- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
Benim eşim de benden 7 yaş buyyk ama evet kadınlar erkeklerden daha olgun düşünebiliyor. Biz de bazen çatışma yaşıyoruz tabi. Ama hayatın sonu değil, anlasamiyorsan mutsuzsan sonsuza kadar sürmek zorunda değilAramızda 8 yaş var eşimle hep dedim ki kendimle aynı yaşta biri ile evlenmicem kendinden buyuk olunca anlar bilir ogretir sever daha cok sever ama pek öyle olmadı aksine coğu zaman ben yanında yaşı ile büyük kalıyorum( dış görünüş degil tekrar diyorum) umarım pek kin tutamam ben yada nefret bakalım deniyorum şuan umarım olur dediğiniz gibi
ben zamana bıraktım herşeyi , bundan sonra işime nasıl geliyorsa öyle davranacağımAynı aynı valla hatta tiye alıp daha kolay birsey olmamjş gibj davranıyor
Bizde de biraz öyle olurdu ama şimdi kolay kolay gelmiyor malesefAynen bizde oyle ama biz pek uzun sure kus kalamiyoruz benim esim asla ozur dilemez onun yerine gelir birsey yokmus gibi opmeye calisir yada tam tersi ben uzaksam oda uzak kalır.
Çokda haklısınız ama işte olmuyor herkes başında geçmiş geçmjşte kalmıştır falan filan basında aile zaten o zaman cok iyi anladim eşim dediğim adamı hiç tanımadığımıBen eşim dediğim insanın daha önce evli bir kadınla uzun bir iliski yaşadığını öğrensem o dakka buz gibi soğur,yabancilasirim.
Çok oyun oynuyor, bana zaman vermiyor vesaireye sıra bile gelmez. Adam bildim, şerefsiz çıktı. Nokta.
Aile kurumuna saygısı olmayanin, kendi ailesine de değer vermemesi şaşıralacak bişey değil.
Anlaması için tek hareketle kalmayıp örneklendirip uygulamalı sakin sakin baktım o olmuyor sinirli bir şekilde bazende o olmuyor bir başkası vasıtası ama işlemeyince ve istemeyince olmuyor.Seni anlıyorum aynı duyguları dıbıne kadar yaşadım yaşıyorum...muhtemel ruh ikizin değil ..hayaller hayatlar deniyor ya..şu an standart mutlu bır evlılıgım var ama eşimle aynı bulutta yürüyemiyoruz.
Eşine fazla anlam yükleme..senin düşüncelerini bılmedıgı ıcın her hareketini farklı algılarsın.
Çocuk ıcın de beklemenı tavsiye ederim.
Kendı kendıne atlatamıyorsan yardım almalısın.
kimse sebepsiz bir şekilde bu duruma gelmez, haklı sebeplerin olduğuna eminim, ama sen değiştirmedin, suçlu hissetme kendini sakın, sakin olmaya ara yolu bulmaya çalış eğer boşanma gibi bir imkanın yoksa, diyebileceklerim bu kadar maalesef :) bizim ilişkideki en önemli durum şu, ben konuşmayı pek sevmem, bir de tartışmaya çok üşenirim, genelde ne dese evet derim biraz dirensem bile, ikna eder bir şekilde beni. bende inat durumu yok, yani karşı tarafın çok muhteşem iyi huyundan değil :)))))iste ne guzel bir bakış açısı bende öyle diyenlerdenim fakat soyle birsey var benim esim ilk bastakı gibi anlayip orta yolda bulusalım diyen o adamdan cok uzak. Yani degistiren ben miyim asıl özü o muydu bilmiyorum. Mesela daha dün soyledim sen boyle inat benimle inatlasmak yerine orta yolda bulusmak isterdin yada yapmaya bir caban olurdu. Kendi de şunu soyledi bana lisedeyken muhalefet mehmet derlerdi. Basta öyleymisim simdi oldugum gibiyim :) anlatabiliyormuyum. Ben ilk eşimin yüzüne de degil gozunun icine bakarak 3 saat konustum ve benimle o konuşması için evlendim. Sunu dedim bakarak gozlerine bu adamla ne guzel yaşlanılır hersey bitince sohbeti hiç bitmez. Ne sıcak. Ama simdi tam tersi:) konusturmak ve beni anlaması icin neler neler yapıyorum anlatamam ki o kadar şey yaşadım annesi yüzünden. O konulara girsem eminim bir çok kişi hala nasıl birliktesin der. Ama işte sevgi sabır deneyip elinden geleni yapıp sizinde dediğiniz gibj zamana bırakıp keşke dememek.
Sakin kalmak da çok zor biliyormusun imkanım yok değil elbette var ama sabır ediyorum. Ha bu sekilde sabırla ne kadar sağlamlaşıyor ilişkimiz bilmiyorum. Ben ne kadar inat etsemde o istediğini yapar. Sadece kendi kendimi üzüp yoruyorum. Bununda farkındayım.kimse sebepsiz bir şekilde bu duruma gelmez, haklı sebeplerin olduğuna eminim, ama sen değiştirmedin, suçlu hissetme kendini sakın, sakin olmaya ara yolu bulmaya çalış eğer boşanma gibi bir imkanın yoksa, diyebileceklerim bu kadar maalesef :) bizim ilişkideki en önemli durum şu, ben konuşmayı pek sevmem, bir de tartışmaya çok üşenirim, genelde ne dese evet derim biraz dirensem bile, ikna eder bir şekilde beni. bende inat durumu yok, yani karşı tarafın çok muhteşem iyi huyundan değil :)))))
Kesinlikle güven sorunu ona olan güvenimi sürekli sürekli kırması. Inancımı yok etmesi. Evlendiğimden beri sürekli o hisle yaşıyorun zateb ben. Onun yüzünden işimi bıraktığım için çabalayıp çabalayıp onun sürekli asla yapacağından vazgeçiremediğim için. Onun için hiç bir zaman söylediklerimin acaba haklımı diye kafasında düşündüremediğim için hep alt edilmiş hissediyorum. Vb. Birçok şey yüzünden de ona baktığımda o karanlık ve kötü yönünü nasıl hiç görmediğim icin kendi kedime kızıyorum.Yaşadığınız bir güven sorunu bu bence. Güvenden kastım bir başka kadınla aldatmak değil. Hayatın herhangi bir kısmında sizi alt edecekmiş hissi.
Bence insanlar eşleri yanında iken huzuru ve mutluluğu aynı anda hissedebilmeli.
Bu hissiyatınızın alt yapısını siz biliyorsunuz. Yaşanmışlıklarınızdan bazıları demek ki sizin birbirinize olan bağlarınızı olumsuz etkilemiş.
işte bir süre sonra ben de onu fark ettim, baktım olmuyo, itiraz etmemeye karar verdim. Allah var çoğunlukla fikirlerimiz uyuyor. ama dediğim gibi sen çok yıpranmışsın. çok çok yıpranmışsın. inşallah bu süreç geçicidir ve mutlu olursunSakin kalmak da çok zor biliyormusun imkanım yok değil elbette var ama sabır ediyorum. Ha bu sekilde sabırla ne kadar sağlamlaşıyor ilişkimiz bilmiyorum. Ben ne kadar inat etsemde o istediğini yapar. Sadece kendi kendimi üzüp yoruyorum. Bununda farkındayım.
Yo kendimi beğenmiyor değilim ben fiziki bir yakıştırama değil bu yanlış anlamışsınız beni eşime göre fazlayım ama olay o değil. Ben evlenirken dış görünüşe bakıp evlenmedim. İçinin güzelliğine kanıp yanılanlardanım ben. Aynı pencereden bakmamaktan yakınıyorum ben.
Merhabalar
Severek evlendiğiniz yada görücü usülü tanışıp sonradan sevip güvenip evlendiğiniz adama bakınca içinizden ne geçiyor?
Bir tek ben miyim bilmiyorum ama eşime bakıp yüzünde gözünde yanında olması gereken ben değilmişim gibi hissediyorum.
Her seferinde biraz daha biraz daha onu kendime yabancıymış gibi hissediyorum.
Birlikteyim ama neden, ne için diye kendimi düşünmekten alamıyorum. Daha 8 aylık evliliğimde evli olupta yıllara bölüp yaşadıklarını kısa bir sürede yaşadım.
Eşimin yüzüne bakıp sanki bir sonumuz yokmuş gibi sanki o değilmiş gibi hissediyorum. Neden niçin bunu bilip çözen oldu mu yoksa birtek ben miyim bu kadar kısa zamanda bunları hisseden?
Bende öyle hissediyorum neden bilmiyorum belkide hamilelik hormonudur ? Birde şuan evde çalışmıyor bana çok sarıyor bende bunalıyorum bu durumdan dolayı artık bazı yaptığı şeyler cahilce geliyoMerhabalar
Severek evlendiğiniz yada görücü usülü tanışıp sonradan sevip güvenip evlendiğiniz adama bakınca içinizden ne geçiyor?
Bir tek ben miyim bilmiyorum ama eşime bakıp yüzünde gözünde yanında olması gereken ben değilmişim gibi hissediyorum.
Her seferinde biraz daha biraz daha onu kendime yabancıymış gibi hissediyorum.
Birlikteyim ama neden, ne için diye kendimi düşünmekten alamıyorum. Daha 8 aylık evliliğimde evli olupta yıllara bölüp yaşadıklarını kısa bir sürede yaşadım.
Eşimin yüzüne bakıp sanki bir sonumuz yokmuş gibi sanki o değilmiş gibi hissediyorum. Neden niçin bunu bilip çözen oldu mu yoksa birtek ben miyim bu kadar kısa zamanda bunları hisseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?