• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Aaa neden sen şöyle goncanla buda sana gelsin aşkım diye ossurmak istemez misin karşılıklı :KK70:

unnamed.webp

:KK8::KK8::KK8:

Eskiden bi program vardı hatırlar mısınız? Mucizeler gecesi diye... Orada izlediğim bi adam geldi aklıma Allah kahretmesin. Adamın totosu dile gelecekti neredeyse ayy... Videosunu buldum amma utanırım ekleyemem, merak ederseniz "Mucizeler gecesi osuruk" diye aratabilirsiniz.

O mikrofonu inşallah çöpe atmışlardır.

Guinness rekorlarinin yapildigi Bir programda vardi orda da adamin biri gaz cikararak birseyler yapmisti izleyiciler bile utanmisti ayni program mi acaba.. Ayy cok igrencti :olamaz:

Eve gelince osurmaya basliyor demek :D
Ahahaha :D

Abartmasin. Normal heralde ama surekli ve siklikla yapilinca rahatsiz eden bisey tabii

Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun :KK70: :KK70: erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum :KK70: :KK70:

Osurarak mı işaretliyorlarmış ?
:KK70::KK70::KK70:

Tövbe estağfurullah ya :KK70: son izci son izci ve @Deli ve Cesur kız ama bak ben hep tek halimdeyken böyleyim ciddiyim millette ne kocalar var :KK70:

Kızlar gece gece fena güldüm :KK70: ben de yapıyorum maalesef 1 defa kocamın yanında tecrübe etmek zorunda kaldım rezil oldum diye ağlamıştım :/ şu an hamileyim ve inanılmaz gazim var yok mu bana bir çare :KK43: Allahtan sessiz ve kokusuz yoksa rezil kepaze olurum.

Ya kızlar sayenizde çok güldüm...
Gözlerimden yaşlar çıktı...

Konu sahibinin yazdıkları ayrı bir olay:KK70:

Valla sanırım gebelikten beri kocam da benim hakkımda böyle dusunuyor. Koçanı anlıyorum, wc ye gitsek dak. basi gitmemiz lazım , wc de gidince de gelmiyor. ,;)))

Tövbe estağfurullah ya :KK70: son izci son izci ve @Deli ve Cesur kız ama bak ben hep tek halimdeyken böyleyim ciddiyim millette ne kocalar var :KK70:

Kızlar gece gece fena güldüm :KK70: ben de yapıyorum maalesef 1 defa kocamın yanında tecrübe etmek zorunda kaldım rezil oldum diye ağlamıştım :/ şu an hamileyim ve inanılmaz gazim var yok mu bana bir çare :KK43: Allahtan sessiz ve kokusuz yoksa rezil kepaze olurum.
Hah işte, benimde gebelikte bı başladı çocuk 2 yaşında hala devam ,gecmiyor yaw

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Ben 5 yıllık evliyim bi kere bile eşinin yaninda öyle bise olmadı çok dikkat ederim oda aynı şekilde dikkat eder arada kaçırsa da duymamazliga vururum birbirimize karşı samımı bi çiftiz ama dikkat ederiz

Caydanlik sakasindaki teyzenin o neydiii giiiizzz i yanki yanki oldu yorumlari gördükce ahahah:)) Tamam gayet insani bir durum ama yanimda adini bile söyleyemedigim seyi gerceklestiren adamda karizma,seksapalite filan kalmaz Allasen o ne ya! :) Keza ben de yapmam riske atmam yani dusunsene "ses cikacak gibi degil saliklarim gider" diyorsun az sonra pirtpofffbshsjskdjaeiek falan nerelerden atsam kendimi diye dusunmekten kafayi yer insan:)) misal ben :))
Kinadigini yasamadan ölmezmiss insan :)) kinamadan ölem en iyisi :)
Saka bir tarafa..Hayat bu anlayisli .. Hayiiiiiiirrrrrrr de get ötede gaz bombasi yap :))

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Her evlilikte yok ama olanlarda varmis. Duymustum. Bence ciddi ciddi rahatsiz oldgnuzu belli edin. Mesela bende esneyip agzini kapatmamasina sinir olurum ve her sefrnde de belli ederim. Yapma agzini kapa diye. Hos degl gercktn ki sizinkini dusunemyrm

Konuyu okurken başta yakışklı koca ve kıskançlık tarzı bir şey çıkacak sandım :-) bırak osursun Allah aşkına içinde mi kalsın adamın benim eşimde osurur öyle bütün karıştırma geğirme falan yok ama sevmem Zaten ama ısırması beni rahatsız etmiyor eşim osuruyor be dönüp aşkım içerde saklı tuttuğun çoğu şey zararlıdır diyor :KK70::KK70::KK70:

Eşim bu konuda çok hassastır yanımda asla yapmaz dikkat eder ama evliliğin başında ben söylemiştim bu tarz rahatlıklardan hoşlanmadığımı saygısızlık olarak gördüğümü...

Yani insan bu tabiki osurur ama eskiden olduğu gibi gizli saklı yapsın. Sonuçta bir geçmişiniz var,daha önce gaz çıkarmak için tuvalete gidiyordu muhtemelen,şimdi de gidebilir pek ala.
Tamam evlendiniz hayatı paylaşıyorsunuz ama bu kadarı bana fazla geliyor. Ha kaçırabilir yanlışlıkla olabilir amenna ama bile isteye yapıyorsa hoş değil.

Back
X