Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

afiyet olsun bircancım yemeği de orada mı yiyordunuz siz?

sağolasın dilacım.. adananın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan.:111::111::111:

afiyet olsun bircancım yemeği de orada mı yiyordunuz siz?

sağolasın dilacım.. adananın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan.:111::111::111:

Evet yemeği şirkette yiyoruz burada aynı zamanda üretim yapılıyor 130 çalışan var canım yemek şirketinden geliyor yemeklerimiz.

Sana bir soru... Çeyrek Final ne oluyor?

Evet yemeği şirkette yiyoruz burada aynı zamanda üretim yapılıyor 130 çalışan var canım yemek şirketinden geliyor yemeklerimiz.

Sana bir soru... Çeyrek Final ne oluyor?

oo epey kalabalıksınız kuzum siz. afiyet olsunnn..bir dönem stajımı ben lojistik firmasında yapmıştım.

o şey oluyor şimdi şeyyyy:112::87::87:

Birileri ADANA mi dedi acep:26:

evet canım ben didimm

oo epey kalabalıksınız kuzum siz. afiyet olsunnn..bir dönem stajımı ben lojistik firmasında yapmıştım.

o şey oluyor şimdi şeyyyy:112::87::87:

Sağol Canım bizimkisi lojistif firması değil elektrik üzerine ihracat ve yurt içi satış ve ben ihracat ve ithalatın lojistiği ile ilgileniyorum..

Lojistik firmaları zor oluyor sanıyorum çok eleman değiştiriyorlar...

heee ben o elek.kısmını bilmiyordum..

benim çalıştığım yer uluslararası bir a.ş. idi..evet yeterince sirkülasyon oluyordu.
dedikodu eksik olmuyor zaten öyle yerlerde malum

bende burdayım

an itibariyle 4 ay 21 günümün kalmış olmasının ve 2 ay 4 gün sonra abimin düğünün olmasının heyecanı ve korkusu içindeyim:114::114::114::114:

bide burda fırtına var çok şiddetli :18:

hoşgeldin pınarcım

iki düğün var desene ne güzelll

ve sen nerdesin:26:

hoşbuldum eylül

2 düğün var sorma heyecan telaş tartışma aksiyon entrika hırs intikam gözyaşı

ve ben izmirdeyim

Olmaz mııı...bak brezilya dizileri aklıma geldi..

eysaih e arkadaş çıktı oradan. izmirli güzeller artıştaa

Olmaz mııı...bak brezilya dizileri aklıma geldi..

eysaih e arkadaş çıktı oradan. izmirli güzeller artıştaa

aynen öyle işte dallas gibi

ben merkeze çok uzağım ama bildiğin izmir sınırları dışında küççük bir ilçede hatta soranlara bile normalde izmirliyim demem ben bu cicik ilçemizin adını derim çünkü bizi aydın'a bağlı sanırlar normalde

eneee..ne güzelllll
oralara pek gelmedim.izmir merkeze geldim bir dönem bir iki güncük ama güzel gerçekten canım.
oranın köylerine falan gitmek isterdim imkan olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…