Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Hoşgeldin canım :KK19: Ben bugğn hiç iş yapmadım arazi oluyorum :KK9:

Sen Nasılsın bakalım? :KK51:

ne tesadüff bende hiç bişe yapmıyorumm canımmm :KK55::KK55::KK55::KK55:

kızlarr klasik kesim bişelere ihtiyacınız varsa adil ışığa bi uğrayın derimm, indirimde bi sürü şeylerii varrr:KK52::KK52:
ben dün kendimi kaybettimmm :KK24::KK24::KK24:
özzellikleeee krizzzzzzzz :KK3::KK3::KK3:

ne tesadüff bende hiç bişe yapmıyorumm canımmm :KK55::KK55::KK55::KK55:

kızlarr klasik kesim bişelere ihtiyacınız varsa adil ışığa bi uğrayın derimm, indirimde bi sürü şeylerii varrr:KK52::KK52:
ben dün kendimi kaybettimmm :KK24::KK24::KK24:
özzellikleeee krizzzzzzzz :KK3::KK3::KK3:

bende pazar günü gittim...hiçbişi bulamadım adil de...aldıgım 3 thsirt bir de spor ayakkabı...klasik bişeyler almaya gttim yine spor aldım iyi mi..ya ben alısveriş yapmayı unutmusum sanırım :KK14:

Rabbim cok buyukkkk. Rabbim findik filizini bismillah deyip findigin kabugundan o incecik filizi cikartan Rabbim.
Bana besmeleyle aratmyi hatirlatan Rabbim.
Bulduran O, bulmamami isteyen, ona dua etmemi isteyen, ondan istememi isteyen O....
Sujurler olsun buldum.:KK16: komidini cekmisttim belki oradadir diye, yerine iterken oradan pembis pembis ucunu gosterdi Rabbim...
Sonsuz sukurler olsun :)
Dualariniz icin tesekkur ederim :KK54:

şükürlerr olsunn canımm :26::26::26:

bende pazar günü gittim...hiçbişi bulamadım adil de...aldıgım 3 thsirt bir de spor ayakkabı...klasik bişeyler almaya gttim yine spor aldım iyi mi..ya ben alısveriş yapmayı unutmusum sanırım :KK14:

oyy beraberr gidelimm canımmm :KK19::KK19::KK19:
sen bi haber yollaa hemen yardımcıı olurumm sanaaa :KK34::KK34:

Rabbim cok buyukkkk. Rabbim findik filizini bismillah deyip findigin kabugundan o incecik filizi cikartan Rabbim.
Bulduran O, bulmamami isteyen, ona dua etmemi isteyen, ondan istememi isteyen O....
Sujurler olsun buldum.:KK16: komidini cekmisttim belki oradadir diye, yerine iterken oradan pembis pembis ucunu gosterdi Rabbim...

Süperrrr :KK9: Hadi gözün aydın...

Allah Kimseyi Darda bırakmasın bizi de,Allah sana yardım etmiş,gözün aydın:)

Bize de dua et canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese mutlu sabahlar
Nice nice mutlu, sağlıklı huzurlu sabahlar hepiciğimizeee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydınlar hatunlar:KK16::KK16::KK16::KK16:

haticecim :nazar::nazar::nazar::nazar: diyelim sana..içim açıldı:KK16: aminn diyorum

Canım hep kasvet hep kasvet baktım havada öyle bir dengesizlik olsun ben iyi olayım dedim.
Yarın gelinliğimin kumaşını seçmeye gideceğim. Bindallımı alacağım çok şükür :KK76::KK76::KK76::21::21::21:

ehh az kaldı ama değil mi:KK19: güle güle giy canım:KK16:
ne gariptir ki benim hiç gelinlik konusunda bir arayışım, telaşım, isteğim vs yok.:KK31:

sonradan mı zuhur eder acaba:KK1:

ehh az kaldı ama değil mi:KK19: güle güle giy canım:KK16:
ne gariptir ki benim hiç gelinlik konusunda bir arayışım, telaşım, isteğim vs yok.:KK31:

sonradan mı zuhur eder acaba:KK1:

canım ben gelinliğe eğer pazar günüde gidip bakmasam kayınpederler gidip kendi kafalarına göre alacaktı.
Sanırım bende senin gibiyim. Hiç gelinlik denemedim ve girdiğim ikinci dükkandan alıyorum inşallah.
Deli miyim neyim bilmem artık:KK53:

canım ben gelinliğe eğer pazar günüde gidip bakmasam kayınpederler gidip kendi kafalarına göre alacaktı.
Sanırım bende senin gibiyim. Hiç gelinlik denemedim ve girdiğim ikinci dükkandan alıyorum inşallah.
Deli miyim neyim bilmem artık:KK53:

çok araştıran da bir oluyor hiç denemeyende canım:KK31:
önemli olan ne istediğini bilmek değil mi:KK16:

X