- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Az öte gider misin?"Osuruk" yazarken bile ayrı utanıyorum arkadaşım.
Ossurrruuk ay ben yerin dibi şu an![]()
Şu köşeye.
Burda bekarlar salıyor :)
Niyetlerini :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az öte gider misin?"Osuruk" yazarken bile ayrı utanıyorum arkadaşım.
Ossurrruuk ay ben yerin dibi şu an![]()
Tam kivanc ona suphe yok zaten kendininde farkinda ama tatlitugun osurarak yatan hali uykudan onceIlk okurken Tatlitug gozumde canlandi ve ortalara dogru bir hayal kirikligi.
Acikcasi cok saygisizca bir durum bu, hic hoslanmam boyle seylerden.
Uyku esnasinda falan olursa bilinci yari kapali durumda oldugu icin tepki vermem.
Asitli icecek icince gelen o gegirme seyini cok zordaysa yapip ardindan affedersin, pardon vs. bir sey soylemesini beklerim.
Ev insanin rahat ortamidir da bu kadar rahatlik beni rahatsiz eder, sogurum.
Tek bekar benimAz öte gider misin?
Şu köşeye.
![]()
Benim üç yaşında oğlumun bebekliğinden beri olan gaz sorunundan büyükmüş canım sorunun:) şükür benim oğlanın büyüdükçe azaldı gazıGaz cikaramadi mi fena zaten benim bebegin gaz damlalarini o kullandi melegim gaz cikaramiyorum napalim su damladan yine diye dewam eder buyuk dert
Gecenin 3ünde “osuruk” temalı konuda, “geğirik-osuruk karışımı” yorumlar okuyarak, hayatı sorguluyorum![]()
Tam kivanc ona suphe yok zaten kendininde farkinda ama tatlitugun osurarak yatan hali uykudan once
Az öte gider misin?
Şu köşeye.
![]()
Okulda geğirerek alfabeyi saydığımız geldi de aklıma... Ayy..
litfen benden uzak dururmusunuz
![]()
Aaa neden sen şöyle goncanla buda sana gelsin aşkım diye ossurmak istemez misin karşılıklıAğlamak istiyorum şu an .
Konuya gelen yorumları okurken gözlerim kanıyor .
EV-LE-NE-Mİ-YO-RUM konusunu açan arkadaşı biri buraya etiketlesin
![]()
Bu gece de osuruk ustune osuruk usudum bi heves girdim of dedim yorganin alti kokmushavalandirayim dedi iki acti yorgani salladi halletti kendince
Ulen sizin konunuza yatağıma geçtim ordan takip ediyorum bir ses o da ne uyuyan kocadan karısına bir pırçık![]()