biz çok uzun zamandır görüşmedik tabiWuhuui
Madem kk dasiniz insan yazar ya.
Nasilsiniz kizlar uzun zaman oldu
Masallah bir de erken kalkmasalarGünaydın kızlar oğluşla 5.30 da uyandık şuan top oynuyoruz erkenciyiz bugün sizde ne var ne yok
Hem de hicbiz çok uzun zamandır görüşmedik tabi
Hem de hic
1 dk'kam senden ayri olamaz gadin
Günaydın kızlar oğluşla 5.30 da uyandık şuan top oynuyoruz erkenciyiz bugün sizde ne var ne yok
Evet canım erkenden uyanıyorlar az daha uyusalar da bizde dinlensekMasallah bir de erken kalkmasalar
Hayirli olsun 2.bebegin sagaglim kavusun insallah..
Çok sağol canım Allah razı olsun darısı sana olsun inşallah canımduygularımız karşılıklı bebeğim
canım tebrik ederim yeni bebeğini de
Evet canım erkenden uyanıyorlar az daha uyusalar da bizde dinlensek
Çok tşkler canım darısı senin 2.ye artık büyüttün oğluşu zamanı gelmiştir belkim
Çok sağol canım Allah razı olsun darısı sana olsun inşallah canım
Sağolasın canım aslında yardımcı çok birarada büyürlerNe zaman uyucaz acep bari haftasonu bir gün 9 da falan kalksak
Sen iyi cesaret 2. yi yapıyorsun Allah yardımcın olsun
Buyudu de nasil buyudu #Evet canım erkenden uyanıyorlar az daha uyusalar da bizde dinlensek
Çok tşkler canım darısı senin 2.ye artık büyüttün oğluşu zamanı gelmiştir belkim
Çok yardımcı canım yaaa oğlum için kavga ediyorlar çok şükür ama ben kimseyle paylaşamıyorum o ayrı neyse kızçem gelince belki paylaşırım yoğunluktanBuyudu de nasil buyudu #
Allah isteyene versin canim hayirli ben dusunmuyorum en azindan birkac seneler daha...
Yardimcin varsa memnunsan en guzelini yapmissin.
Sağolasın canım aslında yardımcı çok birarada büyürler
Ne guzel oyleyse ...Çok yardımcı canım yaaa oğlum için kavga ediyorlar çok şükür ama ben kimseyle paylaşamıyorum o ayrı neyse kızçem gelince belki paylaşırım yoğunluktan
Senin için hayırlısı o zman canım
Bende onu aroyordum geçmişinden canım ben buldum sen yazmışsın kuzumbu arada biryahcanya1952 idi eski nikim kendimi tanıtayım kim bu deme
Sağol canım darısı sana olsun inşallahSelammm kızlar
Melodi hayırlısı olsun inşallah
Aynen cnm evdeyim nasıl olsa kendim ilgilenebilirim her şeyiyle kimseyle paylaşamıyorum evet annelik canımNe guzel oyleyse ...
Cunku annelik dimi
Hayirli olsun insallah. Ikisi bir buyurler. Oglun kac aylik oldu.