- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
selam kızlar...biz yine Diloşumla birlikteydik...kuaföre gittik birlikte...sonacıgıma börgır king yidiksonra bize geldik.kocişim maç izlemeye gitmişti...kız kıza oturduk.muhabbet ettik.kahve içtik...kına ve düğün videolarını izledik biraz da.sona gitti Diloşummm
ama olsun bi daha gelecek ki
owwowwwwoo..
ne de iyi yapmıssınız
kokoslar sizi demek kuafor haa
Günaydın Arkadaşlar
Çağlaa sen saçlarını boyatacaktın değil mi? Yanlış mı hatırladım acaba
Eğer boyattıysan ne renk yaptın..
selam kızlar...biz yine Diloşumla birlikteydik...kuaföre gittik birlikte...sonacıgıma börgır king yidiksonra bize geldik.kocişim maç izlemeye gitmişti...kız kıza oturduk.muhabbet ettik.kahve içtik...kına ve düğün videolarını izledik biraz da.sona gitti Diloşummm
ama olsun bi daha gelecek ki
Günaydın,Çalışkan,Akıllı,zeki ve Taze Gelinler
iyi çalışmalar diyorum,
saçını boyatsan çağla, dikkat et,boyalar çok riskli zararlı olmuş canım,görürüz nasıl olmuş diye:))
günaydınlarr
bida gelcem kiii
günaydınn kızlarrrrrrr
Günaydıııınnnnnnn
31 gün kaldı evli bayaaaaaannn olmamaaaaaa
Napayasunuz uşaklar?
Günaydıııınnnnnnn
31 gün kaldı evli bayaaaaaannn olmamaaaaaa
Napayasunuz uşaklar?
napalım guzum ben calısıyom vallaaa....bide seni bekliyoz buraya evli bi baaayaann olarak
Günaydın Canım sabırsızlıkla bekliyoruz seniaz kaldııı
Elif senin düğün 5 Mayıstı değil mi?
Ben de 4 Mayısta İzmit'te olacağım arkadaşımın düğünü olacak...
Gelecem gelecem
Salata yapma yöntemlerinden başlayacaz sizinleeeeeeeee
Bircanıımmm cidden ya,1 ay 1 güüüünnnnnnn
Eveeetttt 05.05
Oradan da İstanbul a geçiveeeerrrr
Günaydın kızlar, ben de yeni evliyim. Topiğinizi görünce hemen yazmak istedim.
Nasılsınız? Siz alışabildiniz mi evli olma durumuna? Ben eşimle iki yıldır tanışıyorum ve evlenmeden önce de evine gider gelirdim ama evlenince farklıymış ailemi çok özlüyorum, ev işlerine de daha alışamadım, acaba bende mi sorun var ? Hem çalışıyor olmak hem de ev işlerini idare etmeye çalışmak çok zorluyor beni. Napıcam bilmem((((