Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Hoşgeldin canım Ben bugğn hiç iş yapmadım arazi oluyorum

Sen Nasılsın bakalım?

ne tesadüff bende hiç bişe yapmıyorumm canımmm

kızlarr klasik kesim bişelere ihtiyacınız varsa adil ışığa bi uğrayın derimm, indirimde bi sürü şeylerii varrr
ben dün kendimi kaybettimmm
özzellikleeee krizzzzzzzz

bende pazar günü gittim...hiçbişi bulamadım adil de...aldıgım 3 thsirt bir de spor ayakkabı...klasik bişeyler almaya gttim yine spor aldım iyi mi..ya ben alısveriş yapmayı unutmusum sanırım

şükürlerr olsunn canımm :26::26::26:

bende pazar günü gittim...hiçbişi bulamadım adil de...aldıgım 3 thsirt bir de spor ayakkabı...klasik bişeyler almaya gttim yine spor aldım iyi mi..ya ben alısveriş yapmayı unutmusum sanırım

oyy beraberr gidelimm canımmm
sen bi haber yollaa hemen yardımcıı olurumm sanaaa

Süperrrr Hadi gözün aydın...

Allah Kimseyi Darda bırakmasın bizi de,Allah sana yardım etmiş,gözün aydın:)

Bize de dua et canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese mutlu sabahlar
Nice nice mutlu, sağlıklı huzurlu sabahlar hepiciğimizeee

günaydınlar hatunlar

haticecim diyelim sana..içim açıldı aminn diyorum

Canım hep kasvet hep kasvet baktım havada öyle bir dengesizlik olsun ben iyi olayım dedim.
Yarın gelinliğimin kumaşını seçmeye gideceğim. Bindallımı alacağım çok şükür

ehh az kaldı ama değil mi güle güle giy canım
ne gariptir ki benim hiç gelinlik konusunda bir arayışım, telaşım, isteğim vs yok.

sonradan mı zuhur eder acaba

ehh az kaldı ama değil mi güle güle giy canım
ne gariptir ki benim hiç gelinlik konusunda bir arayışım, telaşım, isteğim vs yok.

sonradan mı zuhur eder acaba

canım ben gelinliğe eğer pazar günüde gidip bakmasam kayınpederler gidip kendi kafalarına göre alacaktı.
Sanırım bende senin gibiyim. Hiç gelinlik denemedim ve girdiğim ikinci dükkandan alıyorum inşallah.
Deli miyim neyim bilmem artık

çok araştıran da bir oluyor hiç denemeyende canım
önemli olan ne istediğini bilmek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…