canım ben pek güncel kitap okumuyorum anca çok sevdiğim bi yazar yeni kitap yazmışsa onu_meLinDa_ Ozgem bana kitap onerir misin?
Gundemden epey geri kaldim ama eski tempomu yakalamak istiyorum. Guncel akici bir roman olursa Keremden firsat okuyup kendimi de motive edeyim.
Ahmet Ümit harici digerlerini okudum.canım ben pek güncel kitap okumuyorum anca çok sevdiğim bi yazar yeni kitap yazmışsa onu
ama sana çok sevdiğim birkaç kitap önereyim
hangi tarzları seviyorsun tam bilmiyorum ama
absürtlük severim şöyle güleyim eğleneyim dersen Alper Canıgüz-Oğullar ve Rencide Ruhlar ile Cehennem Çiçeği ve de Murat Menteş-Düblörün Dilemması ve Ruhi Mücerret
Tarih ve güzel bir aşk hikayesi harmanlansın çok severim dersen eğer Nazan Bekiroğlu-Nar Ağacı.. Kalın bir kitap ama o kadar naif o kadar güzel ki
Yine dokunaklı masum bir şeyler istersen Pal Sokağı Çocukları
Polisiye seversen Ahmet Ümit kitapları.. hem de tarihle harmanlanmış.. Favorim Kavim
Kitap hakkında konuşçak çok şeyim var da uzatmayayım
Ben bu aralar Sefiller okuyup sefil olmakla meşgülüm
Tas olusumu yok dimi canim bugun aklimdaydin yazmadim henuz cikmamistir sonuc diyeIyi akşamlar yine sessiz buralar...Ezgi çok şükür daha iyi ınşallah tedavisi iyi gelecek.
Sizler napiyorsunuz?gruptan hamile olup bekleyenimiz var mi?
Yok canim çok şükür surubu kullanıyoruz çok şükür iyi ezgi 10 gün sonra kontrolü varTas olusumu yok dimi canim bugun aklimdaydin yazmadim henuz cikmamistir sonuc diye
Allaha sukur.Yok canim çok şükür surubu kullanıyoruz çok şükür iyi ezgi 10 gün sonra kontrolü var
inşallah canım ama şuan bir şey yok güzel haber olursa burdan yazarım
inşallah canım ama şuan bir şey yok güzel haber olursa burdan yazarım
evet canım günümü bekliyorum bakalım ne olacak sonuçAllah gönlünüze göre versin inşallah
Gününü mü bekliyorsun
Ben bizim bu kızların bebelerinden korkuma hala cesaret edemiyorum
evet canım günümü bekliyorum bakalım ne olacak sonuço yaramaz bebelerden bizimde başımızda var ablamın oğlu ama dünyanın en minnoş şeyleri bir tanede bizim olsun fena mı olur
herkesin anneliği kendine has olacaktır eminim sende iyi bir anne olacaksın tabi vakti geldiğinde hazır hissettiğinde inşallahBen ancak uzaktan bakıp korkuyorum
hele depogacaayak o kadar ince eleyip sık dokuyor kiiii
Ben onun %1 ini bile yapamam diye korkuyorum
naber kuzum
naber kuzum
Iyiyim Özgem sen nasilsinnaber kuzum
Heeey nasılsınız milletherkese aynı anda buradan haber etmis olayim dedim teyze oluyorsunuz insallah kizlaar ,darısı tüm bebek.isteyenlerin.başına hep dualarimdasiniz