- 30 Ağustos 2012
- 2.134
- 0
elektrikte farkedilen bir fark olmuyor canım
o zaman bi ara o ekmek makinsnden almalıyımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elektrikte farkedilen bir fark olmuyor canım
Bir bir dökülüyo bizimkiler
Selam bayan hoş geldiniz
benimkiler de pembe beyaz canım...hatta bugün evimin fotosunu cekcem yüklerim yarın görürsünüz...
bu arada al derim...english home yeni desenli olanlar gelmiş cok ciciler...mor olanı var mavilisi var...yaaaaaaaa gözüm doymuyo bende istiyorum
bende gecen gün salonadaki sehpa ve konsol üstüne english home da tül örtüler varya cok cici şık ve asil duran onlardan alayım dedim de minicik bi örtü 59 du.... çok para yaaa
al canım, eşin makinenin marifeti olan ekmekten çıkan kokulardan dolayı seni kutlasın
Aynen bende öyle
250 tl civarıymış baktım şimdi netten , evde hala eksikler var yahu bitmiyor bi türlü
kader tazeliğini koruyorsun bakıyorumda
:82::82::82::82::82::82::82:
Aynen bende öyle
250 tl civarıymış baktım şimdi netten , evde hala eksikler var yahu bitmiyor bi türlü
Aynen bende öyle
Kesin alıcam canım çok kullanışlı görünüyor.
English home ürünlerine bayılıyorum
En son takılıklardan almıştım.
Eki Görüntüle 636934
Kesin alıcam canım çok kullanışlı görünüyor.
English home ürünlerine bayılıyorum
En son takılıklardan almıştım.
Eki Görüntüle 636934
Her zaman ki gibi
Ama siz de kaptınız bu işi
hangilerina baktın ki :44: genelde 75-150 arası yoğunlaşıyor canım.
bskn kızıyor musun, topiğini işgal ettik birkaç 2012 gelini olarak
Gel gel
Ben zaten 2012 gelini de değildim
Her yıl yeni gelin süsü veriyorum kendime
Şimdi de bi baktım 2013 gelinlerinin topiğindeyi
aa evet bir de böyle bir şeyler vardııııısiz böle ekmek anlatınca bizim okurken de yaptığımız salçalı ekmekler geldi aklımaa
hamuru mayalayıp ikiye ayırırdık..tepsiye bir tarafı koyarken üstüne salça sürer sonra diğer yarısını koyardık
öle pişirirdik...
evet doğru bir çıkarım yapmışsın
ekmek olayını da bir bahçedeki ağaca takarsanız ekmekleri, komşular da rahatsız olmaz canım. bir de balkona cdden sarkıt yapabilirsiniz, ben yaptım, artık gelmiyorlar kuş arkadaşlar şükürler olsun tuvalet banyo camımın önü hep pis oluyordu ya
Eki Görüntüle 636931
bu arada bernardoda kurabiye kutusu var, ama deseni benim mutfağa uygun değil
ya bende istiyorum bunlardan chuckycimm...bide o renki şirin kutuları var yaaa onlar da cok güzel...ayrıca bebekler için de cok güzel nevresim ve kıyafetler vardı gecenbebiş yapasım geldi onları gördükçe
hangilerina baktın ki :44: genelde 75-150 arası yoğunlaşıyor canım.
bskn kızıyor musun, topiğini işgal ettik birkaç 2012 gelini olarak
gel gelllll
bende 2013 niyetliydim 2012 oldum