Evlendiğinizde, Ne kadar zamandır tanıdığınız bir kişiyle evli olacaksınız?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
tekerleme gibi başlık oldu ama umarım ne demek istediğim açıktır :)
biz sözlümle 2.5 senedir tanışıyoruz.düğün tarihimiz belli değil ama herhalde evlendiğimizde 3. yılımız olur.
konuyu asıl açma sebebim; kendi tanışma sürenizi yeterli buluyor musunuz?
kimi 1 yılda evlenir, kimi 5 yılda evlenmez. sizin ilişkinizde birbirini tanıma ölçütü nasıl işliyor?

şidmi üç yıldır tanısıyoruz, evlenınce 4 yıl dört bucuk yıl olabılır toplamda.

uc yılımızın bı kısmı toplam belkı1 yılı cıkmakla gectı sımdıkı son dört ayı cıkmakla gectı,
bnce yeterlı mı evet şu an artık yeterlı bır sure, yani sımdı evlenelım dese bence yeterlı bır süre, ama işte kader kısmet hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta tanıdım:))4 ay sözlü kaldım 4 ay sonra nişanım oldu 2 ayda nişanlı kaldım ve evlendim toplamda 6-7 aydan beri tanımışım-tatlicadiarzu-

6.yılımızı doldurduğumuz gün evleniyoruz hihoyyyt 5 yıl flört ettik, yaklaşık 1 yıl da nişanlı kalmış olcaz.

tam tamına 9 ay olcak. 22 eylül de tanıştık. 21 haziran da evleniyoz. :)başka biri dese yuh derim 9 ayda nası tanıdın da güvenip evleniyon derdim yani.aslında tanıman yıl olarak yani önceden tanıman iyi oluyor. alışıyorsun huylarını biliyorsun. kimse de senelerce huyunu saklamaz yani. tanımayınca zor oluyor be kızlar. banzen nişanlımın farklı yönlerini davranışlarını yada düşüncelerini görüyorum yaw diyorum bu ne . garip geliyo bana yadırgıyorum yani. ama flörtlüğümüz olsaydı daha iyi anlardım v.s. ama şikayetci deilim nişanlımdan azcık bişi şikayetim var çok az :)

Son düzenleme:
biz eşimle çocukluktan beri arkadaşız.ilk göz ağrımdı. çok hoşlanıyordm ondan bacak kadar boyumla:ecrin_bebek:
sonra onlar taşındı biz taşındık.10 yaşlarında falandım o zamanlar.
kader işte birgün bizi tekrar buluşturdu.
üniversite 3. sınıftaydım. o da son senesinde
onun okulu bittiği zaman çıkmaya başladık.
2 sene kadar çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik

3 yildan fazladir tanisiyoruz ama sanirim rahat 6 yil olcak evlnirsek tabi :)

her an değişik bir huyunu öğreniyorsun zaten. insan hisseder karşıdakini ne kadar iyi tanıyabildiğini verir doğru kararını. o nedenle bir fikrim yok aslında.

benim 7 yıldır var ilişkim ama hala daha değişik huylarını görüyor, öğreniyorum.

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim hihoyyyt..suan nişanlıyım temmuzda evleniyorum kısmetse..bende 8 yıldır tanıdığım biriyle evlenmiş olacam..kaydirigubbakcemile3..

4.5 sene flört ettik 2 senedir nişanlıyız..yani evlendigimzde yaklaşık 7 yıldır birlikte olmuş olacağız...

9 ay flört
15 ayda nişanlı kaldım
ve 6 aylık evliyim
karşı tarafı tanımak için zaman deilde samimiyet gerekir diye düşünüyorum

Allah izin verirse 10 ekim 2009 da evlenicez ve evlendiğimizde tanışmamızın 7.yılı dolmuş olucak. bana göre çok yeterli bi zaman,hatta eğer üniversite 1.sınıfta tanışmamış olup hemen evlenebilme şansımız olsaydı,3 ay içinde evlenirdik biz :))

bugün itibariyle 3 sene 5 ay 7 gündür beraberiz.:asigim: şimdi askerde senağlama ve seneye mayısta gelicek 2011 senesinde kısmetse evlenmiş olacağız yani evlendiğimizde 4,5 - 5 senelik birlikteliğimiz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…