Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydın çağlacım:KK31: hoşbuldum.

h.sonu çalışıyor muydun canım sen de?

sürekli zorundalık hissetmek de seni yorar:26:

evet canım...cumartesi calısıyorum ben....10 gibi baslayıp 5 de cıkıyorum...hatta gecen arkadasa pazar da calıscaz demişler ama kusura bakmasınlar:KK31:

Günaydın Dilammm...hosgeldin..aynen öyle valla.zor uyandım sabah...kalkasım gelmedi.....ama kedilerim ofisin balkonunda olunca nasıl fırladım :KK1:

hoşbuldumm canımm :KK16: hala uyanamadımm yaaa nası bi havaaa :KK14::KK14:
amann kedilerine kıyamamışşş :KK1::KK1:

evet canım...cumartesi calısıyorum ben....10 gibi baslayıp 5 de cıkıyorum...hatta gecen arkadasa pazar da calıscaz demişler ama kusura bakmasınlar:KK31:

seni biliyom hemşomm:KK9: mügeyi soracaktım ben:KK17:
lakin kızın h.sonu da işi varsa zor gerçekten:KK43:(

mügecim ne iş yapardın sen?

ben biriktirmiyorum canım mümkün oldugunca...2 parcada olsa ütüleyip kaldırıyorum ama seni yol yoruyo işte....yapamaman ,yapmak istememen cok normal.

ah keşke onu yapabilsem..hepsi pazarr gününe birikiyor işte canım :2:

seni biliyom hemşomm:KK9: mügeyi soracaktım ben:KK17:
lakin kızın h.sonu da işi varsa zor gerçekten:KK43:(

mügecim ne iş yapardın sen?

muhasebe benim işim canım , haftasonu çalışmıyorum Allahtan...

sabah sabah ne çok şikayet ettim ya :44:

ah keşke onu yapabilsem..hepsi pazarr gününe birikiyor işte canım :2:

muhasebe benim işim canım , haftasonu çalışmıyorum Allahtan...

sabah sabah ne çok şikayet ettim ya :44:

meslektaşım, kaderdaşımm:KK9::KK9::KK9: olur canım öyle yaaa..
cidden özellikle şu zamanlar can sıkıcı..gerçi ben ofisteyim.şirket ve ofis farklı olabiliyor yerine göre.madem
h.sonu yok.sen de planını ona göre yaparsın:KK31: hafta içi de temizlik vs olmayıversin canım.:KK76:
zaman var da biz mi yapmadık:KK9::KK9::KK9:

muhasebeci arkadaşlar gördüm sanki :KK28: bir sorum olacaktı ben netsis öğrenmek istiyorum ya da eta sizce hangisi daha çok işime yarar :26: bide kurslar yeterli mi bu konuda :44:

diloooşşşş sen hala sıkılıyorum mu diyosunn :KK20:

muhasebeci arkadaşlar gördüm sanki :KK28: bir sorum olacaktı ben netsis öğrenmek istiyorum ya da eta sizce hangisi daha çok işime yarar :26: bide kurslar yeterli mi bu konuda :44:

:KK19::KK19::KK19::KK19:
hayır tabisii deeeee:KK53::KK53::KK53:

ayy ben dün bi kek yapmışımm daha doğrusu süslü kekk :KK56::KK56::KK56:
ya bi gün bize gelin cümletenn ziyafett çekelimmmmm :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

pınarcım günaydın:KK31: ben eta kullandım ama özel eğitim almadım.çalışırken öğrendim.
şuan da web tabanlı bir program kullanıyorum, luca.

sen ne iş yapıyordun?

:KK19::KK19::KK19::KK19:
hayır tabisii deeeee:KK53::KK53::KK53:

ayy ben dün bi kek yapmışımm daha doğrusu süslü kekk :KK56::KK56::KK56:
ya bi gün bize gelin cümletenn ziyafett çekelimmmmm :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

eneemmm kek miiiii :111: :111: :111:

bende bugün börek yapıcam annem didi yap didi yiyelim didi :KK9:

böreğimi de alıp geleyim bari :KK55: :KK55:

açılınnnn :KK9: :KK9:

pınarcım günaydın:KK31: ben eta kullandım ama özel eğitim almadım.çalışırken öğrendim.
şuan da web tabanlı bir program kullanıyorum, luca.

sen ne iş yapıyordun?

eylüüll:KK3:

ben iktisat mezunuyum şu an çalıştığım şirkete idari işler sorumlusuyum,personel yönetimi insan kaynakları falan.. ama 4 ay sonra burdan çıkıcam evlendikten sonra şehir değişkliği yapıcam yani gidecek olduğum yerde şimdiki gibi bir iş bulmam zor olacak çünkü küçük bir yer orası.bende o yüzden bikaç program öğrensem işimi görür mü acaba diye düşünüyorum muhasebe işleri çok oluyor biliyorsun:KK31:

Son düzenleme:
meslektaşım, kaderdaşımm:KK9::KK9::KK9: olur canım öyle yaaa..
cidden özellikle şu zamanlar can sıkıcı..gerçi ben ofisteyim.şirket ve ofis farklı olabiliyor yerine göre.madem
h.sonu yok.sen de planını ona göre yaparsın:KK31: hafta içi de temizlik vs olmayıversin canım.:KK76:
zaman var da biz mi yapmadık:KK9::KK9::KK9:

ahha hh meselektaşım benim :KK19:
bende eğitim çalışırken aldım canım,mikro diye bi sistem var onu kullanıyorum.
Benimki tam muhasebe gibi değil,ön muhasebe şimdilik :KK31:

eneemmm kek miiiii :111: :111: :111:

bende bugün börek yapıcam annem didi yap didi yiyelim didi :KK9:

böreğimi de alıp geleyim bari :KK55: :KK55:

açılınnnn :KK9: :KK9:

eylüüll:KK3:

ben iktisat mezunuyum şu an çalıştığım şirkete idari işler sorumlusuyum,personel yönetimi insan kaynakları falan.. ama 4 ay sonra burdan çıkıcam evlendikten sonra şehir değişkliği yapıcam yani gidecek olduğum yerde şimdiki gibi bir iş bulmam zor olacak çünkü küçük bir yer orası.bende o yüzden bikaç program öğrensem işimi görür mü acaba diye düşünüyorum muhasebe işleri çok oluyor biliyorsun:KK31:

uzağa mı gitcen kuzum:KK19:
canım bence program bilgisi aman aman önemli değil.ben buraya geldiğimde hiç bilmediğim programları gördüm.sonra kendi başıma öğrendim.öenmli olan alt yapının olması..bir şekilde benzeri oluyor zaten programlar.:KK31: bu arada ben de iktisat okudum:KK1:

uzağa mı gitcen kuzum:KK19:
canım bence program bilgisi aman aman önemli değil.ben buraya geldiğimde hiç bilmediğim programları gördüm.sonra kendi başıma öğrendim.öenmli olan alt yapının olması..bir şekilde benzeri oluyor zaten programlar.:KK31: bu arada ben de iktisat okudum:KK1:

burdan 3 saat kadar uzağa gidicem eylülcüm :KK14:

mebela o giedcek olduğum yerdeki iş ilanlarına bakıyorum işkurdan ya netsis istiyor ya eta ben bunları bilimyorum kiiii :KK30: başvuru yapmam için en azından biraz biliyor olmama gerekmiyor mu :44: benim hiç bilgim yok bu programlarla ilgili :KK31:

iibf mezunu zaten her taraf elini sallasan çarpıyor muhakkak birine :KK1:

burdan 3 saat kadar uzağa gidicem eylülcüm :KK14:

mebela o giedcek olduğum yerdeki iş ilanlarına bakıyorum işkurdan ya netsis istiyor ya eta ben bunları bilimyorum kiiii :KK30: başvuru yapmam için en azından biraz biliyor olmama gerekmiyor mu :44: benim hiç bilgim yok bu programlarla ilgili :KK31:

iibf mezunu zaten her taraf elini sallasan çarpıyor muhakkak birine :KK1:

olur canım zamanla..herkes anasının karnında öğrenmiyor ki..
ihtiyaç durumu var tabi o ayrı:26: ama biraz bilgili gören zaten işi sana verir..
işkur a da gittiğin yerde müracaat edersin.onların da kursları oluyor.bizim de firmalarımızdan birine bir adam başladı.
sözde 11 yıllık çalışanmış.hiç bir program bilmiyor.:KK9: biliyorum diyip geçiniyor..yaparsın sen merak etme:KK34:

bıraktım gitti..ananemin taktiğini uyguluyorum..
yan yatanda bir , ... yırtanda bir.. :KK37:

ay ben ne saf bir şeyim herkes anladı ben anlamadım :44::44::44:
:18:

Müge boşver yavrum, yap yap yap nereye kadar :KK76:

Beni bir gün teyzem aradı sanırım 45 günümüzü devirmiştik:KK31:
Oya bırak işi miş yapmayı, otur kocanla ilgilen. evim bal dök yala olsa ne olacak, koca gidip başkasını yaladıktan sonra... dedi :KK53:
titizlikte, yemekte vs de üstüne kimseyi tanımadığım teyzem aldatılıyormuş :KK31: (cinselliğe de zaman ayırmasına rağmen)
Allah sonumuzu benzetmesin ama kimse iş yapıyoruz diye taç takmıyor yani :KK34:
boşver oturup kocalarla ilgilenelim :KK34::KK34:

Kızlar sonrasını hızlıca okudum, birileri kek mi yapmış :44:
sabah biz şirkette kahvaltı yaptık, veda kahvaltısı :KK1:
o kadar çok yedim ki kek kelimesini görmem bile midemi kaldırdı :26:

sanırım mide spazmı geçiriyorum :26::26::26:

Günaydın Kızlar :KK3: Ben geldim :KK33:

Yoğunum ama sizlere uğramadan duramadım :KK1:

Mügecim ev temizliği yetişememe durumu ilk aşlarda bende de vardı. Ama toparladım biraz zamanla yoluna giriyor üzme kendini :KK6:

ne hamarat insanlarızz yaaaa:KK1::KK1::KK1:
öleysee öğlen ziyafett varrr :KK56::KK56::KK56:

tabi yaa çok güzel yemek yaparım pasta börek işlerini de çok severim o konuda maharetliyimdir:KK6:

öğlen olmaz ben akşama yapıcim böreğiii :KK56:

olur canım zamanla..herkes anasının karnında öğrenmiyor ki..
ihtiyaç durumu var tabi o ayrı:26: ama biraz bilgili gören zaten işi sana verir..
işkur a da gittiğin yerde müracaat edersin.onların da kursları oluyor.bizim de firmalarımızdan birine bir adam başladı.
sözde 11 yıllık çalışanmış.hiç bir program bilmiyor.:KK9: biliyorum diyip geçiniyor..yaparsın sen merak etme:KK34:

iyiymiş :KK37:

nası olcak anlamadım ben ya adam oraya yazmış netsis bilen diye e başvuru yapıcam bilgilerim arasanda netsis yok görüşmez ki benle :26:

Oya bırak işi miş yapmayı, otur kocanla ilgilen. evim bal dök yala olsa ne olacak, koca gidip başkasını yaladıktan sonra... dedi :KK53:
titizlikte, yemekte vs de üstüne kimseyi tanımadığım teyzem aldatılıyormuş :KK31: (cinselliğe de zaman ayırmasına rağmen)

oya ne güldüm sabah sabah ilahi ya :KK52::KK52:

bunu kesin bi yere not etmem gerekiyor :KK9::KK9:

oya ne güldüm sabah sabah ilahi ya :KK52::KK52:

bunu kesin bi yere not etmem gerekiyor :KK9::KK9:

kulağına küpe olarak tak :KK34:

Valla canım, yaptığında temizlik gözükmüyor /görmüyorlar:KK31:
yapmayınca toz/kir gözüküyor :KK52:

ben bir hafta yapmayınca, bizimki ''hayatım bu ev çok mu pis bana mı öyle geliyor'' demişti :KK52:
bende e iş yapılmazsa böyle oluyor demiştim :KK1:

ay ben ne saf bir şeyim herkes anladı ben anlamadım :44::44::44:
:18:

Müge boşver yavrum, yap yap yap nereye kadar :KK76:

Kızlar sonrasını hızlıca okudum, birileri kek mi yapmış :44:
sabah biz şirkette kahvaltı yaptık, veda kahvaltısı :KK1:
o kadar çok yedim ki kek kelimesini görmem bile midemi kaldırdı :26:

sanırım mide spazmı geçiriyorum :26::26::26:

allahımm iş yapmamak için ne güsell taktikler alıyorumm öleee:86::86::86::86:
gördümm oyaa kahvaltınızı bayıldımmm :KK56::KK56:
ama benim kekimi yersinn sanırım 5 çayındaa :KK3::KK3:

X