• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Ilk okurken Tatlitug gozumde canlandi ve ortalara dogru bir hayal kirikligi.
Acikcasi cok saygisizca bir durum bu, hic hoslanmam boyle seylerden.
Uyku esnasinda falan olursa bilinci yari kapali durumda oldugu icin tepki vermem.
Asitli icecek icince gelen o gegirme seyini cok zordaysa yapip ardindan affedersin, pardon vs. bir sey soylemesini beklerim.
Ev insanin rahat ortamidir da bu kadar rahatlik beni rahatsiz eder, sogurum.
Tam kivanc ona suphe yok zaten kendininde farkinda ama tatlitugun osurarak yatan hali uykudan once

Gaz cikaramadi mi fena zaten benim bebegin gaz damlalarini o kullandi melegim gaz cikaramiyorum napalim su damladan yine diye dewam eder buyuk dert
Benim üç yaşında oğlumun bebekliğinden beri olan gaz sorunundan büyükmüş canım sorunun:) şükür benim oğlanın büyüdükçe azaldı gazı:KK66:
Humananın rezene kimyon çayını ailecek için. Sana bol süt yapar,eşinin, bebeğinin gazını alır:KK70:

Gecenin 3ünde “osuruk” temalı konuda, “geğirik-osuruk karışımı” yorumlar okuyarak, hayatı sorguluyorum :KK14:

Gayet insani ama yani şimdi. İnsan bunu da dert edip konuşabilir mi? Neden olmasın, dert olabiliyo yani bazen.
Ufak pırtlar hani uzakken sessiz belki mindere mindere...
Düşünsene yemek masasındasın adamın ağzında lokma, sen yutkunuyorsun ve şiddetli bir ses, bi de utanmadan kendini sıkarak yapıp suratına bakıp gülüyor. Şimdi bu dert değil de nedir? İnsanın iki yapıştırası gelir "Totona sahip ol" diye.

Ciddi ciddi irdeleyip yazdım ya la :D

Erkek arkadaşım sözlenmeye karar vermemizden birkaç gün sonra "Astoria benim osuruğum çok kötü kokuyor, senleyken gelirse hemen kaçıp tuvalete gidiyorum duyma diye ama evlenince napıcaz, benden soğur musun?" diye sormuştu. Aklıma o geldi şu an. :olamaz: Konuyu takibe aldım belki bana da bir çare bulan olur off.

Gitsin tuvatte yapsin yada baska Bir yere gitsin yaninizda yapmamasini soyleyin her defasinda, belki biraz uzakta yapar hic olmazsa

Bu gece de osuruk ustune osuruk usudum bi heves girdim of dedim yorganin alti kokmus :KK43: havalandirayim dedi iki acti yorgani salladi halletti kendince

yaaa kıyamam sesli güldüm :D :D nekadar yaratıcı bı cozum :D benım eşimde bazen yapar ama benım dürtmelerimle azalttı hatta en son gecenın yarısı soguktu camı actım yorganı üstünden attım bacagından sürekledım kaldırdım salona sutladım:sopa: sonra acıdım gıttım tekrar yataga getırdım :KK51: bıdaha yaparsan yatmam yanında dedım cok sukur azalttı :KK53: ama artık hıc yapamaz cunku evde bebekler var zehırleyemem bebeklerı :KK11:

Eskiden bi program vardı hatırlar mısınız? Mucizeler gecesi diye... Orada izlediğim bi adam geldi aklıma Allah kahretmesin. Adamın totosu dile gelecekti neredeyse ayy... Videosunu buldum amma utanırım ekleyemem, merak ederseniz "Mucizeler gecesi osuruk" diye aratabilirsiniz.

O mikrofonu inşallah çöpe atmışlardır.

Back
X