Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Biz beyaz eşya için baya mağza gezmiştik. Bide farklı semtlerde ondan bitkin düştüm.
Şimdi bize satıcının vermeye çalıştığı bulaşık makinesinin iç tarafı plastik (gerçi başka biişi dedi hatırlamıyorum) bu yerliymiş.
İlerde yüksek ısıda tencere falan yıkadığımda koku yapabilirmiş. O yüzden onun ithal içide çelik olan başka bir modelini verdi.
Sonra başka bir mağazanın bize satmaya çalıştığı bir buzdolabı üretimden kaldırılmış.Adam bunu size nasıl söyledi dedi.Bende bilmiyorum malını baya övdü dedik. Adam elinde kalan depodaki malı satmaya kalkmış dedi. O yüzden dikkatli olmakta fayda var. Ben istanbuldaysan eğer aldığım yerin (toptan satıcı aslında ondan birazda uygun oldu) adresini veririm.Sende almadan önce sor yerlimi ithal mi diye. Birde ithal olanlar biraz daha pahalı

anladım canım..ben de istanbul dayım.anadolu yakasında..bu farkı bana souvvenır ( kkdan arkadaşımız) da söylemişti.ama pek çok yerde boch, sıemens ..vs ürünler var.
ve bu yarım nasıl yapılıyor merak ediyordum açıkçası..:KK31:

bır de biz elektronik marketlerde baktık, bayi olarak hiç gitmedik.ama mutalaka fark vardır aralarında.hepsinin kampanyaları bile farklı.
ben arçelik ve siemens arasında kaldım esasen canım.

çok teşekkür ederim haticecimm:KK17:

anladım canım..ben de istanbul dayım.anadolu yakasında..bu farkı bana souvvenır ( kkdan arkadaşımız) da söylemişti.ama pek çok yerde boch, sıemens ..vs ürünler var.
ve bu yarım nasıl yapılıyor merak ediyordum açıkçası..:KK31:

bır de biz elektronik marketlerde baktık, bayi olarak hiç gitmedik.ama mutalaka fark vardır aralarında.hepsinin kampanyaları bile farklı.
ben arçelik ve siemens arasında kaldım esasen canım.

çok teşekkür ederim haticecimm:KK17:
Siemenslerle boschlar aynı fabrika üretimi ve motorlarıda aynı fiyat farkına bakınca benim neden boschu tercih ettiğimi anlarsın.
Bende önce siemens, sonra samsung en son boschda karar kıldım. Birde beyazlarda şey var bizim evde arçelik buz dolabı vardı.
Tutacak yerinde azıcık boyası atmış gibi paslanma yaptı.Servisi çağırdık garanti kapsamında değil dedi. Bilgin olsun. Sırf bu sebeple inox aldım ben

Hatice Hayırlı olsun canım:)
Sağol kuzum en iyileri senin olsun inşallah

Elif'im Aslı'm Hayrılı olsun,Allah mutluluğunuz daim etsin Taze Gelinler:)

Jack Frost :) Bne izmirde tanışmak için sabırsızlanyorum,yanlız kaldım,bunaldım kendimi sizin yanınızda buldup çok multu oldum çok teşekkür ederim canım

Siemenslerle boschlar aynı fabrika üretimi ve motorlarıda aynı fiyat farkına bakınca benim neden boschu tercih ettiğimi anlarsın.
Bende önce siemens, sonra samsung en son boschda karar kıldım. Birde beyazlarda şey var bizim evde arçelik buz dolabı vardı.
Tutacak yerinde azıcık boyası atmış gibi paslanma yaptı.Servisi çağırdık garanti kapsamında değil dedi. Bilgin olsun. Sırf bu sebeple inox aldım ben

Sağol kuzum en iyileri senin olsun inşallah

arçeliği zaten ben istemiyorum.beyefendi biraz gelenekçidir.:26:
bizde de hepsi arçelik ama plastik kısımlar zamanla sararma yapıyor.fırın düğmeleri mesela attı falan.

iyice araştırmak lazım..canım sen çoktan kullanırsın:KK34: o zamanda bire bir yaşayıp fikirlerini sunarsın:KK31:
merakla bekliyorum.:KK19:

arçeliği zaten ben istemiyorum.beyefendi biraz gelenekçidir.:26:
bizde de hepsi arçelik ama plastik kısımlar zamanla sararma yapıyor.fırın düğmeleri mesela attı falan.

iyice araştırmak lazım..canım sen çoktan kullanırsın:KK34: o zamanda bire bir yaşayıp fikirlerini sunarsın:KK31:
merakla bekliyorum.:KK19:

İnşallah seninde gönlüne göre olur.:KK34:

Kizlarr nasilsiniz.
Asliyi gormustum de elifi goremedim yaaa...
Hala pc ile internet bulusamadi. Teknik problemlerden oturu.
Insallah kisa zamanda cozumlenir :s
Haticeeee hayirli olsun:KK16:
Durdun durdun bir gaftada cogu isi halletmissin :KK54:

Kendinize iyi bakin emi :KK54:

merhaba hanımlar :emir_bebek:
umarım iyisinizdir :KK68:

Canımm ben iyiyim sen nasılsın gözükmüyorsun yoğunluk devam mı?

Kizlarr nasilsiniz.
Asliyi gormustum de elifi goremedim yaaa...
Hala pc ile internet bulusamadi. Teknik problemlerden oturu.
Insallah kisa zamanda cozumlenir :s
Haticeeee hayirli olsun:KK16:
Durdun durdun bir gaftada cogu isi halletmissin :KK54:

Kendinize iyi bakin emi :KK54:

İyiyim canım sen nasılsın işe başladın mı?Nasıl gidiyor meraklardayızz.. bizi habersiz bırakma :KK34:

Günaydın Taze gelinler ve morak kaynağımız sizlere bu güzel baharın ilk günlerinde eviniz neşeli olsun,eşiniz size bağlı olsun:)dualarınız kabul olsun:)

günaydın kızlar

merhaba hanımlar :emir_bebek:
umarım iyisinizdir :KK68:

Krizzzz ben iyiyim de sen nasılsın canım ya.dün evdeyken aklıa geldin yine yazmıyo yogun mu acaba yoksa yine iş yerinde sıkıntılarımı var diye düsündüm durdum :KK34:

Son düzenleme:
haticemmm dün bi girdim geri cıktım iş yogunlugundan.....dogum gününmüş.....:KK17:

dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallah :KK16::KK16:

Sizlerle inşallah kuzularım bugün iş yerinden izin alacağım ayrın için dua ette aşkta alabilsin.
Yoksa yalnız gideceğim gelinlikçiye :KK50:

X