- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Eee o zamanAmin insallah canim 19.haftadayim =)
cinsiyet de belli
Heyecan mi yarattiriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee o zamanAmin insallah canim 19.haftadayim =)
Oyy pamuk hayirli al kucagina kizini insallah. Yolu yarilamissindir.yok yahu oyle yazmayayim dediydim herseyi hemen =) kızımız olacak insallah canım bakalim sizlerden ogrenecek cok sey var ,senin.nasil gidiyor senin.instagram olmayinca kerem bebegi takip edemedim kocaman olmuştur
Valla pesinde gezmekten ben.bittim o bitmedi.ona ragmen uykusu hafif ve cok sik klkiyor.Ayy masallah ya hareketli olacak demek ki erken yürüyen bebekle isler cok benim yegenler de cok fenalar ikisi de 10ayda yürüdü =)Allah kolaylik versin canim
Oyy.. Allah yardimcin olsun yaa.Vala sorma ev tasidik,hala ufak tefek dolap yerlestiriyorum pek piremseslik yapamadım hala ama bir yaz dizisi sectim.kendime onu.izliyorum tek luksum o
maşallah duygucum maşallah ...Heeey nasılsınız millet herkese aynı anda buradan haber etmis olayim dedim teyze oluyorsunuz insallah kizlaar ,darısı tüm bebek.isteyenlerin.başına hep dualarimdasiniz
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağuna al inşallahhhhHeeey nasılsınız millet herkese aynı anda buradan haber etmis olayim dedim teyze oluyorsunuz insallah kizlaar ,darısı tüm bebek.isteyenlerin.başına hep dualarimdasiniz