Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

krizzz boşver kimyayı tatlım yaaa, okurken bile zehirleniyor insan
gene okusam kimya okurdum ama sonucumuz ne yazıkki pek parlak değil

şey kemm kümmmm ne desem kiiiii :26:

güya uçak moduna alıyoruz ama ben genelde almıyorum
telefon/sosyal medya bağımlısıyım galiba :26:
ayrılamıyorum telefondan :26:
bu aralar bu huydan kurtulmak için telefonu başka odalarda bırakmaya, mahalleye giderken yanıma almamaya çalışıyorum

+++ annemsin tabikiiiiiiiii
doğruyu yanlışı teşvik ile göstermeye çalışıyorsun biliyorum ben senin içini

~~~~~~

haticee kararsız kalmaya gerek yok. sen kararsız kalıyorsun ben gelinliğimin sadece üst kısmını nasıl istediğimi biliyordum, altı yoktu.
sonra ne oldu, altına hiç sevmediğim(prenses etekli gelinlik) üstü ise istediğim gibi olmayan bir model yaptırdım
çünkü istediğimi kendime yakıştırmamıştım

sonuç; kararın ne olursa olsun oraya gittiğinde sadece yakışanı alıp çıkıyorsun
keşke yakın olsak da gelsem senle

ayy krizz benim beyin fena durumda öleyseee:18::18::18:
hem modem başımın ucunda hem telefon:18::18::18:

Oh my GOD
Jack, benim saat biev'e ait, mubastore sitesinden almıştım. ama sesi var haberin olsun, gerçi ben akar saat motorlarının da sesini duyuyorum neyse ki uyumamı engellemiyor.
jeck bu arada jack deyince titanik filmi aklıma geliyor

benle de gell yaaaa yoksa bu pembe mendili atarım sanaaaa

oyacım erteleme taktiğini uygulayabilirsin, telefonu her almak istediğinde zorluğuna göre 10 dk, 20 dk, 1 saat ertelersen telefona elini uzatma ve sosyal medya sayfaları arasındaki bağlantıyı azaltırsın. veya telefonu eline aldıktan sonra sosyal medya sitelerini açma arasındaki süreyi uzatıp davranışlar arasındaki bağlantıyı sekteye uğratabilirsin :44:

anaa bende böleyimm
ya yok oya da bırakmasın telini sosyal medyaların hepsinde görüşüyoruz biz onunlaaa
hızımıza yetişilmiyo vallahiii

biev burda vardı kapandı ama nereye acıldı acaba yada bende netten bakim belki daha uygun bulurum...almak lazım ya acilinden....:44:

Rise of Guardians izle ben aklına geliyim,o Jack aklına gelsin

kriz durumu vahimlerdenim valla
telefonun tuş kilidini açtığım gibi i.g. ne ara girdiğimi anlamıyorum
Allahtan twiterdan uzaklaştım. sıra face de ama onun yerini instagram aldı
bir de hatunun biri (dila hanım) sosyalliğim az gibi yeni yeni şeyler öğretiyor bana

sümük mendilin senin olsun,

kızlar sizin ocaklarınız demirdöküm mü ? onları satıcı bana cifleme iz kalır demişti. :44::44: neyle yapmam gerektiğini de söylemişti ama unuttum

anaa bende böleyimm
ya yok oya da bırakmasın telini sosyal medyaların hepsinde görüşüyoruz biz onunlaaa
hızımıza yetişilmiyo vallahiii

canım bana göre sosyal medya da bir süre sonra sinsice mutsuz ediyor insanı. çünkü çıktı pek yok, o an güzel geçiyor, o an uyuşuyorsun o kadar. diğer türlü bir doyum olmuyor:44: benim mesela içimi sıkıntı basıyor. kim nerde ne yapmış ne paylaşmış, bir yerde sıkıyor. sonra konfüçüsün sözü aklıma geliyor büyük insanlar vasat insanalr küçük insanlarla ilgili... düşünceler olaylar kişiler... kişilerle ilgilenmekten uzak durmalıyız. ben de bazen acaip meraklı oluyorum, eşime facede ne gördüysem söylüyorum, ya sabır çekiyor

aaaaa :86::86::86::86:
ben ben hiç tivitır kullanmadım açmadım bile
face i.g. yetiyo bana
bide az yeni şeyler öğrendikk nolcakkiiii

yok kendimi durdurmak istersem durduruyorum uzunca bi süre kullanmadım face kapadımm tamamen ama uzaktan arkdşlarımla iletişim açısında iyi oluyo benim açımdann
ama bu forumda sosyal medya ve ben çok mutluyumm bdv kısmına girmediğim süreece

şimdi okuyorum ,geçmişe bakmadım

ev temizle(kendi oturacagım ev) ceyiz ser ve eve kitaplarımı tasıdım yerlestirdim gayet yorgunum yorgunluktan uyuyamıyorum ya

aaaaaa kitaplığımı da koyayım tam düzenli olmadı ama artık evlendikten sonra daha rahat ayırcam türüne göre.

kızlar sizin ocaklarınız demirdöküm mü ? onları satıcı bana cifleme iz kalır demişti. :44::44: neyle yapmam gerektiğini de söylemişti ama unuttum

cif mi o da ne ki
benim elimi kötü yapıyor cif

sadece o yuvarlak şeyleri demirdöküm, onları da deterjanı ile yıkıyorum, zaten gene de iz kalıyor

dünya cidden küçük

aaaaa :86::86::86::86:
ben ben hiç tivitır kullanmadım açmadım bile
face i.g. yetiyo bana
bide az yeni şeyler öğrendikk nolcakkiiii

ben geri kalır mıyım
h.sonu gezmekten o fotoğrafı fotoşoplamayı unuttum :26::26::26:

haklısın kriz aslında
ama bağımlılık işte yavaş yavaş kurtulacağımı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…