Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kızlar kendi topiğimde kimseyi göremedim, buraya sorayım dedim.
masa üstü ekmeklik problemini nasıl çözüyorsunuz? ben sepet aldım; ama yemekten sonra kaldırmam gerekiyor üstü açık diye, bir de onu koyacak yer arıyorum. istiyorum ki kapaklı bir şey olsun, hiç kaldırmayayım. ama bulamıyorummm. siz nasıl çözdünüz :44:

Merhaba kriz
Benimki de sepet ama kapaklı ekmeklikler var
Örneğin şöyle birşey alabilirsin
$images.jpg

patlıcanı da pilav için doğrucam. bir kaç tane dilim ayırıp köftelere sararım :KK1:
amaaaa domates yok saraken üstüne koymaya ::KK50:
domates sosu kısmı tamamnda domates yok, kış vakti alamam da :120:
olur sanırım domatessiz :KK1:

olur olur :KK34::KK34:

ya ben ekmeklik almadım evde yer kaplamasın diye :44::44: poşete koyup dolaba kaldırsam olmaz mı ki :44:

Merhaba kriz
Benimki de sepet ama kapaklı ekmeklikler var
Örneğin şöyle birşey alabilirsin
Eki Görüntüle 636874

kader bunlardan gördüm de çok büyük masa üstü için bu:44: masa zaten minik, mutfaktaki masaya koyacağım. biev in porselen kapaklı ekmek kutuları var, onlarda da desen sıkıntısı var. bskn, ben bazen kaldırmıyorum, sonra da kuruyorlar, hem de tozlanmış olma ihtimalleri oluyor, sinir oluyorum.
neyse normal saklama kutusu bakcam ben de :KK19:
teşekkür ederim kızlar :KK31:

ya ben ekmeklik almadım evde yer kaplamasın diye :44::44: poşete koyup dolaba kaldırsam olmaz mı ki :44:

ben de bir kutu aldım, şu depo kutuları diyorlar ya.. ne kadar sağlıklıdır bilinmez. ama işte kutudan al, kes, sepete koy, sonra sepetten artanları tekrar kutuya koy, kutuyu yerine koy. ooooo, çok sıkıcı :KK50: bence masaüstü için elzem bir şey. masada dursun, kapaklı olsun, eklemek istedikçe ekleyelim :KK31:

Kek fanusuna da koyabilirsin kriz
Ama sıkı kapananlardan olmalı
O zaman hiç bir şey bayatlamıyor hem

Öğle yemeğine gidiyorum, görüşürüz :KK55:

kızlar kendi topiğimde kimseyi göremedim, buraya sorayım dedim.
masa üstü ekmeklik problemini nasıl çözüyorsunuz? ben sepet aldım; ama yemekten sonra kaldırmam gerekiyor üstü açık diye, bir de onu koyacak yer arıyorum. istiyorum ki kapaklı bir şey olsun, hiç kaldırmayayım. ama bulamıyorummm. siz nasıl çözdünüz :44:

ben bernardodan kırmızı ekmeklik almıştım onun içinde poşette duruyor.
Masaya alacağım zaman normal ekmek sepetine dilimleyip masaya koyuyorum :44:

$1565_cf36ce82b043d83eb08d1edfce652773_480x360.jpg

Kek fanusuna da koyabilirsin kriz
Ama sıkı kapananlardan olmalı
O zaman hiç bir şey bayatlamıyor hem

Öğle yemeğine gidiyorum, görüşürüz :KK55:

hım olabilir hakikaten, hem de benden beklenesi bir şey :KK9: fikir için çoooooook teşekkürler, beyin fırtınası bu işte, absürd olabilecek şeyler sonradan işe yarayabiliyor.
şunun tatlılığına bakar mısın, ama antikaymış :KK30:

$097.jpg

yalnız sıkı kapanan kek fanusunu nasıl tespit edeceğim :44:
ameliee işte o aşamalar bana zor geliyor :KK17:

yalnız sıkı kapanan kek fanusunu nasıl tespit edeceğim :44:
ameliee işte o aşamalar bana zor geliyor :KK17:

tabi bizde şöylede bi durum var 1 ekmek aldığımızda tamamını yiyoruz :KK53:
geri koyacak ekmek olmadığı için sorun olmuyor :KK52:
çokmu ekmek yiyoruz ki acaba :44::44:

ekmek kutusu mutfakta yer kaplıyor gibi geliyor bana..almayı düşünmüyorum

$d5b18279-da31-428c-9aa2-3400b3644bb9.jpg

english home daki böyle bir ekmek torbası kafi bana göre..:KK31:

kriz, kader peşinize takıldımm:KK55: henüz yeni bakınca böyle bir şeye paylaşayım dedim.

Eki Görüntüle 636895

kriz, kader peşinize takıldımm:KK55: henüz yeni bakınca böyle bir şeye paylaşayım dedim.

bendede bundan vardı , bunu ben abur cubur torbası yaptım içine ıvır zıvır yiyecekleri koydum :KK9:

ekmek sorunu genelde her evde var sanırım :KK50:
annemin evindeki ekmek israfını sağolsun babam engel olurdu. bayatları yerdi.

bizde ise illa ekmek taze iken yeniliyor. hoş ben yemiyorum ekmek. ama eşim illa taze ekmek istiyor.
hergün bir ekmek alınıyor ama bitmiyor. yarısını buzdolabına veyaaa benim en çok sevdiğim yere buzluğa atıyorum.
lazım olunca çıkarıp tost makinasının kısık ayarında çözüyorum.
veya köfteye koyuyorum.

çekmeceye koyduğum kırık ekmek parçaları ise hep kurumaya mahkum :KK50: gözden kaçıyor. kocanın işine de gelmiyor :KK50:

ekmek israfına karşı istanbulda uygulama bailatılmış, bayat ekmeği getir tazesini götür :KK31:
sanki tüm ekmek bayatlatıyoruz :KK31: kırıklar nolacak :KK31:

Eki Görüntüle 636895

evet bu da kullanışlı olabilir canım, hem de çok yer tutmaz. ekmek kutusu büyük mutfaklar için uygun. bunu alırsan kumaş pamuklu muymuş dikkat et bence, yıkadktan sonra da mis gibi kullanabilirsin :KK16:

tabi bizde şöylede bi durum var 1 ekmek aldığımızda tamamını yiyoruz :KK53:
geri koyacak ekmek olmadığı için sorun olmuyor :KK52:
çokmu ekmek yiyoruz ki acaba :44::44:
bir ekmek kaç gram ameliee :44: biz hazır ekmek pek yemiyoruz, ben 900 grlık yapıyorum. geçen yaptığım gün bitecek sandım, ne yani 900 grı bir günde yiyecek miyiz dedim kendi kendime. ama sonra bir anda durdu yememiz. hala bitmedi, pazar günü yapmıştım :KK9:

bskn, sen de bayat ekmekleri kuşlara ver canım :KK16: ekmek ağacı yap. ben geçen sene yapmıştım, kuşlar nerdeyse yirminci günde farkettiler ama farettikleri gibi de yediler şükür :KK17:

evet bu da kullanışlı olabilir canım, hem de çok yer tutmaz. ekmek kutusu büyük mutfaklar için uygun. bunu alırsan kumaş pamuklu muymuş dikkat et bence, yıkadktan sonra da mis gibi kullanabilirsin :KK16:

bir ekmek kaç gram ameliee :44: biz hazır ekmek pek yemiyoruz, ben 900 grlık yapıyorum. geçen yaptığım gün bitecek sandım, ne yani 900 grı bir günde yiyecek miyiz dedim kendi kendime. ama sonra bir anda durdu yememiz. hala bitmedi, pazar günü yapmıştım :KK9:

o yeme durgunluğu senin yaptığın ekmek olduğu için olmasın krizzz :KK33::KK33:
şaka yapıyorum kızma sakınnnnnnn :KK54::KK54: :KK16::KK16::KK16::KK16:

bende çok severim ekmek pişirmeyi:KK1:
keşke ahçı falan olsaydım yaa :KK31:

o yeme durgunluğu senin yaptığın ekmek olduğu için olmasın krizzz :KK33::KK33:
şaka yapıyorum kızma sakınnnnnnn :KK54::KK54: :KK16::KK16::KK16::KK16:

bende çok severim ekmek pişirmeyi:KK1:
keşke ahçı falan olsaydım yaa :KK31:

kesinlikle canım :KK9: eym ekmeklerini hemen tüketemiyoruz ya, aslında güzel oluyorlar ama işte iştah açmıyor ne hikmetse :44: bir de şekilleri de bir tuhaf oluyor ya hani, önce boyuna normal ekmek keser gibi dilimliyorsun. sonra o dilimleri de ortadan ikiye bölüyorsun. daha çok görünüyor, doydum sanıyor galiba insan yiyince :KK9:
dün elimde mısır ekmeği yaptım, tarifte tuz yazmıyordu, tuz koymadım, tuzsuz olmuş. bir de çok sert, zaten sert oluyor diye biliyorum :44:

ekmek sorunu genelde her evde var sanırım :KK50:
annemin evindeki ekmek israfını sağolsun babam engel olurdu. bayatları yerdi.

bizde ise illa ekmek taze iken yeniliyor. hoş ben yemiyorum ekmek. ama eşim illa taze ekmek istiyor.
hergün bir ekmek alınıyor ama bitmiyor. yarısını buzdolabına veyaaa benim en çok sevdiğim yere buzluğa atıyorum.
lazım olunca çıkarıp tost makinasının kısık ayarında çözüyorum.
veya köfteye koyuyorum.

çekmeceye koyduğum kırık ekmek parçaları ise hep kurumaya mahkum :KK50: gözden kaçıyor. kocanın işine de gelmiyor :KK50:

ekmek israfına karşı istanbulda uygulama bailatılmış, bayat ekmeği getir tazesini götür :KK31:
sanki tüm ekmek bayatlatıyoruz :KK31: kırıklar nolacak :KK31:

aynı şey bizdede var , balkona koyuyoruz kuşlar yiyor.
zaten balkonu geneleve çevirdiler üst üste alt alta kuşlar :KK9:
bide dolap var onun içini suite yaptılar resmen kuşlar..

ne güzel ya bende kendim yapabilsem keşke ama pek imkanım yok :44: eve gelmem 7yi buluyor o saatten sonra yapmaya çalışırsam ekmeksiz kalırız :KK9:

X