- 29 Kasım 2009
- 7.066
- 57
- 42
Biz beyaz eşya için baya mağza gezmiştik. Bide farklı semtlerde ondan bitkin düştüm.
Şimdi bize satıcının vermeye çalıştığı bulaşık makinesinin iç tarafı plastik (gerçi başka biişi dedi hatırlamıyorum) bu yerliymiş.
İlerde yüksek ısıda tencere falan yıkadığımda koku yapabilirmiş. O yüzden onun ithal içide çelik olan başka bir modelini verdi.
Sonra başka bir mağazanın bize satmaya çalıştığı bir buzdolabı üretimden kaldırılmış.Adam bunu size nasıl söyledi dedi.Bende bilmiyorum malını baya övdü dedik. Adam elinde kalan depodaki malı satmaya kalkmış dedi. O yüzden dikkatli olmakta fayda var. Ben istanbuldaysan eğer aldığım yerin (toptan satıcı aslında ondan birazda uygun oldu) adresini veririm.Sende almadan önce sor yerlimi ithal mi diye. Birde ithal olanlar biraz daha pahalı
anladım canım..ben de istanbul dayım.anadolu yakasında..bu farkı bana souvvenır ( kkdan arkadaşımız) da söylemişti.ama pek çok yerde boch, sıemens ..vs ürünler var.
ve bu yarım nasıl yapılıyor merak ediyordum açıkçası..
bır de biz elektronik marketlerde baktık, bayi olarak hiç gitmedik.ama mutalaka fark vardır aralarında.hepsinin kampanyaları bile farklı.
ben arçelik ve siemens arasında kaldım esasen canım.
çok teşekkür ederim haticecimm