Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlar :KK16: İyi haftalar :KK9: Hafta sonunuz nasıl geçti?

Ben iyiyim canım sen nasılsın?

Ben de bu haftanın geçmesini istiyorum haftaya izinliyim :KK16:

Evettt hatic hafta sonu evleniyor.. Hümeyra da evlendi 1 günlük tazecik gelin oldu :KK9:

iyiyim bende cnm dinlenememiş bi halde haftaya başladığım için huzursuzum ama olsun....çok şükür:KK34::KK34:

alemsiniz kızlar ya :KK9:
aynı anda iki tane özel mesaj geldi :KK9:
teşekkürler, güle güle gitmiş hatice :KK16:

:KK1::KK1::KK1::KK1:
hoşbulduk kuzumm :KK16::KK16::KK16:
ben hafta içi yediklerime dikkat ediyorum hafta sonu cortluyo resmennn :KK53::KK53::KK53::KK53:
birlikte de gidelimmm çağloşş :KK56::KK56::KK56:

evet ya gidelim bi pazar ayarlayalım....hatta eniştemiz de gelsin öyle hem kaynaşırlar bizimkiler....:KK34::KK34:

şöle kıyma tavuk sucuk falannn offfff:KK56::KK56::KK56:

Son düzenleme:
Bircan ben hafta sonundan birşey anlamadım :KK14::KK14:

keske 5 gün tatil 2 gün iş olsa.:KK5::KK5:

sanırım stresten ve diğer durumumdan :KK17: adetim gecikti yusuf yusuf haldeydim.. nasıl sancım var.:26: davul gibiyim. bir de hap kullanıyorum normalde sabit gününde gelmesi gerekti. nihayet bugün oldum :KK16:

dün o sancıya ve bel agrıma ragmen.. mutfagımı temizledim.. dolapları sildim.. dıstan tabi sadece :KK37: bugünkü yemegimi yaptım.
çamaşır ütü derken akşam oldu.

sıcakta bir yere gitmek de istemiyorum .. sabah yürüyüse gittik dün geldim nevrim döndü sıcaktan kendime gelemedim öğlene dek :KK53:

senin nasıl gecti hafta sonun ? :KK69: ve kızlar sizlerin nasıl gecti_?

kızlar şimdi oturumu açıyorum:
dondurucunuzda neler var?
ve ben sulu köfte stoğu yapmaya karar verdim. böyle minik minik köfteler yuvarlayıp dondurucuya atacağım. ama çok lezzetli olması lazım? neler koymam lazım içine çağla :KK9: henüz bloglara bakmadım, size sorayım dedim. haftasonu bir evde gördüm, çok beğendim. hem pratikti hem de çok lezzetli olmuştu:KK52: ama kadınlar benden yaşça büyük olduğu ve benimle ilgilenecek vakitleri olmadığı için soramadım :44:

Kızlar biz haftaya eşimin memlekete gideceğiz.
Giderken ne götürmeliyim sizce kv bir isteğiniz varmı dediğimde söylemiyor (bende söylemezdim bana sorulsa tabi) :KK1:

Kv etek ve penye aldım o konuda sıkıntı yok...
Marketten kahvaltılık falan alıcam gitmeden.. Orası küçük bir yer olduğu için herşey pahalı oluyor

Bir de evde kurabiye falan yapsam bir kaç çeşit dolaba konulunca taze kalıyor sonuçta olur mu?

Bu arada orda da yapılır da ben kendi evimde rahat rahat yapsam daha iyi olur tabisi.. :KK9: Tutmaz falan rezil olmayalım yanii değil mi
:KK9: :KK9:

bircancım kayınvalidenin eli ayağı pek tutmuyorsa yapabilirsin de, tutuyorsa gerek yok bence. düşündüklerin yeterli :26:

evet ya gidelim bi pazar ayarlayalım....hatta eniştemiz de gelsin öyle hem kaynaşırlar bizimkiler....:KK34::KK34:

şöle kıyma tavuk sucuk falannn offfff:KK56::KK56::KK56:

oyy olur olurrr :KK56::KK56::KK56:
gidelimm kaynaşsınlarr :KK19::KK19::KK19::KK19:
önce ben gidecek gerçii aşkitomu görmeye yanınaaaa:KK23::KK23::KK23:
sorada evlenirizz zatennn :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

çok şükür benim dondurucum tamtakır kuru bakır :KK60: :KK60:

dün patlıcanlarımı da kullandım .. birşeyler yapmam lazım benim de ama zor geliyor.

bu arada dün eşim sofrada dedi ki : sen bayagı bayagı yemek yapabiliyorsun :KK9: ne zaman öğrendin nişanlıyken beni kandırdın mı bilmiyorum diye dedi.. çok mutlu oldum :KK16::KK16::KK16:

Bircan mesafe cok uzak değilse evde ikram yapabilirsin :KK69:

hoşuna da gider.:KK31: beraber yersiniz.

ben ilk kv yemege gittiğimde evlendikten sonra cok özene bözene tatlı yaptım götürdüm.. fazla da koydum beraber çayla yeriz diye ..kendisi tatlıları pek bilmez..

verdim teşekkür etti ama :KK9::KK9::KK9: çayı kuru kuru içtik :KK53: çok getirmişsin sagol vs dedi. bende diyemedim beraber yeriz diye düsünmüştüm diye :KK1:

Kızlar biz haftaya eşimin memlekete gideceğiz.
Giderken ne götürmeliyim sizce kv bir isteğiniz varmı dediğimde söylemiyor (bende söylemezdim bana sorulsa tabi) :KK1:

Kv etek ve penye aldım o konuda sıkıntı yok...
Marketten kahvaltılık falan alıcam gitmeden.. Orası küçük bir yer olduğu için herşey pahalı oluyor

Bir de evde kurabiye falan yapsam bir kaç çeşit dolaba konulunca taze kalıyor sonuçta olur mu?

Bu arada orda da yapılır da ben kendi evimde rahat rahat yapsam daha iyi olur tabisi.. :KK9: Tutmaz falan rezil olmayalım yanii değil mi
:KK9: :KK9:

bence de yeterli olur canım aldıkların....cok uzak mı size gideceğiniz yer?ona göre kurabiye falan yapabilirsin ama bartmaya gerek yok bi cesit olsa yine yeter.:KK16:

kızlar şimdi oturumu açıyorum:
dondurucunuzda neler var?
ve ben sulu köfte stoğu yapmaya karar verdim. böyle minik minik köfteler yuvarlayıp dondurucuya atacağım. ama çok lezzetli olması lazım? neler koymam lazım içine çağla :KK9: henüz bloglara bakmadım, size sorayım dedim. haftasonu bir evde gördüm, çok beğendim. hem pratikti hem de çok lezzetli olmuştu:KK52: ama kadınlar benden yaşça büyük olduğu ve benimle ilgilenecek vakitleri olmadığı için soramadım :44:

şimdikkkk kriz kuzum....ben başladım yavaştan dondurucuya bişiler koymaya...mesela patlıcan alıp közlettm fırında....fırın hemen apt altı o yüzden evdeki fırında 2 saat elektrik gitmesin diye 2 tl verip apt altındaki frında yaptırdımmm:KK1::KK1:onları bi güzel soydum poşetledim...attım dondurucuya...dün de bezelye temizledim 2 kilo kadar....onları yemeklik ayırıp poşetledim.ben konserve domatesi sevmiyorum o yzden dondurucuyta koymayı tercih ediyorum konserve kokuyo gibi sanki:KK31:ama daha domates almadım....taze fasulye alcam...aynı sekilde temizleyip doğrayıp 2-3 dk sıcak suda bekletip sonra sguk suyla süzcem...onu da yemeklik ayırıp posetlicem...mesela ben vişne cok severim...vişne zamanı 2-3 poşet atardık annemle dondurucuya...yine öyle yapcam.baskaaaa:26::26:hııı bide mısır severim ben...pazardan alıp yeşil kabuğunu soyup buzluga koycam..kv yapıyo...kısın çıkarıp kaynatıyor yiyoruz bi güzel:KK56::KK56:

köfteyi de benmki ekmeği bol seviyo...buzluğa ekmek atıyorum bayatlardan....onu çıkarıp koyuyorum snra kıymaya....pulbiber,karabiber,tuz azcık salca falan koyup öle yapıyorum canm benm:KK31:

Son düzenleme:
Ben geldim geldiğimden beri bitmeyen bir sürü iş çıktı.
İzne çıkmadan önce ne yapsam kardır mantığında herkes :KK1:

Günaydın gelin hanımlar nasılız bu sabah?

veee liste başı oldumki ben :KK16:

çağla köfteyi yapıp atıyorlar bir de dondurucuya, onu diyorum ben :44:
bezelye yaşaıdğım şehirde hiç görmedim, patatesli yemeğini mi yapıyorsun onla? bezelyeden anlamam :KK50: olmadı ablamlardan alayım, onun eşinin köyünde mis gibi sebzeler var. keşke bir haftasonu gitsek de içimize sinerek sebze meyve alsak ordan :44:

çağloşum bezelyeleri haşlıyor musun ??

onlar tüm yaz dondurucuda tadı değişmez dimi?

**

5 gün sonra gelin olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nazar::nazar:

:123::123::123::123:

umarım günler su gibi geçer :KK16:

alemsiniz kızlar ya :KK9:
aynı anda iki tane özel mesaj geldi :KK9:
teşekkürler, güle güle gitmiş hatice :KK16:
Kriz henüz gitmedim ki ben
Kriz bizimkiler benden baya bi umutsuz olacaklar dolaba birşeyler koyalım.
Eve getirdiğimiz yiyecekelri dolaba koysam cumartesiye kadar kalır mı dediler. :KK1:
Ben herkesin gözünü tam korkutmuşum sizden birkaç birşey öğrenip yapayım. Yazık aç kalacağımızdan korkuyorlar.

**

5 gün sonra gelin olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nazar::nazar:

:123::123::123::123:

umarım günler su gibi geçer :KK16:

bezelye yaşaıdğım şehirde hiç görmedim, patatesli yemeğini mi yapıyorsun onla? bezelyeden anlamam :KK50: olmadı ablamlardan alayım, onun eşinin köyünde mis gibi sebzeler var. keşke bir haftasonu gitsek de içimize sinerek sebze meyve alsak ordan :44:
Evet son 5 gün inşallah perşembe günüde dini nikahım kıyılacak :KK16:
Aslım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum.

Son düzenleme:
Kriz henüz gitmedim ki ben
Kriz bizimkiler benden baya bi umutsuz olacaklar dolaba birşeyler koyalım.
Eve getirdiğimiz yiyecekelri dolaba koysam cumartesiye kadar kalır mı dediler. :KK1:
Ben herkesin gözünü tam korkutmuşum sizden birkaç birşey öğrenip yapayım. Yazık aç kalacağımızdan korkuyorlar.

Evet son 5 gün inşallah perşembe günüde dini nikahım kıyılacak :KK16:
Aslım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum.

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

yok kuzum değişmiyor...bezelyeleri haşlamaya gerek yok...onlar aynı kalıyo...bişi olmuyo...:KK31:

köfteyi hiç öle yapıp koymadım krizim benimki öle sevmiyor diye:KK31:

bezelyeyi de söle yapıyorum bi tane havuç doğruyorum küçük küçük..azcık yağda kavuruyorum onu sonra içine salca koyuyorum.sonra bi tane patates küp küp doğranmış...ve bezelyeleri atıp kavuruyorum biraz...patates biraz kavrulursa iyi pişiyo sonra...neyse 5-10 dk arasıra karıştırıp kavuruyorum sonra sıcak su koyuyorum...öle pişiyo...:KK31::KK31:

Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii:KK16::KK17:

Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK60:

X