Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

canım ben tarif tarif deyince oya mail atmıştı :KK17:

Canım sana mail adresimi versem bana da atar mısın :KK17:

Offf daha bide kuaför saç makyaj var inşallah güzel olur kuaförüme hala tam karar veremedim :KK31: Bu günlerde çok negatifim pozitif düşünemiyorum :KK25:

Tuğçe böyle başlama ama pozitif düşünmeye çalış... Benim de bir sürü problem olmuştu negatif düşünürken kendi kendimi motive etmeye çalıştım sürekli.. Bizim tanışmaya gelmeleriyle birlikte engeller çıkmaya başladı... Aldığım eşyalar bile hep sorunluydu... anlatırım bir ara böyle düşünme ltf. her şey çok güzel olacak. :KK16:

moralini bozma rakibini boz :KK9: aksilikler çıldırtıyor düğün sürecinde canım, ben ağladığımı da hatırlıyorum. çözümsever eşim olmasa her günüm ağlayarak geçebilirdi :KK17:

kızlar bir şey soracağım, ben şimdi biliyorsun dekorasyon konusunda çok bilgisizim.
geçenlerde yatakta kitap okumaktan çok zevk aldığımı farkettim ama ışık kapalıyken, böyle loş bir ortamda.
ve eşime dedim ki abajur alalım da birlikte okuyalım; çünkü ben tuz lambasının ışığında okumaya çalışıyorum gözlerim acıyor, ondan da bir tane var odada zaten.

sorum şu: abajurun aydınlatması karanlıkta kitap okumam için yeterli midir :44:

:KK1: Rakibimi gidip bozucam zaten :KK47: Bu arada cnm benim odamda abajur yok tam bilmiyorum ama bence yeterli olur hemen başucunda durucak çünkü

bircan, oya izin verirse tabi ki gönderirim, o da verir zaten, sanırım :44: sen bana mail adresini gönder, oyadan onay bekleyelim. şimdi emeğe saygı çerçevesinde kızar falan ne bileyim :18:

hatice, geçmiş doğumgünün kutlu olsun, evleneceğin ve mutluluğunun artacağı güzel bir yaş, ne güzel :KK16:

bence bogmaz cnm...uyumlu geldi bana .sadece perdelerin desenli değilmiydi canım?yanlıs mı hatrlıyorum....ama aydınlatması konusunda bi fikrim yok...çünkü bizde alcaz ama ona sıra gelmedi daha...:26:

Son düzenleme:
bence bogmaz cnm...uyumlu geldi bana .sadece perdelerin desenli değilmiydi canım?yanlıs mı hatrlıyorum....ama aydınlatması konusunda bi fikrim yok...çünkü bizde alcaz ama ona sıra gelmedi daha...:26:

evet canım perde ve dolapların kulpları :44: ama bir taraftan da her yer çiçek olmasın diye, çünkü yatak örtüm de güllü nerdeyse hiç kullanmasam da :KK9:
aydınlatır mı ki ya :44:

Kizlar merhabaaaa.
Bugun guya islemlerimi halletmek icin izinliydim. Ama hala bir islem yapamadim. Saglik ocagina gittim ki kimligim cantamda yok.
Eve geldim her yeri aradim. Bazayi bile aradim yok arkadas bulamiyorum.
Kullabdigimi da hatirlamiyorum. eski is yerine baktirdim irada da yok.
Deliricimmmmm

Kizlar merhabaaaa.
Bugun guya islemlerimi halletmek icin izinliydim. Ama hala bir islem yapamadim. Saglik ocagina gittim ki kimligim cantamda yok.
Deliricimmmmm

Merhaba Oya... öncelikle başka çantanda kalmış olabilir mi? Evlilik cüzdanının arasında unutmuş olabilir misin?
eşinin yanında olabilir mi? Ehliyetin var mı en acilinden onunla işlem yapabilir misin?

Aklıma gelen sorular bunlar inşallah bulursun canım ya dışarda bir yerde unutma ihtimalin var mı

Canım en son kimliğin nerde lazım olduğunu hatırlamaya çalış Eğer hatırlayamazsan hemen yenisini çıkart Biliyosun kötü niyetli kişilerin eline geçerse bi kaç saat içerisinde bile başına dert açılabilir Allah korusun :KK50:

evet canım perde ve dolapların kulpları :44: ama bir taraftan da her yer çiçek olmasın diye, çünkü yatak örtüm de güllü nerdeyse hiç kullanmasam da :KK9:
aydınlatır mı ki ya :44:

aydınlatır bence..aydıtlatmazsa da ampulunu degiştirir daha güclü bişy takarsın olmaz mı :44:

Kizlar merhabaaaa.
Deliricimmmmm

oyaaaa aksilik işte yaaa...bircanın ve tugcenin söylediklerin düsün bi :KK50:

En son sanki eski is yerinde cikartmaya niyetlendim.
Ama cikarttigimi hatirlamiyoum. Ondan oncesi de zaten yeni cikartmistik o zaman.
Bu aralar tek canta kullaniyorum.
Evlilik cuzdanina da baktim.
Cantayi didik didik ettim. eski cantay da baktim.
Esime de sordum onda yok.
Evde yok, annemleri aradin orada yok.
Is yerinde de yok
Yok :l
Dus aldim sakince aramak icin ama bulamiyorum.
Cantanin gozunden vir sey cikartirken Dusurdum belki de :s
Aklima baska sey gelmiyor :s

Yenisini cikartmaya gidiyorum simdi.
Birde resmi gazeteye ilan verdirnek lazimmis..pefff...

Tabiki islemler yetismeyecek..

Buarada kriz tarifleri verebiirsin tabikiiii

siz neden beni kaale almadınızzz bakalımmm :KK19::KK19::KK19:
ben saksı değilimm
basa saksı muamelesii yapamazsınızzz (bknz: erol büyükburç ):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

napıyosunuzz cicişlerrr :KK16::KK16::KK16:

En son sanki eski is yerinde cikartmaya niyetlendim.
Ama cikarttigimi hatirlamiyoum. Ondan oncesi de zaten yeni cikartmistik o zaman.
Bu aralar tek canta kullaniyorum.
Evlilik cuzdanina da baktim.
Cantayi didik didik ettim. eski cantay da baktim.
Esime de sordum onda yok.
Evde yok, annemleri aradin orada yok.
Is yerinde de yok
Yok :l
Dus aldim sakince aramak icin ama bulamiyorum.
Cantanin gozunden vir sey cikartirken Dusurdum belki de :s
Aklima baska sey gelmiyor :s

Yenisini cikartmaya gidiyorum simdi.
Birde resmi gazeteye ilan verdirnek lazimmis..pefff...

Tabiki islemler yetismeyecek..

Buarada kriz tarifleri verebiirsin tabikiiii

çok geçmişş olsunn oyaaa :KK31::KK31:
umarım hemencik halledebilirsinn işleriniii, hayırlısı böleymiş dielimm :KK31::KK31::KK31:

Rabbim cok buyukkkk. Rabbim findik filizini bismillah deyip findigin kabugundan o incecik filizi cikartan Rabbim.
Bana besmeleyle aratmyi hatirlatan Rabbim.
Bulduran O, bulmamami isteyen, ona dua etmemi isteyen, ondan istememi isteyen O....
Sujurler olsun buldum.:KK16: komidini cekmisttim belki oradadir diye, yerine iterken oradan pembis pembis ucunu gosterdi Rabbim...
Sonsuz sukurler olsun :)
Dualariniz icin tesekkur ederim :KK54:

X