Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

adana deyince aklıma alışveriş geliyor yahu :KK17: hiç gitmedim ama sanki her şey ucuz ve bol çeşit :KK52:
aman eşim bir sınava girseydi de ikinci el eşyacılara gitseydik. ufak tefek ahşap şeyler alıp boyucam, kafamı dağıtıcam :KK19: :KK16:

jack ben pek anlamam ama yardımcı olmaya çalışırım:44:

oya hakkında hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın canım :KK16:

elif ben de 4+1 ev istiyorum :KK52: inşallah hayırlısıyla bizim olurlar :KK17: ilerde tabi.

burda acaip rüzgar var:KK53:

adana deyince aklıma alışveriş geliyor yahu :KK17: hiç gitmedim ama sanki her şey ucuz ve bol çeşit :KK52:
aman eşim bir sınava girseydi de ikinci el eşyacılara gitseydik. ufak tefek ahşap şeyler alıp boyucam, kafamı dağıtıcam :KK19: :KK16:

:

krizz öle zaten adana çok pahalı bi şehir diildir :KK34::KK34:
sebzesi meyvesi diğer illere göre çok daha ucuzdur, yaşam ucuzdurr :KK9::KK9:
güsel yaniii:21::21::21:

ama Pınarım kuzum benim o beni gördü ya ondan öle sey ettim...yoksa nie foto yükliim diyim sizin düsüncelerininzi merak etmesem :KK25::KK25:

bugün nazlanasım var da canımcım :KK1: ondan yani :KK14:

gidem bi çay içem gelem ben hava alam hem beynime oksijen gitsin az buçuk :KK53:

hangi migros...hasan ustayı gecince mi?

yoksa kenan evren cıkısı mı?

yokk yok kenan evren diill esentepe migros olarak geçiyo hasan ustanın ordakii yani parkın karşısındaki migross:KK34::KK34:
onunn karşısında kardeşler var yeşil binaa orasıı :KK34::KK34:

yokk yok kenan evren diill esentepe migros olarak geçiyo hasan ustanın ordakii yani parkın karşısındaki migross:KK34::KK34:
onunn karşısında kardeşler var yeşil binaa orasıı :KK34::KK34:

anammmm o parkın sokagında oturuyom ben...ama yarın calısıyorummm...hasanustanın yanındaki kurttepe caddesine gir beni ara...işyerime gel mutlaka..görim seni...cok gitmiyosun yakınım yani...kacta gelcen ???

yehhuuuuu görüscez :KK16::KK16:

anammmm o parkın sokagında oturuyom ben...ama yarın calısıyorummm...hasanustanın yanındaki kurttepe caddesine gir beni ara...işyerime gel mutlaka..görim seni...cok gitmiyosun yakınım yani...kacta gelcen ???

yehhuuuuu görüscez :KK16::KK16:

öğleden sonra düşünüyorumm henüz kadını aramadımm amaa:KK1::KK1::KK1:
sen kaça kadar iştesinn kuzumm :44::44:
ivett görüşürüzzzzzz:KK9::KK9::KK9:

oyaaaaaaaaaaaaa buldum, sen iclal aydına benziyorsun, çok rahatladım ya :KK6:

ve bugün inşallah kadayıflı muhallebi yapiceğim senin verdiğin tariften :KK17:

bir de aradığın pufu buldun mu?

ve anlaşılıyor ki bloğuna bakmışım :KK9:

öğleden sonra düşünüyorumm henüz kadını aramadımm amaa:KK1::KK1::KK1:
sen kaça kadar iştesinn kuzumm :44::44:
ivett görüşürüzzzzzz:KK9::KK9::KK9:

canım 5 e kadar calısıyorum ben....biraz uzayabiliyo ama yogunuz ya....

öyle mi olur :KK53: hiç bişeyden anlamadığım gibi bundan da anlamıyorum görülüdüğü üzere :KK9: :KK9:

siz öyle diyosanız :KK42:

evet canım esyaları yerlestirmekte sorun oluyo ve yasam alanın darlasıyo...bence :KK34::KK34:

bence artık yuvarlak oda yapımı devrine geçmeliyiz, böylece iletişime açık odalar oluşturabiliriz herkesin birbirini gördüğü:KK9: bir düşünmediğim bu kalmıştı :KK19:

oyaaaaaaaaaaaaa buldum, sen iclal aydına benziyorsun, çok rahatladım ya :KK6:

ve bugün inşallah kadayıflı muhallebi yapiceğim senin verdiğin tariften :KK17:

bir de aradığın pufu buldun mu?

ve anlaşılıyor ki bloğuna bakmışım :KK9:

:KK1::KK1::KK1: İlahi:KK1::KK1: birine benzetmeye mi çalışıyordun:KK1:
teşekkür ederim benzetmen için severim iclal aydını :KK16:

seni seniiiiiiii, gizli gizli takip ediyorsun demek kiiiiii :KK34:
aradığım pufu mağazalarda bulamadım :KK31:
yapmayı düşünmüştüm, alt iskelet üstüne minder gibi, ama sonra tekliyi bulunca şuaralar puftan vazgeçtim :KK34:

anlaşıldı canım:KK31:
ne yapayım bilinçaltıma işletiyorsun kullanıcı adının altına yazarak, bende de bakma güdüsü uyanıyor:KK19::KK33:

X