- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
Hoşgeldin neşeli geliiiin :) hayırlı uğurlu olsun inşallaaaahhhhh
sende hosgeldin yeni gelin.....ne zaman evlendin sen adaş yaaaa....görünmüyosun daaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin neşeli geliiiin :) hayırlı uğurlu olsun inşallaaaahhhhh
Bircan ben hafta sonundan birşey anlamadım
keske 5 gün tatil 2 gün iş olsa.
sanırım stresten ve diğer durumumdan adetim gecikti yusuf yusuf haldeydim.. nasıl sancım var.:26: davul gibiyim. bir de hap kullanıyorum normalde sabit gününde gelmesi gerekti. nihayet bugün oldum
dün o sancıya ve bel agrıma ragmen.. mutfagımı temizledim.. dolapları sildim.. dıstan tabi sadece bugünkü yemegimi yaptım.
çamaşır ütü derken akşam oldu.
sıcakta bir yere gitmek de istemiyorum .. sabah yürüyüse gittik dün geldim nevrim döndü sıcaktan kendime gelemedim öğlene dek
senin nasıl gecti hafta sonun ? ve kızlar sizlerin nasıl gecti_?
kızlar şimdi oturumu açıyorum:
dondurucunuzda neler var?
ve ben sulu köfte stoğu yapmaya karar verdim. böyle minik minik köfteler yuvarlayıp dondurucuya atacağım. ama çok lezzetli olması lazım? neler koymam lazım içine çağla henüz bloglara bakmadım, size sorayım dedim. haftasonu bir evde gördüm, çok beğendim. hem pratikti hem de çok lezzetli olmuştu ama kadınlar benden yaşça büyük olduğu ve benimle ilgilenecek vakitleri olmadığı için soramadım :44:
bircancım kayınvalidenin eli ayağı pek tutmuyorsa yapabilirsin de, tutuyorsa gerek yok bence. düşündüklerin yeterli :26:
Bircan mesafe cok uzak değilse evde ikram yapabilirsin
hoşuna da gider. beraber yersiniz.
ben ilk kv yemege gittiğimde evlendikten sonra cok özene bözene tatlı yaptım götürdüm.. fazla da koydum beraber çayla yeriz diye ..kendisi tatlıları pek bilmez..
verdim teşekkür etti ama çayı kuru kuru içtik çok getirmişsin sagol vs dedi. bende diyemedim beraber yeriz diye düsünmüştüm diye
bence de yeterli olur canım aldıkların....cok uzak mı size gideceğiniz yer?ona göre kurabiye falan yapabilirsin ama bartmaya gerek yok bi cesit olsa yine yeter.
şimdikkkk kriz kuzum....ben başladım yavaştan dondurucuya bişiler koymaya...mesela patlıcan alıp közlettm fırında....fırın hemen apt altı o yüzden evdeki fırında 2 saat elektrik gitmesin diye 2 tl verip apt altındaki frında yaptırdımmmonları bi güzel soydum poşetledim...attım dondurucuya...dün de bezelye temizledim 2 kilo kadar....onları yemeklik ayırıp poşetledim.ben konserve domatesi sevmiyorum o yzden dondurucuyta koymayı tercih ediyorum konserve kokuyo gibi sankiama daha domates almadım....taze fasulye alcam...aynı sekilde temizleyip doğrayıp 2-3 dk sıcak suda bekletip sonra sguk suyla süzcem...onu da yemeklik ayırıp posetlicem...mesela ben vişne cok severim...vişne zamanı 2-3 poşet atardık annemle dondurucuya...yine öyle yapcam.baskaaaa:26::26:hııı bide mısır severim ben...pazardan alıp yeşil kabuğunu soyup buzluga koycam..kv yapıyo...kısın çıkarıp kaynatıyor yiyoruz bi güzel
köfteyi de benmki ekmeği bol seviyo...buzluğa ekmek atıyorum bayatlardan....onu çıkarıp koyuyorum snra kıymaya....pulbiber,karabiber,tuz azcık salca falan koyup öle yapıyorum canm benm
Ben geldim geldiğimden beri bitmeyen bir sürü iş çıktı.
İzne çıkmadan önce ne yapsam kardır mantığında herkes
Günaydın gelin hanımlar nasılız bu sabah?
veee liste başı oldumki ben
Ben seni çoook seviyorumki
Hoş geldin ceren taze gelinimiz hayırlı olsun.Hoşgeldin neşeli geliiiin :) hayırlı uğurlu olsun inşallaaaahhhhh
Hoşgeldin canım
sende hosgeldin yeni gelin.....ne zaman evlendin sen adaş yaaaa....görünmüyosun daaa
Sonunda kurtulmana sevindim canım stresten geçikmiş olma ihtimali var bende stres yapınca erken oluyorum
Canım sana bir soru bezelyeler çıktı mı? Ben bezelyeyi sadece amerikan salatasında seviyorum onun için yapacağım.
bir kaç poşette yemeklik hazırlayayım misafire yaparım iyi olur aslında.
Hoş bulduk adaşım :) Bende Tuğçeyle aynı gün evlendim 27 Nisanda :) işyerinde gözlemliyorum sizi ama bir türlü sürekli yazamıyorum
Alışma sürecindeyim evliliğe :) sen artık alışmıssındır tabi.
hoşgeldin
Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii
Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa
Hoş bulduk adaşım :) Bende Tuğçeyle aynı gün evlendim 27 Nisanda :) işyerinde gözlemliyorum sizi ama bir türlü sürekli yazamıyorum
evet artık senin de bir buzdolabın var içi dolu olması gereken
hoşgeldin çağla 2, evliliğin hayırlı uğurlu olsun
nasıl gidiyor evlilikler bayanlar? biz artık eskidik
Günaydınlar taptaze evliii geliiinn geldiiiiii
Kuzucanlarım artık benimde dolaba bezelye felan koymam gerek galibaaaaa
çıkmaz mı bircanım....çıktı tabi...bi buçuk aydır var burda ama pahalıydı şimdi ucuzlamaya başladı
evet artık senin de bir buzdolabın var içi dolu olması gereken
hoşgeldin çağla 2, evliliğin hayırlı uğurlu olsun
nasıl gidiyor evlilikler bayanlar? biz artık eskidik
alıştım kuzum alıştım...darısı size inş....hayırlı uğurlu olsun bu arada.Allahım mutlu mesut ets,in bi ömür
Kızlar ben hiç yemek yapamıyorum
Geçen sofraya bir oturduk ben sadece salata yapmışım
Onuda yetiştiremedim en sona kaldııı
Pilav yapmış, döner ısıtmış, çay demlemiş, tabakları koymuş; bende anca salataaaa
Bizi aldı mı bir gülmeeeee yemeğe başlamadan
Utandım yaaa
Nerelere gidem beeennnn
Kızlar ben hiç yemek yapamıyorum
Geçen sofraya bir oturduk ben sadece salata yapmışım
Onuda yetiştiremedim en sona kaldııı
Pilav yapmış, döner ısıtmış, çay demlemiş, tabakları koymuş; bende anca salataaaa
Bizi aldı mı bir gülmeeeee yemeğe başlamadan
Utandım yaaa
Nerelere gidem beeennnn
:) İlk zamanlar olucak o kadar. El pratikliği kazanana kadar. biraz onlar yapsın napalım
Elifim merak etme bende de durum aynı
Aşk şimdiden diyor biz yemek konusunda napacağız diye
Ben çok yemek seçiyorum ve yemek pek yapmadığım için pratikliğimde yok yandık
elifmu şanslısın ki pilav yapabilen bir eşin var