Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Jack_Frost Evet canım tanışmadık,izmirden mahallenize taşındım,çok çalışkan bir çalışan:) artım adınıda bırakrım:)günaydına

sağol canım maşallah diyelim..
iyiyiz herşey yolunda , iş biraz yoğun..
sen nasılsın bakalım

benimde işler yogum....bugün cok zor uyandım yaaa...her yanım agrıyo...hasta olmazsam iyi....sabah sabah yerlerde sürükledi alpay...ona da gülmekten öldük yaaa

Jack_Frost Evet canım tanışmadık,izmirden mahallenize taşındım,çok çalışkan bir çalışan:) artım adınıda bırakrım:)günaydına

hımm bende adanadan Jack.memnun oldum

Günaydın Kızlar

Jack sen Adananın neresindensin?

günaydın Bircancım....Çukurova canım....evlenmeden önce seyhandaydım....hayırdır

Mügeeeeemmmmmmmm mesaj atamıyorum daha 100 mesaj olmamıs.....

Son düzenleme:
hımm bende adanadan Jack.memnun oldum

günaydın Bircancım....Çukurova canım....evlenmeden önce seyhandaydım....hayırdır

Mügeeeeemmmmmmmm mesaj atamıyorum daha 100 mesaj olmamıs.....

Benim de bir arkadaşım Adana'ya gelin gitti Seyhan'da oturuyor ama neresinde bilmiyorum eşimi kandırabilirsem gelmek istiyorum oraya o yüzden sordum

Benim de bir arkadaşım Adana'ya gelin gitti Seyhan'da oturuyor ama neresinde bilmiyorum eşimi kandırabilirsem gelmek istiyorum oraya o yüzden sordum

inş kandırabilirsin de tanısırız.... beklerim her zaman....

Mügeeemmmmmm bende bilmiyorum kuzum mesajına cevap olaraktan

benimde işler yogum....bugün cok zor uyandım yaaa...her yanım agrıyo...hasta olmazsam iyi....sabah sabah yerlerde sürükledi alpay...ona da gülmekten öldük yaaa

iyi bi yerlerin kırılmamışş kuzumm

günaydınnn kızlarrrr

sufle yok ama denenmiş herkes tarafından beğenilen pasta tarifim varrr
hafifi alengirli bişe o daa

teşekkür ederim canım, sizi de gereksiz bir iş için yordum, gözlerinize yazık sufle yazısını okurken

sufle pasta tatlı waffle dönemini kapatmış bulunuyorum
tatlı isteyene çikolatalı gofret üretmişler koyarım önüne
veya dışarıda satılıyor canı isteyen yer gelir

valla canım nerden geliyor bilmiyorum
sanki o dünya da yaşamak isteyişimden gibi :44::44:

günaydın hepinize

ama neden kiiiiii

iyi mademm

ayy yavrum tuğçe de aşağıda bellki ben gibi giriyo işe dalıyo yazamıyoo
hu huuu tuğçeeee

dila cnm masama oturur oturmaz önce sistemimi sonrada kadınlar kulübümü açıyorum
Ama sayfaya iş aralarında bakabiliyorum ancak Napalım bunada şükür

kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz burdan eminim hepimiz aynı duygularla belli yollardayız... Acısıyla tatlısıyla bir ömrü paylaşacağımız erkekleri seçtik kendimize... İnşallah hepimiz musmutlu oluruz inşallah babamızın evini aratmaz gittimiz evler... Sizlerden ricam düğünüme çok az bir süre kala bana ilgisiz alakasız davranan nişanlımın psikolojisi hakkında bana yardımcı olmanız... 7 seneye yakın bir süredir beraberiz ve paylaştığımız şeyler hep saygı çerçevesi içerisinde oldu. Hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum... Asker yolu bekledim... İstenmeyi bekledim... Verimeyi bekledim ve en sonunda şimdi düğünümü bekliyorum... Düğününü bekleyen bir kızın bu kadar acı çekmesi hiç normal deil başka biri var mı dır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…