- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
Günaydın Kızlarİyi haftalar Hafta sonunuz nasıl geçti?
Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Ben de bu haftanın geçmesini istiyorum haftaya izinliyim
Evettt hatic hafta sonu evleniyor.. Hümeyra da evlendi 1 günlük tazecik gelin oldu
hosgeldin diloşummm....götürdün mü kıymayı kebabıbende pazar annemlerdeydik..bizim evde yaptık piknigi
hoşbulduk kuzumm
ben hafta içi yediklerime dikkat ediyorum hafta sonu cortluyo resmennn
birlikte de gidelimmm çağloşş
evet ya gidelim bi pazar ayarlayalım....hatta eniştemiz de gelsin öyle hem kaynaşırlar bizimkiler....
şöle kıyma tavuk sucuk falannn offfff
Kızlar biz haftaya eşimin memlekete gideceğiz.
Giderken ne götürmeliyim sizce kv bir isteğiniz varmı dediğimde söylemiyor (bende söylemezdim bana sorulsa tabi)
Kv etek ve penye aldım o konuda sıkıntı yok...
Marketten kahvaltılık falan alıcam gitmeden.. Orası küçük bir yer olduğu için herşey pahalı oluyor
Bir de evde kurabiye falan yapsam bir kaç çeşit dolaba konulunca taze kalıyor sonuçta olur mu?
Bu arada orda da yapılır da ben kendi evimde rahat rahat yapsam daha iyi olur tabisi..Tutmaz falan rezil olmayalım yanii değil mi
kızlar şimdi oturumu açıyorum:
dondurucunuzda neler var?
ve ben sulu köfte stoğu yapmaya karar verdim. böyle minik minik köfteler yuvarlayıp dondurucuya atacağım. ama çok lezzetli olması lazım? neler koymam lazım içine çağlahenüz bloglara bakmadım, size sorayım dedim. haftasonu bir evde gördüm, çok beğendim. hem pratikti hem de çok lezzetli olmuştu ama kadınlar benden yaşça büyük olduğu ve benimle ilgilenecek vakitleri olmadığı için soramadım :44:
Kriz henüz gitmedim ki benalemsiniz kızlar ya
aynı anda iki tane özel mesaj geldi
teşekkürler, güle güle gitmiş hatice
çağloşum bezelyeleri haşlıyor musun ??
onlar tüm yaz dondurucuda tadı değişmez dimi?
**
5 gün sonra gelin olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:123::123::123::123:
umarım günler su gibi geçer
Evet son 5 gün inşallah perşembe günüde dini nikahım kıyılacakçağla köfteyi yapıp atıyorlar bir de dondurucuya, onu diyorum ben :44:
bezelye yaşaıdğım şehirde hiç görmedim, patatesli yemeğini mi yapıyorsun onla? bezelyeden anlamamolmadı ablamlardan alayım, onun eşinin köyünde mis gibi sebzeler var. keşke bir haftasonu gitsek de içimize sinerek sebze meyve alsak ordan :44:
Kriz henüz gitmedim ki ben
Kriz bizimkiler benden baya bi umutsuz olacaklar dolaba birşeyler koyalım.
Eve getirdiğimiz yiyecekelri dolaba koysam cumartesiye kadar kalır mı dediler.
Ben herkesin gözünü tam korkutmuşum sizden birkaç birşey öğrenip yapayım. Yazık aç kalacağımızdan korkuyorlar.
Evet son 5 gün inşallah perşembe günüde dini nikahım kıyılacak
Aslım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum.
çağloşum bezelyeleri haşlıyor musun ??
onlar tüm yaz dondurucuda tadı değişmez dimi?
çağla köfteyi yapıp atıyorlar bir de dondurucuya, onu diyorum ben :44:
bezelye yaşaıdğım şehirde hiç görmedim, patatesli yemeğini mi yapıyorsun onla? bezelyeden anlamamolmadı ablamlardan alayım, onun eşinin köyünde mis gibi sebzeler var. keşke bir haftasonu gitsek de içimize sinerek sebze meyve alsak ordan :44:
Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii
Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa
Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii
Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa