Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ohh vitesede geçtik özge hocam yine aydınlatıttın sağol büyüksün gülibiğimmmmmmm yaratıcı düşünücem azcık sonra bombaardımana geçerim nihahahaha ayyy terledim haaaa

kadiköyde bir restaurant gördüm savaşmayın söğüşün yazıyordu nihahahahahaaaa

kızzz senin daisypathn var en azından benim neyim var altın vuruşumun tarihi bile belli değil 5 senedir halimi anlatamıyorum böyle sesiz sesiz duruyorum içim kopuyor abbbooo benimki askerden gelecek umarım edebimizle otururzzzz

kızlaaarrrrr bunlar ne güzel konular
Benide alın aranıza bbenide

bunları bilmesemde olurmuş...gerek yok artık elenor elizabeth e falan...ben varım bennn yihhhhuuuuu

Ben bilmiyodum burda öğrendim aslı öğretti hepsini

Tak fişi bitir işi

hepsini bu forumda öğrendim...

bitir işi mi gülin laflar yıkıyor seninde bugün

--

kızlar birde kızılcık mı ne muhabbeti varmış sanırım. bendeniz salağı bigün kuzenime dedim ki (Erkek ,30 yasında) kızılcık şerbeti içcen mi ..cocuk böle oldu

gülüm ortalıkta söyleme böyle dedi. ben de ne var be dolapta var getireyim mi dedim (annem komposta yapar) sen onun anlamını bilmiyormusun dedi.. yooooooo dedim:44:

cidden hic duymamıstım. iyi başka anlamda kullanılıyor ama dikkatli ol kullanırken dedi. bende sıkıştırdım söyle diye

meger kızlar adet olunca bunlar kızılcık kanıyo mu ne diyomus

Son düzenleme:

ahahahaah giiizzzzzz altın vuruş muuuu tabire bak anammmm

bi yaşıma daha girdimmm yaşlandırmayın beni laaa...ıykkkk iğrençtiii

SENDE HAKLISIN GİZİM seninkide kolay değil mazallah insanın içinde patlarrrr...
altın vuruş heeeee süpersin.. ayyy seninki gelince artık azıcık avanslar verirsin dayanamazsın gizim

ayrıca size komik bişe ben nişanlıma bazen diomki sen evlenince görceksinnnnnn göstercem ama elletmicem sana diom

o da bana dioki BENİ ETİNLE TEHDİT ETME hani türk malı diye bir dizi vardı ya ordan kapmış bunu ayy ölüomm gülmekten böyle deyince

ayyy böle gösterip gösterip elletmemek sonra birden herbişeyi bırakmak ne hoş olurrr ayyyyyyyy çok heyecanlıııı

kızlaaarrrrr bunlar ne güzel konular
Benide alın aranıza bbenide

gel tuğcecim gel canım bekleriz sende ne cevherler vardır kimbilir

sevgili nişanlımda şafak sayıyo hergün büyük geceye şu kadar gün kaldı 6yıldır kaçıyosun artık kaçamiycaksın diyo korkuyorum kızlar kurtarın beniiiii :18:

sevgili nişanlımda şafak sayıyo hergün büyük geceye şu kadar gün kaldı 6yıldır kaçıyosun artık kaçamiycaksın diyo korkuyorum kızlar kurtarın beniiiii :18:

sende benim gibi etinle tehdit et onuuu böyyleee kuzu gibi yalvarsın sana ben öle yapcem vallaaaa

evetttt ağzım açık güldüm sonunda biri beni kahkalar attırdı şu şirkette kızzzzz patladı içimde benimki beni tatile götürmeye çalışıyor ahahahaha gitsem bile her zamanki naz ve kaprisimi takınırım benmkne gelll gelll öpücem diyip arkamı çok dönerm o yüzden oda der hep göster ama elletme aman incilerin dökülür ahhhh ahhhh aşık değilde odunsun giz der :))))

ben mantıklı aşığım derim ama gelince nasıl durdurucam kızlar biri bana akıl versin hemen evlenelm artık seni evine bırakmam diorrrr

Güliiinnnnnnnnnnn japon işi mi bu kız...bildigin Türk işi

Türk işini de capon işini de bilmiom ben daha çağlam

Al bak senden bişey daha öğrendimmm bunu da bilmiyodumm not defterime yenisi eklendi

hehhehhehh bizde çoook tatile gitmek istedik ama olmadııı ahhhh ahhhh diyorum iyikide olmamışşşşş töbeee neler olurdu kim bilir..
sende iyi sabırlıymışsın yaniii bravo sana gizzzzz...

ya gizim sizin işler daha kolay aslında bak evinizde olacakmış beklemeyin artık hayat kısa canım benim eksikler evliykende halledilir

işte bennn beklerdimde artık bende onu durduramam 5 yıla kim dayanır diyip duruyor haklı yani oda bende çok sabırlıyız tatile gittik çok gezdik tozduk allaha şükür saygılı belki ben ketumum diye ona çok güveniyorum ama evlenmeden cızz diyorum :))))))) bakalım gelsin bir işe girsinde hemen evleniriz inşallah dua et ben artık hasretliğe dyaanamıcammmmm

benm arkadşlarım rüyalarında beni hamiş görüyolardı evlenrken inanabiliyonuzmu aramışlardı taa askerdeyken benmki şok olmuştum birkaç ark gördü inanamadım

sana armağan etmiştimi önceki sayfada kalmıştı
[video=youtube;S7u2XpGnlmQ]http://www.youtube.com/watch?v=S7u2XpGnlmQ[/video]

sana armağan etmiştimi önceki sayfada kalmıştı
[video=youtube;S7u2XpGnlmQ]http://www.youtube.com/watch?v=S7u2XpGnlmQ[/video]

Ayyy canımcım ben işyerinden giriyorum video sanırım bu gözükmüyokii :26:
Çok merak ettim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…