Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

canım doğrusu tuğçe Yumuşak g olan

Bence paranoya yapıosun oyacm neden sana telefon almak isteyebbilirki altında başka nasıl bi neden olabilirki

aşağıda kendini gizleyenn kürklü üyee kimm

ben miyim ki :26::44:

canım doğrusu tuğçe Yumuşak g olan

Bence paranoya yapıosun oyacm neden sana telefon almak isteyebbilirki altında başka nasıl bi neden olabilirki

herşey olabilir diyesim var ama neyse

genelde kendisine alır önemli kısım bu bu kez niye bana :44:

bunların hepsi tuzak alma canım ya.

tüketim kurbanı olma, elindeki işini görüyorsa yetin. kim bilir kaç paradır o telefon başka ihtiyaçlarında kullanırsın.

evet tablet mi alsam onun yerine
yok yok almayayım, beğenmedim diyeyim, bu hakkımı kaybetmek istemiyorum, beğenince alırız diyeyim

herşey olabilir diyesim var ama neyse

genelde kendisine alır önemli kısım bu bu kez niye bana :44:

Canım şey olabilirmi kendisine aldığından sıkılmıştır belki yada yeni bi model görüp pişman olmuştur Kendisi alamıycağı için sana mı alalım diyo acaba

Eki Görüntüle 663236

Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz ben tuper satıyordum ama bir süredir ara verdim ..
Fakat şu aralar biraz nakite sıkıştım aslında anneme ayırdığım ( çünkü bende bu setten var) bu kristalin setini satmak istiyorum ...

aynen gördüğünüz gibi 6 parçasını + hediyesi dahil 160 tl den satıcam ...
Almak isteyen arkadaşlar 2 taksittede ödeyebilirsiniz banka hesabıma hiç sorun değil tupperda 200 tl den satılmıştı zaten. Kargo ilede ulaştırırım o kısmı sorun değil .

ama kesinlikle tavsiyemdir evinizde böyle bir set olsun ben en küçüğünü günlük salata servisinde kullanıcam evimde çok şık ürünler gerçekten
birde mutfağa en çok yakışn renk bence kırmızıııııı

Canım şey olabilirmi kendisine aldığından sıkılmıştır belki yada yeni bi model görüp pişman olmuştur Kendisi alamıycağı için sana mı alalım diyo acaba

kendi telefonunun aynısından

aman kafa yormucam daha :18: alamayız paramız yok :18::18::18:

burda neden kimse yokk acabaaa :111::111::111::111::111::111:

ben varım geldim işte

~~~~

cuma günü bir şirket aramıştı beni iş için, bu hafta içinde haber vereceklerdi... çarşamba oldu aramdılar
ben aradım fatura yazmasın onlara
cuma günü görüşmeye gidicem
şuan ne kadar alıyorsun dedi 1200 dedim
üretimdeki arkadaşlar yeni girecekleri iş yerleri için 2000lira teklif ederken ben hala

cnm topiğini yeni gördüm hepimize hayırlı olsun 1 ay 15 gün sonra bende evliler kervanına katılıyorum bakalım başım göğe erecekmi

hoşgeldinn
ne düşünceli yaa fatura yazmasın die aramış
peşini bırakma bırakmaa orda kalma daha fazlaa manyakk patronlaaa
acaba orda ne fiyat teklif etceklerrr :44::44:

Slm Kızlar

Bugün topikimiz sessiz kalmış ben de çok yoğundum gelemedim o yüzden ama çok yoruldum...

İyi Akşamlar taze gelinler

iyi akşamlar Oya:)
iyi Akşamlar Tuçe:)
iyi akşmalar dila:)
iyi akşamlar çağla:)
iyi akşamlar bircan:)
iyi akşamlar krizsavar:)))

Mahallemize iyi akşamlar:)

Günaydın kızlar.
Dünün şokunu anca atlattım.
Öncelikle artık işsizim.Ama hem üzüldüm hem sevindim oldu bu durum.
Ben akaryakıt dağıtım şirketinde çalışıyordum.
Çok sevdiğim bayan bir patronum vardı.Kalabalık bir şirket.Benim görevimde şirkete bağlı akaryakıt istasyonlarının dolum takiplerini yapmaktı.
Dün dediğim gibi geçen hafta patronum yarın gelme dedi ve herkesin telefonu birden kapandı kimseye ulaşamadım.
DÜn şirketin şöfürü aradı onunla buluştum.
Şirketteki herkesi tutuklamışlar
Haberlere falan çıkmış soruşturma başlatılan bölgede.
Haberin başlığıda "600 milyonluk dev vurgun"
Uzun süredir çalıştığım şirket devleti 600 milyon tl dolandırmış.
27 kişiyi göz altına almışlar 7 si tutuklanmış , patronum , kocası muhasebeci vs vs
Dondum kaldım.Bir yandan işsiz kaldım bir yandan Allahın sevdiği kuluymuşum ki şuan evdeyim.
Hala salak gibiyim valla .

Günaydın Taze ve çalışkan Gelinler :)

Günaydın Oya:)
Günaydın Tuçe:)
Günaydın dila:)
Günaydın çağla:)
Günaydın bircan:)
Günaydın krizsavar:)))

Günaydın canım,çok geçmiş olsun,Allah kimseyi öyle sıkıntıya sokmasın.

canım şoktayım
çok geçmiş olsun , çok şükür sana bulaşmadan en azından kurtulmuşsun..
Allah korusun insanın başına neler gelir.. :26:
Verilmiş sadakanız varmış :18:

canım şoktayım
çok geçmiş olsun , çok şükür sana bulaşmadan en azından kurtulmuşsun..
Allah korusun insanın başına neler gelir.. :26:
Verilmiş sadakanız varmış :18:

Ya valla trajikomik resmen.Üzülsem mi sevinsemmi anlamadım.
Hayır yani bir de hiç böyle bir şey olacağı aklıma gelmedi.
Şirket sahipleri aşırı zengin di elbet normal yoldan olmamışlardır ama hepsini birden hapse atacakları aman aman yani
Kaba tabirle b.k yoluna gidiyodum az kalsın.Allahtan her hangi bir resmi evrakta falan imzam yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…