Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır cnm ne ilacı kullanıyorsun?
Tuğçecan iyi ol kuzum yaaa...ne kaldı dügüne surda ara sevdigini al gönlünü bişi yapmadıysa.....
Canım doğum kontrol hapı içiyorum Yasmin :26:
Canım doğum kontrol hapı içiyorum Yasmin :26:
Yok cnm hiç bişey yapmadı Sabah işe gelirken konuşuyoduk masasına geldi ben konuşurken montunu çıkarmak için teli masaya bırakmış 5 saniyeliğine bende konuşuyodum o sırada Bana haber vermeden neden teli bırakıyosun kendi kendime konuşuyorum burda diye bi bağırdım Sesimi yükselttiğim için kızdı kavga ettik Deli miyim ne
bende yazz 24+4 kullanıyorum ama bende bişi yapmadı bitkisel ve en az yan etkisi olan buymuş
Canım bende çok araştırdım 3 doktora gittim sırf bu iş için Ben 1 haftadır kullanıyorum bi şikayetim yok sen ne zamandır kullanıyosun :26:
hu huuuuuuu ben geldim ama kimse yok
hu huuuuuuu ben geldim ama kimse yok
hu huuu Aslimuuu hosgeldinnnnn beybiiinasılsın balım?
Hoşgeldin Aslı ben de buralardayım
9 gün kalmış ne zaman izine ayrılıyorsun?
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.
aslı gelinliğini hala göremedik ve toplam kaç gün izin aldın? şimdiden mutluluklar, umarım hava güzel olur düğün günü
bende baya araştırdım cnm en sonunda bunda karar kıldım benim de bir hafta oldu ama bende hiçbir duygu değişikliği yapmadı muayen günündemisin duygu değişikliğinin bununla bir ilgisi olabilir cnm
Evet cnm son günü bugün bitmesi lazım Ben daha önce adet düzensizliği için bir ay, diane 35 diye bi hap kullanmıştım oda aynı doğum kontrol olarakda kullanılıyo Aman Allah ım böyle bişey olamaz yaaa resmen deli gibi olmuştum Sürekli ruhum skılıyo durup duruken ağlıyodum Yine öyle olucak diye çok korktum ama maşallah iyiyim Düğünümüz bir hafta arayla ilacada aynı gün başlamışız regl günlerimizde aynı demekki
gelinliğimi yarın alacağım kriz albüm yapacagım alınca
toplam 10 gün izin aldım
sen nasılsın ?
iyiyim bebegim sen nasılsın .. işlerim cok yogun
hoşbuldum
düğüne 3 gün kala izne ayrılıyorum
sen nasılsın
gelinliğimi yarın alacağım kriz albüm yapacagım alınca
toplam 10 gün izin aldım
sen nasılsın ?
diane 35 çok ağırdır bunlara göre cnm benim kullanan arkadaşlarım var tüylenme problemleri geçsin diye kullanıyorlar neyse bakalım artık bizim kullandıklarımız inş korur ay inş sonraki aylarda bende bu tür problemler çıkmaz zaten çok stresli bir yerde çalışıyorum etrafım kıl insanlarla dolu artık öldürürüm bir kaç tanesini