Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Waaauuuwww harikasın haticem Bu işin erbabı olmuşsun sen
Walla haftasonu gittim mutfak için çok tatlı bi shagy halı beğendim dayanamadım aldım indirimdeydi bahariye marka.
Ama satıcı adam dediki bu kullanışlı olan shaggylerden Kurdeleli simli bi model çok tatlıydı ama napiiim
Sanırım naylon ve çok sık olanlar kullanışsızmış bu biraz değişikti umarım pişman olmam :44:

kızlar oyanın işi varmıs gelecek işi bitince....merak edilecek bişey yok.....

Büyük htimalle bizde de yanı sıkıntı olacaktı.
Sabah baya erken evden çıkacağız.
Oyam nerde :44::44::44::44:

Oya'yı ebnde merak ettim.
Facebookda da yok

ciddenn yaa kapı süsünden bende yaptirimm yıl dönümü doğum günü hediyesi die diğer hediyelerin yanında viririmmm :)

Kızlar bu kapı isimliği de ne?:44:
Ben yoktum bişiii mi kaçırdım:26:

gel ben sana anlatıyım canım..
yamacıma gel

facebookta bi site bulduk ( kimin bulduğunu sorma orasını ben kaçırdım )
evin kapısı için isimlik yapılıyor hatta bugün kadınlar günü diye 20 tl olmuş indirim var.link atıyım ben sana

Senin gibi hatunun yamacına gelinmez mi kiiiiiiiiiiiii

Ama ama ama benim facebooğum yok

ebatları nasıl?
ben de yaptırsam da dursa mı köşede ya :44:
bana da link atar mısın canım? dursun aklımın kenarında, daha ev almaya çok var da

hayırlı cumalar bu arada herkese

Kriz yün halılar her zaman en sağlıklı marka ama astım hastaları için biraz sakıncalı ve birde halı yıkamacıların kullandığı mazemeler onların ömrünü daha hızlı bitiriyor. Tabi birde koku olayı var o düşündürücü
Bizim evdeki halılar gümüşsuyunun ve senelerdir (30 yıldan fazla) ilk günkü gibi canlılığını koruyor.

Mutfak için aldığın inşallah küçüktür. Balkona atıp 3-4 ayda bir silkelersen dediğim şekilde ilk günkü gibi durur.
Çünkü silkelemen gerekecek ve bence mutfak için biraz zorlar seni gibi geliyor ama inşallah sıkıntı yaşamazsın gülüm.
Hı bu arada şunu eklemeyi unuttum saçaklı halı alma derim temizlik için oda sıkıntı
Birde ne vardı ha açık renk halılar odanı olduğundan daha büyük gösterir temizliğini yaparım diyorsan
Ben salak gibi bütün eşyaları açık renk aldım tırsıyorum temizliğinden:18:

Bende çok istemiştim salonum için en son içimde kalmasın diye yatakodasına aldım 3lü yolluk şeklinde olanlardan
Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan

Son düzenleme:
ebatları nasıl?
bana da link atar mısın canım? dursun aklımın kenarında, daha ev almaya çok var da

tatlım monte edilmiyor zaten yapışıyor, çıkarabiliyorsun
Bizde kiracıyız valla

Müge bende istiyorum.

ebatları nasıl?

Hayırlı cumalar efendim

Kizlarrr ben sizi ozledimmmmm

Gittigim yerde isim bitti veee kendimi eve biraktirdim
Ise donmedim yani hihihihiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…