Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

selam kızlar...biz yine Diloşumla birlikteydik...kuaföre gittik birlikte...sonacıgıma börgır king yidik sonra bize geldik.kocişim maç izlemeye gitmişti...kız kıza oturduk.muhabbet ettik.kahve içtik...kına ve düğün videolarını izledik biraz da.sona gitti Diloşummm

ama olsun bi daha gelecek ki

owwowwwwoo..
ne de iyi yapmıssınız

kokoslar sizi demek kuafor haa

ben uyuyom canlar.daha maç bitecek de kocişim gelecek de ohooooo....hadi öpüom sizi.iyi geceler....burda olana olmayana...herkese Allahım rahatlık versin.....

Günaydın Arkadaşlar

Çağlaa sen saçlarını boyatacaktın değil mi? Yanlış mı hatırladım acaba
Eğer boyattıysan ne renk yaptın..

Günaydın Arkadaşlar

Çağlaa sen saçlarını boyatacaktın değil mi? Yanlış mı hatırladım acaba
Eğer boyattıysan ne renk yaptın..

günaydın bircancım...yine aynı boyattım ya.kumral tonu.bebiş düsüdügüm zamn koyulastırcam ama biraz....dipler kötü durmasın öle bişi olursa

Günaydın,Çalışkan,Akıllı,zeki ve Taze Gelinler
iyi çalışmalar diyorum,
saçını boyatsan çağla, dikkat et,boyalar çok riskli zararlı olmuş canım,görürüz nasıl olmuş diye:))

bida gelcem kiii

günaydınn kızlarrrrrrr

Günaydıııınnnnnnn
31 gün kaldı evli bayaaaaaannn olmamaaaaaa

Napayasunuz uşaklar?

napalım guzum ben calısıyom vallaaa....bide seni bekliyoz buraya evli bi baaayaann olarak

napalım guzum ben calısıyom vallaaa....bide seni bekliyoz buraya evli bi baaayaann olarak

Gelecem gelecem
Salata yapma yöntemlerinden başlayacaz sizinleeeeeeeee

Günaydın Canım sabırsızlıkla bekliyoruz seni az kaldııı

Bircanıımmm cidden ya,1 ay 1 güüüünnnnnnn

Elif senin düğün 5 Mayıstı değil mi?

Ben de 4 Mayısta İzmit'te olacağım arkadaşımın düğünü olacak...

Eveeetttt 05.05
Oradan da İstanbul a geçiveeeerrrr

Günaydın kızlar, ben de yeni evliyim. Topiğinizi görünce hemen yazmak istedim.
Nasılsınız? Siz alışabildiniz mi evli olma durumuna? Ben eşimle iki yıldır tanışıyorum ve evlenmeden önce de evine gider gelirdim ama evlenince farklıymış ailemi çok özlüyorum, ev işlerine de daha alışamadım, acaba bende mi sorun var ? Hem çalışıyor olmak hem de ev işlerini idare etmeye çalışmak çok zorluyor beni. Napıcam bilmem ((((

Merhaba Hoşgeldin,
Ben de 4 aylık evliyim ve çalışıyorum tabiki yeni bir hayata adapte olmak ev,iş,eş hepsini idare etmek zor oluyor ilk zamanlarda daha da zorluyor. Aile özlemine gelince o hiç bitmiyor ben ilk zamanlar sürekli ağlardım özledim diye şimdi daha iyiyim hep özlüyorum ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum.
Bir de her şey dört dörtlk olsun diyorsan orda duracaksın çok zor çünkü kendini yıprattığın ile kalırsın...
Üzme kendini zamana ihtiyacın var herşey olur...
Eşin yardım ediyor mu?
Ailenden çok uzakta mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…