- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
iyiyimm çağlamm, şu saate kadar pc bana ben pc ye baktım patladımm sıkıntıdannnn
senn nasılsınnn ??
bende iyiyim kzuum..işten gücten vait buldukca yazıom buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyimm çağlamm, şu saate kadar pc bana ben pc ye baktım patladımm sıkıntıdannnn
senn nasılsınnn ??
Hoşgeldin canım Ben bugğn hiç iş yapmadım arazi oluyorum
Sen Nasılsın bakalım?
bende iyiyim kzuum..işten gücten vait buldukca yazıom buraya
ne tesadüff bende hiç bişe yapmıyorumm canımmm
kızlarr klasik kesim bişelere ihtiyacınız varsa adil ışığa bi uğrayın derimm, indirimde bi sürü şeylerii varrr
ben dün kendimi kaybettimmm
özzellikleeee krizzzzzzzz
Rabbim cok buyukkkk. Rabbim findik filizini bismillah deyip findigin kabugundan o incecik filizi cikartan Rabbim.
Bana besmeleyle aratmyi hatirlatan Rabbim.
Bulduran O, bulmamami isteyen, ona dua etmemi isteyen, ondan istememi isteyen O....
Sujurler olsun buldum. komidini cekmisttim belki oradadir diye, yerine iterken oradan pembis pembis ucunu gosterdi Rabbim...
Sonsuz sukurler olsun :)
Dualariniz icin tesekkur ederim
bende pazar günü gittim...hiçbişi bulamadım adil de...aldıgım 3 thsirt bir de spor ayakkabı...klasik bişeyler almaya gttim yine spor aldım iyi mi..ya ben alısveriş yapmayı unutmusum sanırım
Rabbim cok buyukkkk. Rabbim findik filizini bismillah deyip findigin kabugundan o incecik filizi cikartan Rabbim.
Bulduran O, bulmamami isteyen, ona dua etmemi isteyen, ondan istememi isteyen O....
Sujurler olsun buldum. komidini cekmisttim belki oradadir diye, yerine iterken oradan pembis pembis ucunu gosterdi Rabbim...
şükürlerr olsunn canımm :26::26::26:
oyy beraberr gidelimm canımmm
sen bi haber yollaa hemen yardımcıı olurumm sanaaa
tamam o zaman gelecek ay birlikte gidelim tımam mığğğğ
günaydınlar hatunlar
haticecim diyelim sana..içim açıldı aminn diyorum
Canım hep kasvet hep kasvet baktım havada öyle bir dengesizlik olsun ben iyi olayım dedim.
Yarın gelinliğimin kumaşını seçmeye gideceğim. Bindallımı alacağım çok şükür
ehh az kaldı ama değil mi güle güle giy canım
ne gariptir ki benim hiç gelinlik konusunda bir arayışım, telaşım, isteğim vs yok.
sonradan mı zuhur eder acaba
canım ben gelinliğe eğer pazar günüde gidip bakmasam kayınpederler gidip kendi kafalarına göre alacaktı.
Sanırım bende senin gibiyim. Hiç gelinlik denemedim ve girdiğim ikinci dükkandan alıyorum inşallah.
Deli miyim neyim bilmem artık