi olur aslında.

Hoşgeldin canım

sende hosgeldin yeni gelin.....ne zaman evlendin sen adaş yaaaa....görünmüyosun daaa

Hoş bulduk adaşım :) Bende Tuğçeyle aynı gün evlendim 27 Nisanda :) işyerinde gözlemliyorum sizi ama bir türlü sürekli yazamıyorum
Alışma sürecindeyim evliliğe :) sen artık alışmıssındır tabi.

çıkmaz mı bircanım....çıktı tabi...bi buçuk aydır var burda ama pahalıydı şimdi ucuzlamaya başladı

Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii

Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa

evet artık senin de bir buzdolabın var içi dolu olması gereken

hoşgeldin çağla 2, evliliğin hayırlı uğurlu olsun

nasıl gidiyor evlilikler bayanlar? biz artık eskidik

alıştım kuzum alıştım...darısı size inş....hayırlı uğurlu olsun bu arada.Allahım mutlu mesut ets,in bi ömür

Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii

Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa

Çıtır gelinimiz hoşgeldin Özledik seni müsait olduğunda anlat bize meraklardayız...

Bir de ben foto istiyorum seni görmedim Dila paylaştığında ben yoktum sonra daseni bekledim :26:

çıkmaz mı bircanım....çıktı tabi...bi buçuk aydır var burda ama pahalıydı şimdi ucuzlamaya başladı

ben de geriden geliyorum galiba çarşamba pazara çıkıp alayım o zaman..

evet artık senin de bir buzdolabın var içi dolu olması gereken

hoşgeldin çağla 2, evliliğin hayırlı uğurlu olsun

nasıl gidiyor evlilikler bayanlar? biz artık eskidik

alıştım kuzum alıştım...darısı size inş....hayırlı uğurlu olsun bu arada.Allahım mutlu mesut ets,in bi ömür

Amiiin inşallahh .Allah kimseyi utandırmasın inşallah bir yastıkta kocayalım... evlilik yorucu ama güzel gidiyor :) günler nasıl geçti daha hiçbirşey anlamadım. Şuanda en çok zorlandığım ütü evde dağ gibi bir ütüm varrrrr

Kızlar ben hiç yemek yapamıyorum
Geçen sofraya bir oturduk ben sadece salata yapmışım
Onuda yetiştiremedim en sona kaldııı
Pilav yapmış, döner ısıtmış, çay demlemiş, tabakları koymuş; bende anca salataaaa
Bizi aldı mı bir gülmeeeee yemeğe başlamadan
Utandım yaaa

Nerelere gidem beeennnn

:) İlk zamanlar olucak o kadar. El pratikliği kazanana kadar. biraz onlar yapsın napalım

Elifim merak etme bende de durum aynı
Aşk şimdiden diyor biz yemek konusunda napacağız diye
Ben çok yemek seçiyorum ve yemek pek yapmadığım için pratikliğimde yok yandık

:) İlk zamanlar olucak o kadar. El pratikliği kazanana kadar. biraz onlar yapsın napalım

Doğru diyosun Çağlam yaaa
Ben demiştim bilmem etmem diye ama o illa evlenelim dediiiii bana dediii zateeennn

Elifim merak etme bende de durum aynı
Aşk şimdiden diyor biz yemek konusunda napacağız diye
Ben çok yemek seçiyorum ve yemek pek yapmadığım için pratikliğimde yok yandık

Haticem ben yemek seçerim ama çok değil
Seçtiğimi de yapamıyom kiii

elifmu şanslısın ki pilav yapabilen bir eşin var

Aslııımmm ayyy yorumlarını özlemişiiimmmm
Doğru diyodun kuzum yaa, 11 ay bekarlık iyi gelmiş onaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…