Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bizde ekmek hiç israf olmaz..bahçede tavuklar olunca..
bayat ekmekten pizza yapmayı seviyorum..kalanlar dediğiniz gibi buzluğa köftelik..

zaten beyaz ekmek az tüketiliyor, geri kalan tahıllı ekmekler de ısıtılıp ısıtılıp yeniyor..

ayyy ne ekonomik, hamarat kadınlar oliciz biz...

bskn ; topiğin hayırlı olsun bu arada..hayırlı, uğurlu bir ömür diliyorum eşinle sizee
sana ve tüm gelin ve adaylarınaaa

7 de gelirsin, 10 dkda malzemeleri kaba koy. üç saatte pişiriyor, evi bir ekmek kokusu alıyor. çok vakit almıyor ameliee ama işte teflonda pişiyor :18: yine de yapılan ekmeklerin çoğu zyetinyağlı, yumurtalı oluyor, daha iyidir inşallah :26:

3 saatte teflondamı pişiyo canım , çokmuş aslında :44:
makinaları falan var bunların onlardna almak lazım

krizcim bende english home ekmek torbası aldım duvara astım....

posete koyup bunun içine koyuyorum....zaten günde bi ekmek aldıgım için pek kalmıyo bi iki dilim belki....

Eki Görüntüle 636905

yemek vakti de buna koyuyorum.masa üstünde hep duruyo bu...hem sık hem kullanıslı bence

Son düzenleme:

daha cıvık hamur yapınca daha yumuşak olur diye düşünüyoırum
sağlıklı yaşamaya dikkat ediyorsun ya hani, bende sağlıklı yaşam derdindeyim aslında ama sadece gıdasal
bu aralar kimyevi temizlik maddeleri konusunda da dikkat ettiğimi farettim

krizzz annemin evinde yapardık. ama alt komşular kızıyor sonra. camlarına pisliyorlarmış

annemin bir güvercini vardı. aslında doğada yaşan güvercindi. annem ona hep kırıntıları mutfak balkonundan verirdi.
bir gün evde misafir var ve kırıntıları vermeyi unutmuş. nasıl da bulduysa salona gelmiş, cama tık tık tık gagasıyla vur. şok olmuştuk. sonra mutfağa gitmiş geri gelmiş ve gene tık tık vurmuştu... o nerden biliyor orada olduğunu veya ne bileyim ne biliyor onun annem tarafından döküldüğünü
niye anlattıysam

yardım ve yataklık..... çok günah müge

mügem ekmek makinaları var...teyzem de vardı hatta...hazır ekmek karısımları da var kendin de hazırlayabilirsin fakat 3 saatte pişiriyor hakkaten...elektrigi düsünsene

ama cok güzel kokuyo

teşekkür ederim inşallah günler snein için su gibi akıp geçer aramıza katılırsın
musmutlu gelincikler oluruz

kriz sen ekmek yapma makinasında mı yapıyorsun :44: 3 saatten yola çıkarak bu çıkarımı yaptım

Ekmek sepetinin kırmızısından var bende de.
Ekmek askısını görmemiştim ondan da alayım bende

mügem ekmek makinaları var...teyzem de vardı hatta...hazır ekmek karısımları da var kendin de hazırlayabilirsin fakat 3 saatte pişiriyor hakkaten...elektrigi düsünsene

ama cok güzel kokuyo

ben tepside hatta kek kalıbında falan da yapıyordum.öyle daha çabuk oluyor, güzelde oluyor
ama şeklen bir tuhaf oluyor

Ekmek sepetinin kırmızısından var bende de.
Ekmek askısını görmemiştim ondan da alayım bende

benimkiler de pembe beyaz canım...hatta bugün evimin fotosunu cekcem yüklerim yarın görürsünüz...

bu arada al derim...english home yeni desenli olanlar gelmiş cok ciciler...mor olanı var mavilisi var...yaaaaaaaa gözüm doymuyo bende istiyorum

bende gecen gün salonadaki sehpa ve konsol üstüne english home da tül örtüler varya cok cici şık ve asil duran onlardan alayım dedim de minicik bi örtü 59 du.... çok para yaaa

benim koca takık kuşlara , ekmek israfına dayanamıyo ondan topladık hepsine resmen yataklık yapıyoruz yuva kuruyoruz hayvanlara

ama cok güzel kokuyo

ama ne güzel olur kendi ekmeğini yapmak..
ev hanımı olsam neler yapardım ben valla

aminnnn sağolasınn bakalım şimdiler uzun geliyor günler..sonraları nasıl hissederim o telaşla bilemiyorum.
tek bildiğim yazdan sonbahara ilkbahar da açan çiçekler gibi hissedeceğim..

Slm Taze gelinler Ben de 2012 geliniyim neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bakalım..

Bu arad benim de English Home uğramam gerek ço beğendimmm .... Hatta akşam bakabilirim...

siz böle ekmek anlatınca bizim okurken de yaptığımız salçalı ekmekler geldi aklımaa

hamuru mayalayıp ikiye ayırırdık..tepsiye bir tarafı koyarken üstüne salça sürer sonra diğer yarısını koyardık
öle pişirirdik...

Rica ederim
Çok ciciymiş

yalnız sıkı kapanan kek fanusunu nasıl tespit edeceğim :44:
ameliee işte o aşamalar bana zor geliyor

Üst kapağın kenarları dümdüzse geçecek bi yeri yoksa sıkı kapanmıyodur
Ama kenarlarda 4 beş diş gibi birşey varsa alta geçirebilen, o sıkı kapanıyordur

kriz, kader peşinize takıldımm henüz yeni bakınca böyle bir şeye paylaşayım dedim.

Gel gel
Ben zaten 2012 gelini de değildim
Her yıl yeni gelin süsü veriyorum kendime
Şimdi de bi baktım 2013 gelinlerinin topiğindeyi

canım benimki zaten makine. yoğuruyor bekliyor yoğuruyor bekliyor... sonra bir ssate yakın mayalıyor, sonra da ısınıp pişiriyor:44:

ama cok güzel kokuyo
elektrikte farkedilen bir fark olmuyor canım

evet doğru bir çıkarım yapmışsın

ekmek olayını da bir bahçedeki ağaca takarsanız ekmekleri, komşular da rahatsız olmaz canım. bir de balkona cdden sarkıt yapabilirsiniz, ben yaptım, artık gelmiyorlar kuş arkadaşlar şükürler olsun tuvalet banyo camımın önü hep pis oluyordu ya

bu arada bernardoda kurabiye kutusu var, ama deseni benim mutfağa uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…