Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

korkma
Yar ve Yaradan yanında olcak :KK16::KK16::KK16: her zamanki gibi :KK69:

çok güzel olacak herşeyin :KK54: bu arada yazı karakterin pembiş cok hos olmus:KK16:

Bircan ben hafta sonundan birşey anlamadım :KK14::KK14:

keske 5 gün tatil 2 gün iş olsa.:KK5::KK5:

sanırım stresten ve diğer durumumdan :KK17: adetim gecikti yusuf yusuf haldeydim.. nasıl sancım var.:26: davul gibiyim. bir de hap kullanıyorum normalde sabit gününde gelmesi gerekti. nihayet bugün oldum :KK16:

dün o sancıya ve bel agrıma ragmen.. mutfagımı temizledim.. dolapları sildim.. dıstan tabi sadece :KK37: bugünkü yemegimi yaptım.
çamaşır ütü derken akşam oldu.

sıcakta bir yere gitmek de istemiyorum .. sabah yürüyüse gittik dün geldim nevrim döndü sıcaktan kendime gelemedim öğlene dek :KK53:

senin nasıl gecti hafta sonun ? :KK69: ve kızlar sizlerin nasıl gecti_?

Sonunda kurtulmana sevindim canım stresten geçikmiş olma ihtimali var bende stres yapınca erken oluyorum :KK9:

Hafta sonu pek birşey yapmadım ustalar gelecek diye ama gelmedi..
Cumartesi eşimle alışverişe çıktık ordan abisine geçtik yeğenlerini özlemişti eşim ayağımızı mı sürükledik ne yaptıysak bir anda bir sürü misafir geldi eve geldiğimde 2 olmuştu..
Pazarda eşim nikaha gitti uzak olduğu için ben gitmek istemedim dolaplarımı düzenledim :KK9: bol bol ütü yaptım..

kızlar şimdi oturumu açıyorum:
dondurucunuzda neler var?
ve ben sulu köfte stoğu yapmaya karar verdim. böyle minik minik köfteler yuvarlayıp dondurucuya atacağım. ama çok lezzetli olması lazım? neler koymam lazım içine çağla :KK9: henüz bloglara bakmadım, size sorayım dedim. haftasonu bir evde gördüm, çok beğendim. hem pratikti hem de çok lezzetli olmuştu:KK52: ama kadınlar benden yaşça büyük olduğu ve benimle ilgilenecek vakitleri olmadığı için soramadım :44:

Benim dondurucuda her şey sıfırlandı gibi sadece sarma ve sigara böreği var benimde stok yapma vaktim geldi sanırım...

bircancım kayınvalidenin eli ayağı pek tutmuyorsa yapabilirsin de, tutuyorsa gerek yok bence. düşündüklerin yeterli :26:

Bircan mesafe cok uzak değilse evde ikram yapabilirsin :KK69:

hoşuna da gider.:KK31: beraber yersiniz.

ben ilk kv yemege gittiğimde evlendikten sonra cok özene bözene tatlı yaptım götürdüm.. fazla da koydum beraber çayla yeriz diye ..kendisi tatlıları pek bilmez..

verdim teşekkür etti ama :KK9::KK9::KK9: çayı kuru kuru içtik :KK53: çok getirmişsin sagol vs dedi. bende diyemedim beraber yeriz diye düsünmüştüm diye :KK1:

Kv çok şükür sağlam ama onların bağ bahçe işleri çok olduğu için çok vakti olmuyor yapmaya
Mesafe 6 saat özel araba ile biz zaten cuma akşamı çıkacağız sabaha karşı ordayız.

Bu kadar özenmemin sebebi de kadın evlenmeden benim dolabıda fullemişti kışlık erzağımıda almıştı ve aldıkları bana iki kış daha yeter ben de karşılıksız kalmasın mutlu olsun istiyorum...

bence de yeterli olur canım aldıkların....cok uzak mı size gideceğiniz yer?ona göre kurabiye falan yapabilirsin ama bartmaya gerek yok bi cesit olsa yine yeter.:KK16:

şimdikkkk kriz kuzum....ben başladım yavaştan dondurucuya bişiler koymaya...mesela patlıcan alıp közlettm fırında....fırın hemen apt altı o yüzden evdeki fırında 2 saat elektrik gitmesin diye 2 tl verip apt altındaki frında yaptırdımmm:KK1::KK1:onları bi güzel soydum poşetledim...attım dondurucuya...dün de bezelye temizledim 2 kilo kadar....onları yemeklik ayırıp poşetledim.ben konserve domatesi sevmiyorum o yzden dondurucuyta koymayı tercih ediyorum konserve kokuyo gibi sanki:KK31:ama daha domates almadım....taze fasulye alcam...aynı sekilde temizleyip doğrayıp 2-3 dk sıcak suda bekletip sonra sguk suyla süzcem...onu da yemeklik ayırıp posetlicem...mesela ben vişne cok severim...vişne zamanı 2-3 poşet atardık annemle dondurucuya...yine öyle yapcam.baskaaaa:26::26:hııı bide mısır severim ben...pazardan alıp yeşil kabuğunu soyup buzluga koycam..kv yapıyo...kısın çıkarıp kaynatıyor yiyoruz bi güzel:KK56::KK56:

köfteyi de benmki ekmeği bol seviyo...buzluğa ekmek atıyorum bayatlardan....onu çıkarıp koyuyorum snra kıymaya....pulbiber,karabiber,tuz azcık salca falan koyup öle yapıyorum canm benm:KK31:

Canım sana bir soru bezelyeler çıktı mı? Ben bezelyeyi sadece amerikan salatasında seviyorum onun için yapacağım.
bir kaç poşette yemeklik hazırlayayım misafire yaparım iyi olur aslında.

Ben geldim geldiğimden beri bitmeyen bir sürü iş çıktı.
İzne çıkmadan önce ne yapsam kardır mantığında herkes :KK1:

Günaydın gelin hanımlar nasılız bu sabah?

veee liste başı oldumki ben :KK16:

Hoşgeldin canım :KK3:

sende hosgeldin yeni gelin.....ne zaman evlendin sen adaş yaaaa....görünmüyosun daaa:KK16::KK16:

Hoş bulduk adaşım :) Bende Tuğçeyle aynı gün evlendim 27 Nisanda :) işyerinde gözlemliyorum sizi ama bir türlü sürekli yazamıyorum :KK43:
Alışma sürecindeyim evliliğe :) sen artık alışmıssındır tabi.

Sonunda kurtulmana sevindim canım stresten geçikmiş olma ihtimali var bende stres yapınca erken oluyorum :KK9:

Canım sana bir soru bezelyeler çıktı mı? Ben bezelyeyi sadece amerikan salatasında seviyorum onun için yapacağım.
bir kaç poşette yemeklik hazırlayayım misafire yaparım iyi olur aslında.

çıkmaz mı bircanım....çıktı tabi...bi buçuk aydır var burda ama pahalıydı şimdi ucuzlamaya başladı :KK31::KK31:

Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii:KK16::KK17:

Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK60:

evet artık senin de bir buzdolabın var içi dolu olması gereken :KK9:

Hoş bulduk adaşım :) Bende Tuğçeyle aynı gün evlendim 27 Nisanda :) işyerinde gözlemliyorum sizi ama bir türlü sürekli yazamıyorum :KK43:

hoşgeldin çağla 2, evliliğin hayırlı uğurlu olsun:KK16:

nasıl gidiyor evlilikler bayanlar? biz artık eskidik :KK14:

alıştım kuzum alıştım...darısı size inş....:KK1:hayırlı uğurlu olsun bu arada.Allahım mutlu mesut ets,in bi ömür:KK16::KK16:

Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii:KK16::KK17:

Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK60:

Çıtır gelinimiz hoşgeldin :KK16: Özledik seni müsait olduğunda anlat bize meraklardayız...

Bir de ben foto istiyorum seni görmedim Dila paylaştığında ben yoktum sonra daseni bekledim :26:

çıkmaz mı bircanım....çıktı tabi...bi buçuk aydır var burda ama pahalıydı şimdi ucuzlamaya başladı :KK31::KK31:

:KK53: ben de geriden geliyorum galiba :KK1: çarşamba pazara çıkıp alayım o zaman..

evet artık senin de bir buzdolabın var içi dolu olması gereken :KK9:

hoşgeldin çağla 2, evliliğin hayırlı uğurlu olsun:KK16:

nasıl gidiyor evlilikler bayanlar? biz artık eskidik :KK14:

alıştım kuzum alıştım...darısı size inş....:KK1:hayırlı uğurlu olsun bu arada.Allahım mutlu mesut ets,in bi ömür:KK16::KK16:

Amiiin inşallahh .Allah kimseyi utandırmasın inşallah :KK16: bir yastıkta kocayalım... evlilik yorucu ama güzel gidiyor :) günler nasıl geçti daha hiçbirşey anlamadım. Şuanda en çok zorlandığım ütü :KK43: evde dağ gibi bir ütüm varrrrr :KK43:

Kızlar ben hiç yemek yapamıyorum:KK9:
Geçen sofraya bir oturduk ben sadece salata yapmışım:KK9::KK9:
Onuda yetiştiremedim en sona kaldııı:KK9:
Pilav yapmış, döner ısıtmış, çay demlemiş, tabakları koymuş; bende anca salataaaa:KK9::KK9:
Bizi aldı mı bir gülmeeeee yemeğe başlamadan:KK9::KK9::KK9:
Utandım yaaa:KK9::KK9:

Nerelere gidem beeennnn:KK52::KK52:

Pilav yapmış, döner ısıtmış, çay demlemiş, tabakları koymuş; bende anca salataaaa:KK9::KK9:

:) İlk zamanlar olucak o kadar. El pratikliği kazanana kadar. biraz onlar yapsın napalım :p

Elifim merak etme bende de durum aynı
Aşk şimdiden diyor biz yemek konusunda napacağız diye
Ben çok yemek seçiyorum ve yemek pek yapmadığım için pratikliğimde yok yandık :KK1:

:) İlk zamanlar olucak o kadar. El pratikliği kazanana kadar. biraz onlar yapsın napalım :p

Doğru diyosun Çağlam yaaa:KK9:
Ben demiştim bilmem etmem diye ama o illa evlenelim dediiiii bana dediii zateeennn:KK9::KK9:

Elifim merak etme bende de durum aynı
Aşk şimdiden diyor biz yemek konusunda napacağız diye
Ben çok yemek seçiyorum ve yemek pek yapmadığım için pratikliğimde yok yandık :KK1:

Haticem ben yemek seçerim ama çok değil
Seçtiğimi de yapamıyom kiii:KK9:

elifmu şanslısın ki pilav yapabilen bir eşin var :KK34: :KK9::KK9::KK9:

Aslııımmm ayyy yorumlarını özlemişiiimmmm:KK9::KK9:
Doğru diyodun kuzum yaa, 11 ay bekarlık iyi gelmiş onaaa:KK9:

X