• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Konu sahibesi seni en iyi ben anlarım :olamaz:
Eşimde sindirim problemi var evlendikden sonra öğrendim.bir gaz çıkarır mübarek uçup tavana değecek neredeyse.bazen yerde oturuyorsa alt komşu şikayete gelicek litfen yapma derim :rapci::rapci:
Peki sen hiç geceleri şiddetli bir gaz sesiyle uyandın mı.kaç gece korkudan sıçradım bilmiyorum.oturup kahkalara boğuldu kendisi.yastıkla iki indiriyorum kendisine totona sahip ol diye:olamaz:
Yıllardır değişmedi ve problemi son bulmadı alıştım ben valla.sıradan bir olaymış gibi tepki veremiyorum artık

Bastan guldugunuz icin bunu normallestirmis, adam gazman tarafini serbest birakmis.
Insanlik hali arada tabi olur ama surekli surekli gercekten kotu.
Saglik problemi yoksa gaz cikarinca gulmeyin, odayi terkedin yorumsuz.

Eskiden bi program vardı hatırlar mısınız? Mucizeler gecesi diye... Orada izlediğim bi adam geldi aklıma Allah kahretmesin. Adamın totosu dile gelecekti neredeyse ayy... Videosunu buldum amma utanırım ekleyemem, merak ederseniz "Mucizeler gecesi osuruk" diye aratabilirsiniz.

O mikrofonu inşallah çöpe atmışlardır.

Izledim iyyy offf:olamaz:
Bende yabanci bisey diye bekliyorum Allahim:olamaz:
Cengaver turk araladi totoyu, dayadi mikrofonu offf ay izlemeyeydim iyiydi:kızgın:

Ayy behlül görünümlü recep ivedik resmen.
Adamın özsaygısı yok ama, gerçekten tahammül edilebilir birşey değil. Saygısızlık

Ben asla kabul edemezdim böyle terbiyesiz bi hareketi

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
biz evde eşimle çok rahatiz birbirimize kusuruna bskmiyoruz istediğimiz gibi yapıyoruz:D:D
eşler rahat olmali. bu kadar abartma canim.
evlisin istediği kadar yapsın.

Bence eşiniz bi gastroenteroloji doktoruna gidip görünsün. Muayene olmakta fayda var

7 yıllık evliyiz arada pırtladığı olur çoookkk nadir çok şükür. Burnunu falan karıştırmaz. Yani hepsi böyle değil. İğrenç yaaa gerçekten. Soğuttuğunu falan söyleyin bu ne böyle

Benimki yapar. Ters ters bakarım sevimli görünmeye çalışır. Ben yanında yapmam rahatsizligim yoksa. Varsa da zaten bilinçli olmuyor çıkıp gidiyor o ayrı afedersinizo_O bir olayı anlatayım da güler misinizn tiksinir mısınız bilmem. Anneler bilir bebeğin gaz çıkarması bizi çok rahatlatır. Oğlum yapınca oh yaptı da rahatladı derim. Yapmazsa fena çünkü gece bizi mahvediyor iki yaşında da olsa. Neyse bir gün yine ufaklık pirtladi. Ben de oh sefan olsun dedim. Babası da ben yapınca niye rahatlamiyon, demez mi ay ben şoka girdim resmen. Yürü git dedim sana anan rahatlasın bir de marifetmis gibi soruyorsun. Ama Allah'ım hem çok sinir oldum hem de çok güldüm. Bir de savunması da şu " sen yapınca ben de rahatliyorum" ne diyeyim başımı nerelere vurayim.

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
benim eşim de aynı seninki gibi
çok bakımlı, dısarıdan bakınca dikkat çeken biri
kibar aynı zamanda da

malesef benimki de rahat rahat yapıyor
burnunu karıstırması ya da geğirmesini hiç görmedim ama pırtlama konusunda kimseyle yarısacağını düşünemiyorum.

ben de bazen sinir oluyorum ama o yapınca rahatladıgını bile söylüyor
ben ne diyebilirim evimizde de yapamayacak mıyız der çünkü biliyorum

Son düzenleme:
Osurmasından rahatsız olmam ama burun karıştırması nedir ya :/ bide şöyle mideden gelen geğirme seside beni cok rahatsız eder ama osurmasından rahatsız olmuyorum nedense :KK70:
şimdiki evimize yeni tasındıgımızda yan komsumuzla tanıstık eşimle beraber
yan komsumuz ( erkek) çok bakımlı, efendi , k,bar bir adamdı
ailece de görüştük birkaç kez
ama biz tasındıktan 10-15 gün sonra ( salonlarımız yanyana)
adam bizim eve gelecek seste her gece muhakkak 7-8 kere geğiriyor hem de bayaaaa uzun yani kendş çabasını da katıyor içine belli.
Ben adamdan resmen soğudum artık ailece falan görüşmek de istemiyorum.

İnsan esinden sogumaz mi ya ben bi dusundum de sogurdum herhalde bunu ona soyleseniz belki dikkat eder. Evleneli iki sene olacak bir iki kez yanlislikla kacirdi cok utandi neyseki:olamaz:

Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun :KK70: :KK70: erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum :KK70: :KK70:
hahahha çok yaratıcı bir yorum :)

O osurunca siz de cevap niteliğinde osurun bence. Biz öyle yapıyoruz çok eğlenceli :D

Evlendik diye adamın kalkıp banyoya gitmesini beklemeyin ya. Kokmuyorsa sıkıntı yapmayın. :D

Ay sinirlerim bozuldu.

Back
X