Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bizde ekmek hiç israf olmaz..bahçede tavuklar olunca..:KK1:
bayat ekmekten pizza yapmayı seviyorum..kalanlar dediğiniz gibi buzluğa köftelik..

zaten beyaz ekmek az tüketiliyor, geri kalan tahıllı ekmekler de ısıtılıp ısıtılıp yeniyor..:KK31:

ayyy ne ekonomik, hamarat kadınlar oliciz biz...:KK31:

bskn ; topiğin hayırlı olsun bu arada..hayırlı, uğurlu bir ömür diliyorum eşinle sizee:KK16::KK16::KK16:
sana ve tüm gelin ve adaylarınaaa:KK31:

aynı şey bizdede var , balkona koyuyoruz kuşlar yiyor.
zaten balkonu geneleve çevirdiler üst üste alt alta kuşlar :KK9:
bide dolap var onun içini suite yaptılar resmen kuşlar..

ne güzel ya bende kendim yapabilsem keşke ama pek imkanım yok :44: eve gelmem 7yi buluyor o saatten sonra yapmaya çalışırsam ekmeksiz kalırız :KK9:
7 de gelirsin, 10 dkda malzemeleri kaba koy. üç saatte pişiriyor, evi bir ekmek kokusu alıyor. çok vakit almıyor ameliee:KK31: ama işte teflonda pişiyor :18: yine de yapılan ekmeklerin çoğu zyetinyağlı, yumurtalı oluyor, daha iyidir inşallah :26:

7 de gelirsin, 10 dkda malzemeleri kaba koy. üç saatte pişiriyor, evi bir ekmek kokusu alıyor. çok vakit almıyor ameliee:KK31: ama işte teflonda pişiyor :18: yine de yapılan ekmeklerin çoğu zyetinyağlı, yumurtalı oluyor, daha iyidir inşallah :26:

3 saatte teflondamı pişiyo canım , çokmuş aslında :44:
makinaları falan var bunların onlardna almak lazım :KK31:

krizcim bende english home ekmek torbası aldım duvara astım....

posete koyup bunun içine koyuyorum....zaten günde bi ekmek aldıgım için pek kalmıyo bi iki dilim belki....

Eki Görüntüle 636905

yemek vakti de buna koyuyorum.masa üstünde hep duruyo bu...hem sık hem kullanıslı bence

$EKMEK2.jpg

Son düzenleme:
kesinlikle canım :KK9: eym ekmeklerini hemen tüketemiyoruz ya, aslında güzel oluyorlar ama işte iştah açmıyor ne hikmetse :44: bir de şekilleri de bir tuhaf oluyor ya hani, önce boyuna normal ekmek keser gibi dilimliyorsun. sonra o dilimleri de ortadan ikiye bölüyorsun. daha çok görünüyor, doydum sanıyor galiba insan yiyince :KK9:
dün elimde mısır ekmeği yaptım, tarifte tuz yazmıyordu, tuz koymadım, tuzsuz olmuş. bir de çok sert, zaten sert oluyor diye biliyorum :44:

daha cıvık hamur yapınca daha yumuşak olur diye düşünüyoırum :KK34:
sağlıklı yaşamaya dikkat ediyorsun ya hani, bende sağlıklı yaşam derdindeyim aslında ama sadece gıdasal :KK52:
bu aralar kimyevi temizlik maddeleri konusunda da dikkat ettiğimi farettim :KK34:

krizzz annemin evinde yapardık. ama alt komşular kızıyor sonra. camlarına pisliyorlarmış :KK5::KK5:

annemin bir güvercini vardı. aslında doğada yaşan güvercindi. annem ona hep kırıntıları mutfak balkonundan verirdi.
bir gün evde misafir var ve kırıntıları vermeyi unutmuş. nasıl da bulduysa salona gelmiş, cama tık tık tık gagasıyla vur. şok olmuştuk. sonra mutfağa gitmiş geri gelmiş ve gene tık tık vurmuştu... o nerden biliyor orada olduğunu veya ne bileyim ne biliyor onun annem tarafından döküldüğünü :KK31:
niye anlattıysam :KK37:

aynı şey bizdede var , balkona koyuyoruz kuşlar yiyor.
zaten balkonu geneleve çevirdiler üst üste alt alta kuşlar :KK9:
bide dolap var onun içini suite yaptılar resmen kuşlar..

ne güzel ya bende kendim yapabilsem keşke ama pek imkanım yok :44: eve gelmem 7yi buluyor o saatten sonra yapmaya çalışırsam ekmeksiz kalırız :KK9:

yardım ve yataklık..... çok günah müge :KK20::KK20::KK20:
:KK60::KK60:

mügem ekmek makinaları var...teyzem de vardı hatta...hazır ekmek karısımları da var kendin de hazırlayabilirsin fakat 3 saatte pişiriyor hakkaten...elektrigi düsünsene:KK9::KK9::KK9:

ama cok güzel kokuyo:KK30::KK30:

bizde ekmek hiç israf olmaz..bahçede tavuklar olunca..:KK1:
bayat ekmekten pizza yapmayı seviyorum..kalanlar dediğiniz gibi buzluğa köftelik..

zaten beyaz ekmek az tüketiliyor, geri kalan tahıllı ekmekler de ısıtılıp ısıtılıp yeniyor..:KK31:

ayyy ne ekonomik, hamarat kadınlar oliciz biz...:KK31:

bskn ; topiğin hayırlı olsun bu arada..hayırlı, uğurlu bir ömür diliyorum eşinle sizee:KK16::KK16::KK16:
sana ve tüm gelin ve adaylarınaaa:KK31:

teşekkür ederim :KK16::KK16: inşallah günler snein için su gibi akıp geçer aramıza katılırsın :KK16::KK16::KK16:
musmutlu gelincikler oluruz :KK54::KK54:

kriz sen ekmek yapma makinasında mı yapıyorsun :44: 3 saatten yola çıkarak bu çıkarımı yaptım :KK37:

krizcim bende english home ekmek torbası aldım duvara astım....

posete koyup bunun içine koyuyorum....zaten günde bi ekmek aldıgım için pek kalmıyo bi iki dilim belki....

Eki Görüntüle 636905

yemek vakti de buna koyuyorum.masa üstünde hep duruyo bu...hem sık hem kullanıslı bence

Eki Görüntüle 636910

Ekmek sepetinin kırmızısından var bende de.
Ekmek askısını görmemiştim ondan da alayım bende :KK56:

mügem ekmek makinaları var...teyzem de vardı hatta...hazır ekmek karısımları da var kendin de hazırlayabilirsin fakat 3 saatte pişiriyor hakkaten...elektrigi düsünsene:KK9::KK9::KK9:

ben tepside hatta kek kalıbında falan da yapıyordum.öyle daha çabuk oluyor, güzelde oluyor :KK1:
ama şeklen bir tuhaf oluyor :KK37:

Ekmek sepetinin kırmızısından var bende de.
Ekmek askısını görmemiştim ondan da alayım bende :KK56:

benimkiler de pembe beyaz canım...hatta bugün evimin fotosunu cekcem yüklerim yarın görürsünüz...

bu arada al derim...english home yeni desenli olanlar gelmiş cok ciciler...mor olanı var mavilisi var...yaaaaaaaa gözüm doymuyo bende istiyorum:KK53::KK53:

bende gecen gün salonadaki sehpa ve konsol üstüne english home da tül örtüler varya cok cici şık ve asil duran onlardan alayım dedim de minicik bi örtü 59 du....:KK53::KK53: çok para yaaa:KK30::KK30::KK30:

daha cıvık hamur yapınca daha yumuşak olur diye düşünüyoırum :KK34:
sağlıklı yaşamaya dikkat ediyorsun ya hani, bende sağlıklı yaşam derdindeyim aslında ama sadece gıdasal :KK52:
bu aralar kimyevi temizlik maddeleri konusunda da dikkat ettiğimi farettim :KK34:

krizzz annemin evinde yapardık. ama alt komşular kızıyor sonra. camlarına pisliyorlarmış :KK5::KK5:

annemin bir güvercini vardı. aslında doğada yaşan güvercindi. annem ona hep kırıntıları mutfak balkonundan verirdi.
bir gün evde misafir var ve kırıntıları vermeyi unutmuş. nasıl da bulduysa salona gelmiş, cama tık tık tık gagasıyla vur. şok olmuştuk. sonra mutfağa gitmiş geri gelmiş ve gene tık tık vurmuştu... o nerden biliyor orada olduğunu veya ne bileyim ne biliyor onun annem tarafından döküldüğünü :KK31:
niye anlattıysam :KK37:

yardım ve yataklık..... çok günah müge :KK20::KK20::KK20:
:KK60::KK60:

:KK9::KK9:

benim koca takık kuşlara , ekmek israfına dayanamıyo ondan topladık hepsine resmen yataklık yapıyoruz yuva kuruyoruz hayvanlara :KK52:

ama ne güzel olur kendi ekmeğini yapmak..
ev hanımı olsam neler yapardım ben valla :KK31:

teşekkür ederim :KK16::KK16: inşallah günler snein için su gibi akıp geçer aramıza katılırsın :KK16::KK16::KK16:

kriz sen ekmek yapma makinasında mı yapıyorsun :44: 3 saatten yola çıkarak bu çıkarımı yaptım :KK37:

aminnnn sağolasınn:KK31: bakalım şimdiler uzun geliyor günler..sonraları nasıl hissederim o telaşla bilemiyorum.
tek bildiğim yazdan sonbahara ilkbahar da açan çiçekler gibi hissedeceğim..:KK16:

Slm Taze gelinler :KK3: Ben de 2012 geliniyim neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bakalım..

Bu arad benim de English Home uğramam gerek ço beğendimmm .... Hatta akşam bakabilirim...

siz böle ekmek anlatınca bizim okurken de yaptığımız salçalı ekmekler geldi aklımaa:KK56:

hamuru mayalayıp ikiye ayırırdık..tepsiye bir tarafı koyarken üstüne salça sürer sonra diğer yarısını koyardık
öle pişirirdik...:KK31:

hım olabilir hakikaten, hem de benden beklenesi bir şey :KK9: fikir için çoooooook teşekkürler, beyin fırtınası bu işte, absürd olabilecek şeyler sonradan işe yarayabiliyor.
şunun tatlılığına bakar mısın, ama antikaymış :KK30:

Eki Görüntüle 636888

Rica ederim
Çok ciciymiş :KK17:

yalnız sıkı kapanan kek fanusunu nasıl tespit edeceğim :44:
ameliee işte o aşamalar bana zor geliyor :KK17:

Üst kapağın kenarları dümdüzse geçecek bi yeri yoksa sıkı kapanmıyodur
Ama kenarlarda 4 beş diş gibi birşey varsa alta geçirebilen, o sıkı kapanıyordur

kriz, kader peşinize takıldımm:KK55: henüz yeni bakınca böyle bir şeye paylaşayım dedim.

Gel gel
Ben zaten 2012 gelini de değildim
Her yıl yeni gelin süsü veriyorum kendime :21:
Şimdi de bi baktım 2013 gelinlerinin topiğindeyi :KK1:

canım benimki zaten makine. yoğuruyor bekliyor yoğuruyor bekliyor... sonra bir ssate yakın mayalıyor, sonra da ısınıp pişiriyor:44:

elektrikte farkedilen bir fark olmuyor canım :KK16:

evet doğru bir çıkarım yapmışsın :KK9:

ekmek olayını da bir bahçedeki ağaca takarsanız ekmekleri, komşular da rahatsız olmaz canım. bir de balkona cdden sarkıt yapabilirsiniz, ben yaptım, artık gelmiyorlar kuş arkadaşlar şükürler olsun :KK9: tuvalet banyo camımın önü hep pis oluyordu ya :KK19:
$20ece06dd5c5b2e35ea0c7a6499a108d_1265320630.jpg

bu arada bernardoda kurabiye kutusu var, ama deseni benim mutfağa uygun değil :KK50:

X