• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun :KK70: :KK70: erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum :KK70: :KK70:

Onlar hep “osuran koca”ların, durumu normalleştirmek adına uydurdukları zırvalıkları :işsiz:
Osurukla işaret mi olurmuş biz de yumrukla neyin işaretleyelim o vakit

Osurmasından rahatsız olmam ama burun karıştırması nedir ya :/ bide şöyle mideden gelen geğirme seside beni cok rahatsız eder ama osurmasından rahatsız olmuyorum nedense :KK70:
Aşkım sen neyle besliyorsun cocanı? Ne yiyor ki pırtçıktan rahatsız olmuyorsun :KK70:

Ay insan kendi kendine tahammül edemiyor, eşin yapması yanıbaşında, mahcup olmadan
Tuhaf ya

Kantarın topunuzu kaçırdın iyice, diye konuşmaya başla böyle:KK23:

Ayıp ki :KK19:

Değil mi :) ben öyle öğrendim

valla ben eşime evlenmeden önce size komik gelebilir dedim ki aynı evin içerisinde yaşayacaksak.
gaz çıkarmak yok ne ağız yoluyla ne başka yolla
burun karıştırmak yok
birbirimizin herşeyini gördük diye rahatlık istemiyorum duş alırken kapını kapat tuvalete girerken kapını kapat yemekten önce sonra ellerini yıka
eğer bunları yaparsan seninle bir kaşıkta da tek bardakta da su içer yemek yerim. tek yastıkta uyurum. ama tam tersini yaparsan öyle bir soğurum ki dünya etrafında pervane olsa dahi dönüp yüzüne bakmam.
6 sene bitecek maşallah bir kötü alışkanlığını görmedim bizde çok severek evlendik ama bu konuda eşim beni çok iyi anladı yani
gerçekten siz yerden göğe kadar haklısınız. iğrenç mide bulandırıcı şeyler bunlar

O kadar kibar efendiydiki ne pirti gegirmzdi ya dedim nasil sakladin ama brawoo sana nasil tuttn catlamadan yanimda
Konuyu anlatış tarzın çok sevimli;)
Demek ki içindeki recep ivedik’i iyi kamufle etmiş.Sevgiliyken tutabilen adam evlendiğinde her türlü salmış;)
. Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile yapmaya devam ediyor işiniz çok zor.

Aşkım sen neyle besliyorsun cocanı? Ne yiyor ki pırtçıktan rahatsız olmuyorsun :KK70:

Ay insan kendi kendine tahammül edemiyor, eşin yapması yanıbaşında, mahcup olmadan
Tuhaf ya

Kantarın topunuzu kaçırdın iyice, diye konuşmaya başla böyle:KK23:

Ayıp ki :KK19:

Değil mi :) ben öyle öğrendim
Valla ciddi ciddi pırtcıktan rahatsız olmuyorum ama geğirirse hemen söyleniyorum bende böyle rahatsız bir kişiliğim :deli:
Goncamdan çok pırtlatıyorumdur :oops: dikkat pırtlatıyorum diye uyarıyorum ama :70:

Konuyu anlatış tarzın çok sevimli:KK66:
Demek ki içindeki recep ivedik’i iyi kamufle etmiş.Sevgiliyken tutabilen adam evlendiğinde her türlü salmış:KK66:
. Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile yapmaya devam ediyor işiniz çok zor.
Tesekkurler..Bunun onune gecemeyecegim yani demek hep boyle imis artik katlanacagim yani nasil bu kadar yapabiliyo sasiriyorum disardan geliyoruz iceri girerirmez butun tuttuklarini cikariyor

Tesekkurler..Bunun onune gecemeyecegim yani demek hep boyle imis artik katlanacagim yani nasil bu kadar yapabiliyo sasiriyorum disardan geliyoruz iceri girerirmez butun tuttuklarini cikariyor
Hadi gaz ,sindirim sistemi ile alakalı durum tolere edilebilir de burun karıştırmak, geğirmek bunlar çok rahatsız edici.Bari bunlar için tepkinizi koyun da bi gaz kalsın;)
Yemeklerine bol bol kimyon ekle,rezene kimyon çayı içir.

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Ilk okurken Tatlitug gozumde canlandi ve ortalara dogru bir hayal kirikligi.
Acikcasi cok saygisizca bir durum bu, hic hoslanmam boyle seylerden.
Uyku esnasinda falan olursa bilinci yari kapali durumda oldugu icin tepki vermem.
Asitli icecek icince gelen o gegirme seyini cok zordaysa yapip ardindan affedersin, pardon vs. bir sey soylemesini beklerim.
Ev insanin rahat ortamidir da bu kadar rahatlik beni rahatsiz eder, sogurum.

Hadi gaz ,sindirim sistemi ile alakalı durum tolere edilebilir de burun karıştırmak, geğirmek bunlar çok rahatsız edici.Bari bunlar için tepkinizi koyun da bi gaz kalsın:KK66:
Yemeklerine bol bol kimyon ekle,rezene kimyon çayı içir.
Gaz cikaramadi mi fena zaten benim bebegin gaz damlalarini o kullandi melegim gaz cikaramiyorum napalim su damladan yine diye dewam eder buyuk dert

Back
X