Canım aldığın halıda akrilik olmasına dikkat et.
Yün halı alırsan üstüne su döküldümü (hele kışın) kuruyana kadar koku yapar.
Akrilikde ise %50 yün %50 akrilik iplik kullanıldığından bu konuda daha iyi ama iki kez yıkatılana kadar tüy bırakır.
Hiç tüy bırakmayan halılara aman sakın yaklaşma onlarda naylonumsu iplik kullanıldığından (petrol atığından yapılıyor) tüy bırakmaz ama kalitesiz, hemde çok kullanışlı değil.
Shagy halılar ise çok güzeller ama kullanımları konusunda dikkat etmen gereken şeyler var.
Örneğin üzerine ağır birşey koymaman lazım. İplikleri basılacağı için güzel durmaz.
Çok yoğun kullanılan yerlerde (örneğin kolidor, oturma odası gibi) kesinlikle kullanma
Onu senede en az iki defa ter yüzeyinden ser birşeyle vurarak sirkelemen gerekir.
Kirler halı diplerine yerleştiğinden steril olması çok zor ve naylonumsu kullanılan iplikle üretilen shagyden asla alma derim.
ay ne çok ayzdım geçen hafta ödevim halı ve perdeler olduğu için iyi çalışmıştım Tuğçem bende yeni aldım
Yatak odam shagy
gardırop başka odada mı olacak canım? olsun giyinme odası ve ütü odası yaparsınız orayı :44: hem böylece dağınıklık da olmaz. çünkü sabah üstünü çıkarıp katlamaya zaman yoksa yatağın üzerine fırlatıyorsun. en azından bu engellenir :44:
Oyam nerde:44::44::44::44:
Kızlar bu kapı isimliği de ne?:44:
Ben yoktum bişiii mi kaçırdım:26:
gel ben sana anlatıyım canım..
yamacıma gel
facebookta bi site bulduk ( kimin bulduğunu sorma orasını ben kaçırdım)
evin kapısı için isimlik yapılıyor hatta bugün kadınlar günü diye 20 tl olmuş indirim var.link atıyım ben sana
ciddenn yaa kapı süsünden bende yaptirimm yıl dönümü doğum günü hediyesi die diğer hediyelerin yanında viririmmm :)
Kriz yün halılar her zaman en sağlıklı marka ama astım hastaları için biraz sakıncalı ve birde halı yıkamacıların kullandığı mazemeler onların ömrünü daha hızlı bitiriyor. Tabi birde koku olayı var o düşündürücüşagileri çevremdekiler tavsiye etmediğinden almadım ben, bilemiyorum o sebepten.
oymalı da alma tabi ki, pierre cardin hem oymalı hem simli benimki
normalde en sağlıklı malzeme yün diye biliyorum ama işte kullanımda sıkıntıları varmış haticeden öğrendiğimize göre :26:
Waaauuuwww harikasın haticemBu işin erbabı olmuşsun sen
Walla haftasonu gittim mutfak için çok tatlı bi shagy halı beğendim dayanamadım aldım indirimdeydi bahariye marka.
Ama satıcı adam dediki bu kullanışlı olan shaggylerden Kurdeleli simli bi model çok tatlıydı ama napiiim
Sanırım naylon ve çok sık olanlar kullanışsızmış bu biraz değişikti umarım pişman olmam :44:
ebatları nasıl?
ben de yaptırsam da dursa mı köşede ya :44:
bana da link atar mısın canım? dursun aklımın kenarında, daha ev almaya çok var da
hayırlı cumalar bu arada herkese
bugün 20 tl olmuş canım
bizden geçti bari siz yararlanın
Müge bende istiyorum.gel ben sana anlatıyım canım..
yamacıma gel
facebookta bi site bulduk ( kimin bulduğunu sorma orasını ben kaçırdım)
evin kapısı için isimlik yapılıyor hatta bugün kadınlar günü diye 20 tl olmuş indirim var.link atıyım ben sana
ebatları nasıl?
ben de yaptırsam da dursa mı köşede ya :44:
bana da link atar mısın canım? dursun aklımın kenarında, daha ev almaya çok var da
hayırlı cumalar bu arada herkese
Senin gibi hatunun yamacına gelinmez mi kiiiiiiiiiiiii
Ama ama ama benim facebooğum yok
eşim aradı, mübarek kadnları günüm kutlu olsunmuş
Kizlarrr ben sizi ozledimmmmm
Gittigim yerde isim bitti veee kendimi eve biraktirdim
Ise donmedim yanihihihihiiii.