Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

oyaaaa bugünn ilk iş gününn seninnnn :KK9::KK9::KK9:
tekrardan hayırlı uğurlu olsunnn canımmmm, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınn :26::26:
sanırım çok giremiyosunn kk yaa :KK5::KK5::KK5:
fırsat buldukçaa bekliyoreeeeeeEn Büyük KKEn Büyük KK

maşallah o zaman bizlere:nazar::KK19:
gerçekten güzel bir hafya sonuydu.evlenenler, evlilik hazırlığında olanlar, evlenip ailesiyle zaman geçirenler:KK31:
Evet ya zor zamanlardan geçtik ama hala mutluyuz.
Allah bozmasın inşallah nazarlardan korusun.

Günaydıııınnnnllllaaaarrrr....:KK16::KK16:

Bakın ben neler yazdıııımmm:KK9:(Oyam sen bul diyeeee:KK9:)

Günaydın mesajııımmmm:KK9:;

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-3545.html#post29647563

Nişan özetin özetiiiiii:KK9:;

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-3545.html#post29647563
Elifim canım :nazar: maşallah

Hayırlı olsun canım :KK9: Güle güle kullan....

Eliff okudum yazdıklarını tebrik ediyorum seni :KK16:
Sağol kuzum
haticeeeeemmm gelinliğe baktın mıı neeee :KK52::KK52::KK52::KK52:
nasıı pekiii :KK55::KK55:
Evet sonunda baktım.
2. dükkandan aldım ama hiç gelinlik denemedim.
Çünkü ben kafamda tasarlamıştım ve birkaç gelinliğin birleştirilmiş dantelli hali olacak.
İnşallah güzel birşey çıkar ortaya

Evet sonunda baktım.
2. dükkandan aldım ama hiç gelinlik denemedim.
Çünkü ben kafamda tasarlamıştım ve birkaç gelinliğin birleştirilmiş dantelli hali olacak.
İnşallah güzel birşey çıkar ortaya

denemedin mii hiçç :KK53::KK53::KK53::KK53:
vallahii hayretler içindeyimm, denemeden iyi cesaret edip almışsınn canımm :KK31::KK31::KK31:

denemedin mii hiçç :KK53::KK53::KK53::KK53:
vallahii hayretler içindeyimm, denemeden iyi cesaret edip almışsınn canımm :KK31::KK31::KK31:

Çünkü berbat durumdaydım.
Ben dahil herkes şok geçirdi.
Özel dikim olacağı ve ne istediğimi bildiğim için sıkıntı olmayacak diye umuyorum.
Etek uçları kalın dantel, ve üst kısmında işlenen dantelden kollar, A kesim hafif kuyruklu ve uzun duvaklı bir gelinlik istiyorum.
Aşk için dantel göğsün biraz üstünde dekolte kapatacak şekilde olacak. İşte öyle satıcı baya uğraştı balon etek ve ordaki gelinlikleri denemem içinde benim hiç isteğim olmadığını düşününce tamam dedi. Muhtemelen çarşamba günü kumaş ve dantel seçimi için gideceğim tekrardan ve prova gününü belirleyeceğim.:KK31:

Özel dikim olacağı ve ne istediğimi bildiğim için sıkıntı olmayacak diye umuyorum.
Etek uçları kalın dantel, ve üst kısmında işlenen dantelden kollar, A kesim hafif kuyruklu ve uzun duvaklı bir gelinlik istiyorum.
Aşk için dantel göğsün biraz üstünde dekolte kapatacak şekilde olacak. İşte öyle satıcı baya uğraştı balon etek ve ordaki gelinlikleri denemem içinde benim hiç isteğim olmadığını düşününce tamam dedi. Muhtemelen çarşamba günü kumaş ve dantel seçimi için gideceğim tekrardan ve prova gününü belirleyeceğim.:KK31:

inşallah gönlüne göre olur canım.:KK16:
ben de sevmiyorum dükkan dükkan gezmeyi ve denemeyi yaaa:26:

anladımm canımm:KK31::KK31:
inşallah tam istediğin gibi olurrrr :KK34::KK34:

$Bosch-KDN56AI30N-Buzdolabi_20745_1.jpg $Bosch-HGV74W356T-Multifonksiyone_8605_1.jpg $Bosch-WAS24322TR-9Kg-Avantixx-ca_14646_1.jpg $SIEMENS-VSX6XTRM-ELEKTRIKLI-SUPURGE__67729334_0.jpg $Philips-GC-8635-Kazanli-utu_10004_1.jpg $SMS58M08-58M08-BOSCH-5-PROGRAM-c_20417_1.jpg
selammm kuzularr:21:

kuzum hayırlı olsun ne aldın beyaz eşyalarını???bende alıyorum fikir alışverişinze ihtyacım var hatunlar

Beyaz eşyalar Bosch
Ütü philips
Süpürge siemens
Toplam 7750 ya indirdik tanıdık olduğu için 5 ay erteleme 12 ay taksitle aldık.
Boschda word karta 5 ay erteleme 12 ay taksit var. Birde aldıklarımız ithal mal olduğu için biraz daha pahalıydı.
Abi bize yerli mal almamamızı tavsiye etti.Ütüde de philispsin daha iyi olduğunu söyledi.

Aslımın fotolarını görmek isteyenler hazırladıgım albüme bakabilir.kısa bi süre için.cabuk olun kızlar :KK1:

inşallah gönlüne göre olur canım.:KK16:
ben de sevmiyorum dükkan dükkan gezmeyi ve denemeyi yaaa:26:
İnşallah canım yalnız gelinlik almaya giderken muhakkak çamaşırını giy deniyeceksen duruşu çok değiştiriyor bilgine.
Nişan elbisemden biliyorum.

anladımm canımm:KK31::KK31:
inşallah tam istediğin gibi olurrrr :KK34::KK34:

İnşallah dilam inşallah

ooo kaçak hoş geldin.:KK31: nerelerdesin senn:KK19:

Elifff hoşgeldin :KK3:
sağolun kuzularım çok ösledim sizleri yaaaaaaa:KK14::KK14:
Eki Görüntüle 673299 Eki Görüntüle 673300 Eki Görüntüle 673296 Eki Görüntüle 673297 Eki Görüntüle 673298 Eki Görüntüle 673302

Beyaz eşyalar Bosch
Ütü philips
Süpürge siemens
Toplam 7750 ya indirdik tanıdık olduğu için 5 ay erteleme 12 ay taksitle aldık.
Boschda word karta 5 ay erteleme 12 ay taksit var. Birde aldıklarımız ithal mal olduğu için biraz daha pahalıydı.
Abi bize yerli mal almamamızı tavsiye etti.Ütüde de philispsin daha iyi olduğunu söyledi.

allah hayırlı uğurlu etsin bende almayı düşündüğüm modelleri koyayım kuzu şimdi....Sen maşallah uygun almışın canım:26:

İnşallah canım yalnız gelinlik almaya giderken muhakkak çamaşırını giy deniyeceksen duruşu çok değiştiriyor bilgine.
Nişan elbisemden biliyorum.

İnşallah dilam inşallah

hatcem sağoalsınn:KK31: çok güzel eşyalarınız da :nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah ım sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

hani ithal alın demiş yaa..hiç bilmeyen nasıl ayırt edecek bunu? bir püf noktası var mı?

hani ithal alın demiş yaa..hiç bilmeyen nasıl ayırt edecek bunu? bir püf noktası var mı?

Biz beyaz eşya için baya mağza gezmiştik. Bide farklı semtlerde ondan bitkin düştüm.
Şimdi bize satıcının vermeye çalıştığı bulaşık makinesinin iç tarafı plastik (gerçi başka biişi dedi hatırlamıyorum) bu yerliymiş.
İlerde yüksek ısıda tencere falan yıkadığımda koku yapabilirmiş. O yüzden onun ithal içide çelik olan başka bir modelini verdi.
Sonra başka bir mağazanın bize satmaya çalıştığı bir buzdolabı üretimden kaldırılmış.Adam bunu size nasıl söyledi dedi.Bende bilmiyorum malını baya övdü dedik. Adam elinde kalan depodaki malı satmaya kalkmış dedi. O yüzden dikkatli olmakta fayda var. Ben istanbuldaysan eğer aldığım yerin (toptan satıcı aslında ondan birazda uygun oldu) adresini veririm.Sende almadan önce sor yerlimi ithal mi diye. Birde ithal olanlar biraz daha pahalı

eylül kuzum ne alemdesin düğün hazırlıkları falan neler yaptın kanka

X