• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Hayır bunu hoş görmeyen insanlar yargılanıyor ne garip değil mi? Toplumda nezaket, incelik artık yadırganır kınanır olmuş. Bakiniz pembe bilmem neliler....Ne garip, aslında tam tersi olması gerekiyor...
Hayat sadece sizin yaşadığımızdan ibaret değil. Evet her insan gaz çıkarır, ama bunun için tuvalete gitmek çok da zor olmasa gerek .. 4.5 yaşında kızım var aklı erdikten sonra söylemişimdir... oturuken birden pirtim geldi diye koşa kosa tuvalete gitmisligi çoktur...
Doğal diye her bir haltimizi etrafta yapmanın gereği yok...

Konu sahibi bence eşinizi uyarmanız lazım. Çocuğumuz yarın okula gittiğinde bu durumu anlatabilir daha da kötüsü aynu hareketi yapar ve arkadaşları tarafından dışlanır diyebilirsiniz
İşte kızınız gibi ailede öğrenilir bazı şeyler.Normal diyenler de ailelerinde öyle görmüşlerdir,normalleşmiştir.Ama ailemiz dikkatliydi,çocuklarım da öyle büyüyor,bulundukları bir ortamda utanmalarını istemem.

Ben 8 senedir hiç duymadım . Yani sorunun cevabı hayır. Ama önüne geçmekte fayda var ya o nedir bir kaçar iki kaçar yahu

Hastalık vesaire durumunda tolere edilebilir bence ama yapabiliyoruz diye de nokunu çıkarmanın alemi yok cidden ya. Bir arkadaşımız var midesi rahatsız, ameliyatlı onun geğirmesine hiç birimiz ses etmiyoruz bildiğimiz için ama o yapıyor diye başka bir arkadaş da o rahatlığa ulaşmak isteyince vurduk hep beraber ağzına. Evde de gazman gibi gezmeyelim yani. :olamaz:

Konuyu okuyorum aşırı gülüyorum çok yaşayın ablalarım :halay:

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
her yakışıklının bir kusuru vardır madem yakışıklı diye aldın o zaaaart diyorsa sende zooort diyeceksin :D ne osuruktan konu bu yahu:D

Valla ciddi ciddi pırtcıktan rahatsız olmuyorum ama geğirirse hemen söyleniyorum bende böyle rahatsız bir kişiliğim :deli:
Goncamdan çok pırtlatıyorumdur :oops: dikkat pırtlatıyorum diye uyarıyorum ama :KK70:
valla ne yalan söliyim bende :D pırttan değil geğirikten rahatsız olurum
karşılıklı ikimiz de gazlıyız biz ypacak bişey yok
tabi çocukların yanında dikkat ediyoruz

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Sürekli bunu yapan insanin bi rahatsizligi vardir.karin ultrasonu çektirsin ya apandisiti vardir alinmasi gerekir ya dalakta vs. bi sorun vardir

dün demet akalinin takipcisine
" osura osura otur abla.." diye cevabını gördükten sonra ben konuya bakış acimi değiştirdim:deli:
demek ki normal bişey bu.
yoksa sizde kivanc tatlıtugun eşi misiniz?:bicak:

Valla bir kaçar iki kaçar sürekli oluyosa bilinçli yapıyo.Benimkide yaptı ama beni içerlerde zannediyodu halbuki duvarın arkasındaydım:KK53: çok utandı sonra.Ama uykusunda kaçırıyo arada çünkü uykusu çok ağır onada bişey demiyorum artık :bicak: Hatta geçen uyuyoken kaçırdı diyo ki osuruk diil o hava kaçırdım hava kaçırdım gözleride kapalı ama :rolleyes:

O kadar kibar efendiydiki ne pirti gegirmzdi ya dedim nasil sakladin ama brawoo sana nasil tuttn catlamadan yanimda

Ahahah ay kusura bakmayın ben çok güldüm ya , belki de sevgiliyken sessizce salıyordu yanınızda ... :rolleyes:
Şaka bir yana bu gaz problemi bağırsaklarda bir sorundan ileri gelebilir gidip bir baktırırsa ilaçla çözülebiliyor.
Bazı insanlar gerçekten tutamıyor tutunca sancılanıyor çünkü.

Aşkı evlilik öldürmez osuruk öldürür gerçeğine hoş geldiniz. Evlilik böyle birsey sanirim. Simdi " benim kocikom çok saygılı asla yapmaz " diyenler gelir. Onlari anlayisla karsilayin. Zira yarisinin kocasi eve bile gelmiyor. Neyse. Velhasil kelam haliya kaka yapmıyor ve cis egitimi var ise allaha sükur deyin ve bu durumlara alışın

Eşim de çok yapıyordu ilk zamanlar. Sen şimdiden böyleysen otuz sene sonra neler yaparsın kimbilir diyordum. Bağırsak problemi varmış meğer, başka rahatsızlıkları çıktı bu konuda. Evde kahvaltı ve akşamları ev yemekleriyle azalmıştı zaten zamanla (bu sebepleri kendisi söyledi, bekarken yalnız yaşıyordu sonuçta) tedavi de olunca sona erdi çok şükür.

Gelince hemen banyoya gidenler, uzaklasanlar nasil yapıyor hayret dogrusu. Yarı yolda kaçıp ne yapmiyor mu? sonuçta banyodan da duyuluyorsa kaçmanın ne mantigi var o da ayrı. Farklı bir çaba dogrusu. Hiç yapmayanlar, "asla yapmaz diyenler" de ingiliz kraliyet ailesi herhalde maşallah :halay: istemsiz geldigi için ne yapsin adam karninda mi patlasin?

Anaçlık galiba bizimki?
Eşimden gelen hafif ter kokusu da iğrendirmez beni. Allah'ın işi işte sevince nasıl alıştırıyor bütün duyularımızı birbirimize.. :KK48:

Benim hoşuma gitmez gaz çıkarması. Genelde eleştiririm o da sözde mahcup "kaçtı napıyım?" der.
"Ben nasıl tutuyorsam sen de tut. Çocuğun aklı erince kötü örnek olacaksın" derim.

Ben hamileyken gaz sıkışması yaşasam da çok kaçırdığımı bilmem. Asıl rahatsızlığım doğumdan sonra başladı. Ama o zaman bile mümkün olduğunca sıkardım kendimi.

Tabi ki bunun için boşanmam. O kadar premses değilim. Ama dikkat etmesini isterdim..
Burun karıştırma yoktur ama. En azından yanımızda.. :KK48:
Ya istemsiz olan normal olarak aniden oluyo tutamıyodur ses etmem utandırmam ha benimki bana gıcıklığına geğirir artık kızmıyom diye yapmıyo
Düşünsene hakim soruyo boşanma sebiniz ne diye şiddetli ossuruk .....

Bizde durum biraz tersine mesela.. Arada bir kaçırırım eşim tepki verir bunun yeri burası değil diye :KK48: İnsanlık hali yaaa bunun saygıyla alakası olduğunu sanmıyorum ama olay karşılıklı osurmalara dönmezse tabi :-)

Hep aldatilir miyiz aldatilinca ayrılacağız kavga edince bosanacagiz diye düşündük ama hiç bunlari düşünmedik kizlarr

Aşkı evlilik öldürmez osuruk öldürür gerçeğine hoş geldiniz. Evlilik böyle birsey sanirim. Simdi " benim kocikom çok saygılı asla yapmaz " diyenler gelir. Onlari anlayisla karsilayin. Zira yarisinin kocasi eve bile gelmiyor. Neyse. Velhasil kelam haliya kaka yapmıyor ve cis egitimi var ise allaha sükur deyin ve bu durumlara alışın

Ahahahha bu süpermiş... Bir de "o öküzle yaşama, boşaaaaannn"cılar da toplanır az sonra buraya :D :D :D Ağzınıza sağlık valla :D

Benim koku hassasiyetim var ter kokusu beni delirtiyor. Eşime direkt söyledim anlamadı :))
Rencide edecek şekilde söyleyince dikkat etti.

Şöyle olmuştu dışardan geldi. Ben evdeydim. Terlemiş gayet doğal insani? Vaktimiz var istersen duşa gir insanların yanına gidicez dedim. Yok yok yok bişi olmaz. Çıldırdım ama evde tepki vermedim.Yol boyu camı kapatmadım. Öğğğkkk iğrençsin öğkkkk dayanamıyorum yaptıkca ve ciddi oldukca çok utandı :)) kardeşi abi hoşgeldin diye sarılacaktı yavrum ben sarılmanı pek tavsiye etmem kokudan dolayı dedim:)) dahada utandı :)) şimdi dikkat ediyor. Düzgünce en 10 defa uyardıktan sonra rencide ettim:)))

Back
X