- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 343
4 saatlik uykuyla ayaktayım.
Ayaklarımın ağrısından duramıyorum şimdi
Hafta sonu çok koşturdum ama çok şükür gelinliği ve beyaz eşyamı hallettim.
haticeeeeemmm gelinliğe baktın mıı neeee
nasıı pekiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 saatlik uykuyla ayaktayım.
Ayaklarımın ağrısından duramıyorum şimdi
Hafta sonu çok koşturdum ama çok şükür gelinliği ve beyaz eşyamı hallettim.
Evet ya zor zamanlardan geçtik ama hala mutluyuz.maşallah o zaman bizlere
gerçekten güzel bir hafya sonuydu.evlenenler, evlilik hazırlığında olanlar, evlenip ailesiyle zaman geçirenler
Elifim canım maşallahGünaydıııınnnnllllaaaarrrr....
Bakın ben neler yazdıııımmm(Oyam sen bul diyeeee)
Günaydın mesajııımmmm;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-3545.html#post29647563
Nişan özetin özetiiiiii;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-3545.html#post29647563
Sağol kuzumHayırlı olsun canım Güle güle kullan....
Eliff okudum yazdıklarını tebrik ediyorum seni
Evet sonunda baktım.haticeeeeemmm gelinliğe baktın mıı neeee
nasıı pekiii
Evet sonunda baktım.
2. dükkandan aldım ama hiç gelinlik denemedim.
Çünkü ben kafamda tasarlamıştım ve birkaç gelinliğin birleştirilmiş dantelli hali olacak.
İnşallah güzel birşey çıkar ortaya
Çok sevindim tüm kızlarımızın keyfi yerinde iki grupta çok şükür
Sağol canım inşallah öyle olur
denemedin mii hiçç
vallahii hayretler içindeyimm, denemeden iyi cesaret edip almışsınn canımm
selammm kuzularr
kuzum hayırlı olsun ne aldın beyaz eşyalarını???bende alıyorum fikir alışverişinze ihtyacım var hatunlar
Çünkü berbat durumdaydım.
Ben dahil herkes şok geçirdi.
Özel dikim olacağı ve ne istediğimi bildiğim için sıkıntı olmayacak diye umuyorum.
Etek uçları kalın dantel, ve üst kısmında işlenen dantelden kollar, A kesim hafif kuyruklu ve uzun duvaklı bir gelinlik istiyorum.
Aşk için dantel göğsün biraz üstünde dekolte kapatacak şekilde olacak. İşte öyle satıcı baya uğraştı balon etek ve ordaki gelinlikleri denemem içinde benim hiç isteğim olmadığını düşününce tamam dedi. Muhtemelen çarşamba günü kumaş ve dantel seçimi için gideceğim tekrardan ve prova gününü belirleyeceğim.
selammm kuzularr
kuzum hayırlı olsun ne aldın beyaz eşyalarını???bende alıyorum fikir alışverişinze ihtyacım var hatunlar
Çünkü berbat durumdaydım.
Ben dahil herkes şok geçirdi.
Özel dikim olacağı ve ne istediğimi bildiğim için sıkıntı olmayacak diye umuyorum.
Etek uçları kalın dantel, ve üst kısmında işlenen dantelden kollar, A kesim hafif kuyruklu ve uzun duvaklı bir gelinlik istiyorum.
Aşk için dantel göğsün biraz üstünde dekolte kapatacak şekilde olacak. İşte öyle satıcı baya uğraştı balon etek ve ordaki gelinlikleri denemem içinde benim hiç isteğim olmadığını düşününce tamam dedi. Muhtemelen çarşamba günü kumaş ve dantel seçimi için gideceğim tekrardan ve prova gününü belirleyeceğim.
selammm kuzularr
İnşallah canım yalnız gelinlik almaya giderken muhakkak çamaşırını giy deniyeceksen duruşu çok değiştiriyor bilgine.inşallah gönlüne göre olur canım.
ben de sevmiyorum dükkan dükkan gezmeyi ve denemeyi yaaa:26:
anladımm canımm
inşallah tam istediğin gibi olurrrr
ooo kaçak hoş geldin. nerelerdesin senn
sağolun kuzularım çok ösledim sizleri yaaaaaaaElifff hoşgeldin
Eki Görüntüle 673299 Eki Görüntüle 673300 Eki Görüntüle 673296 Eki Görüntüle 673297 Eki Görüntüle 673298 Eki Görüntüle 673302
Beyaz eşyalar Bosch
Ütü philips
Süpürge siemens
Toplam 7750 ya indirdik tanıdık olduğu için 5 ay erteleme 12 ay taksitle aldık.
Boschda word karta 5 ay erteleme 12 ay taksit var. Birde aldıklarımız ithal mal olduğu için biraz daha pahalıydı.
Abi bize yerli mal almamamızı tavsiye etti.Ütüde de philispsin daha iyi olduğunu söyledi.
İnşallah canım yalnız gelinlik almaya giderken muhakkak çamaşırını giy deniyeceksen duruşu çok değiştiriyor bilgine.
Nişan elbisemden biliyorum.
İnşallah dilam inşallah
Aslımın fotolarını görmek isteyenler hazırladıgım albüme bakabilir.kısa bi süre için.cabuk olun kızlar
hatcem sağoalsınn çok güzel eşyalarınız da
Allah ım sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
hani ithal alın demiş yaa..hiç bilmeyen nasıl ayırt edecek bunu? bir püf noktası var mı?
sağolun kuzularım çok ösledim sizleri yaaaaaaa
allah hayırlı uğurlu etsin bende almayı düşündüğüm modelleri koyayım kuzu şimdi....Sen maşallah uygun almışın canım:26:
hatcem sağoalsınn çok güzel eşyalarınız da
Allah ım sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
hani ithal alın demiş yaa..hiç bilmeyen nasıl ayırt edecek bunu? bir püf noktası var mı?