Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

herkese günaydın ve hayırlı cumalar :KK16::KK16::KK16:

Rabbim nisan ayını bize hayırlı kılar inşallah :KK16:

sabah sabah içim coştu vallaha.. :KK52::KK52:

:KK64::KK64::KK64:
:KK66::KK66::KK66::KK66:

[video=youtube;MwOtl6ChdN4]http://www.youtube.com/watch?v=MwOtl6ChdN4[/video]

bekara koca boşamak rahat mı :KK60::KK60:
ilahi dila :KK60:

yaa evett :86::86::86:

günaydınn kızlarrrr:KK16::KK16:
hayırlı cumalarrrrr, rabbim hayırlısıyla bütün dualarımızı kabul etsin, bize hayırlı kazançlar versin, huzur, mutluluk evimizdenn eksik olmasınn :26::26::26:

zeybeğe bayıldım bayıldımmmm :KK16:

Elifff Ne kadar güzel olmuşsunuz öyle canım , keşke bize zeybek yapsaymışız :KK31:

elif maşallahh:nazar::nazar::nazar:çok güzel görünüyorsunuz:KK16::KK16::KK16:
ne güzel bir şey yapmışsınız siz öylee:KK34:

Günaydın kızlar ben geldiiiiimmmm :KK55:

yaa evett :86::86::86:

günaydınn kızlarrrr:KK16::KK16:
hayırlı cumalarrrrr, rabbim hayırlısıyla bütün dualarımızı kabul etsin, bize hayırlı kazançlar versin, huzur, mutluluk evimizdenn eksik olmasınn :26::26::26:

Amin dilacım amiiinnnnn :KK16:

Elif çok tatlı görünüyosun canım,Allah yardımcın olsun,zeybek harika bir dans güzel fikir olmuş,görmeme yardım ettiğiniz için teşekkür ederim canlarım:)

Ben geldim kızlar ama öğle saati tabi kimseckler yok:KK9:

Hayırlı cumalar herkese...

Elif harikasınız :KK16: çok güzel olmuş.

çağlacım yazdım mı anımsamıyorum:KK17: sabah bir yoğunluğa kurban gittim de:KK1:
dün izledim tv de seyhan nehri üzerinde ne güzel bir tiyatro gösterisi vardı öyle...:KK31::KK31: bayıldımmmm.
zaten adanaya bir koşu gidip gelesim var daha bir heyecan bastı:KK52:

evet canım sabancı uluslararası tiyetro festivali var burda...italyan gösteri grubu geldi...onlar yaptı o gösteriyi...ben gitmedim ama :KK1:

ama iyiki hatırlattım....hangi oyunlar var bakacaktım...haftsonu gidecektik :KK1:

evet canım sabancı uluslararası tiyetro festivali var burda...italyan gösteri grubu geldi...onlar yaptı o gösteriyi...ben gitmedim ama :KK1:

ama iyiki hatırlattım....hangi oyunlar var bakacaktım...haftsonu gidecektik :KK1:

ayy benim hiç haberim olmamışş yaaaaa:KK5::KK5:
bilsem giderdimmm offfff :KK5::KK5:

ayyy gidin gidin canım:KK31: epey oldu ben gidemedim.güzel olur gerçekten.dünkü gösteri çok hoştu yaa:KK31:

X