Evlendiğiniz adama yada sevdiğiniz adama bakıp ne diyorsunuz içinizden

Seni anlıyorum aynı duyguları dıbıne kadar yaşadım yaşıyorum...muhtemel ruh ikizin değil ..hayaller hayatlar deniyor ya..şu an standart mutlu bır evlılıgım var ama eşimle aynı bulutta yürüyemiyoruz.
Eşine fazla anlam yükleme..senin düşüncelerini bılmedıgı ıcın her hareketini farklı algılarsın.
Çocuk ıcın de beklemenı tavsiye ederim.
Kendı kendıne atlatamıyorsan yardım almalısın.

Benim eşim de benden 7 yaş buyyk ama evet kadınlar erkeklerden daha olgun düşünebiliyor. Biz de bazen çatışma yaşıyoruz tabi. Ama hayatın sonu değil, anlasamiyorsan mutsuzsan sonsuza kadar sürmek zorunda değil

Aynı aynı valla hatta tiye alıp daha kolay birsey olmamjş gibj davranıyor
ben zamana bıraktım herşeyi , bundan sonra işime nasıl geliyorsa öyle davranacağım
ömür boyu sürmesi temennisiyle evlenılır ama olmazsada ınceldıgı yerden kopsun kafasındayım 3 gunluk dunya bosver

Ben eşim dediğim insanın daha önce evli bir kadınla uzun bir iliski yaşadığını öğrensem o dakka buz gibi soğur,yabancilasirim.
Çok oyun oynuyor, bana zaman vermiyor vesaireye sıra bile gelmez. Adam bildim, şerefsiz çıktı. Nokta.
Aile kurumuna saygısı olmayanin, kendi ailesine de değer vermemesi şaşıralacak bişey değil.

Çokda haklısınız ama işte olmuyor herkes başında geçmiş geçmjşte kalmıştır falan filan basında aile zaten o zaman cok iyi anladim eşim dediğim adamı hiç tanımadığımı

Anlaması için tek hareketle kalmayıp örneklendirip uygulamalı sakin sakin baktım o olmuyor sinirli bir şekilde bazende o olmuyor bir başkası vasıtası ama işlemeyince ve istemeyince olmuyor.

kimse sebepsiz bir şekilde bu duruma gelmez, haklı sebeplerin olduğuna eminim, ama sen değiştirmedin, suçlu hissetme kendini sakın, sakin olmaya ara yolu bulmaya çalış eğer boşanma gibi bir imkanın yoksa, diyebileceklerim bu kadar maalesef :) bizim ilişkideki en önemli durum şu, ben konuşmayı pek sevmem, bir de tartışmaya çok üşenirim, genelde ne dese evet derim biraz dirensem bile, ikna eder bir şekilde beni. bende inat durumu yok, yani karşı tarafın çok muhteşem iyi huyundan değil :)))))

Yaşadığınız bir güven sorunu bu bence. Güvenden kastım bir başka kadınla aldatmak değil. Hayatın herhangi bir kısmında sizi alt edecekmiş hissi.
Bence insanlar eşleri yanında iken huzuru ve mutluluğu aynı anda hissedebilmeli.
Bu hissiyatınızın alt yapısını siz biliyorsunuz. Yaşanmışlıklarınızdan bazıları demek ki sizin birbirinize olan bağlarınızı olumsuz etkilemiş.

Sakin kalmak da çok zor biliyormusun imkanım yok değil elbette var ama sabır ediyorum. Ha bu sekilde sabırla ne kadar sağlamlaşıyor ilişkimiz bilmiyorum. Ben ne kadar inat etsemde o istediğini yapar. Sadece kendi kendimi üzüp yoruyorum. Bununda farkındayım.

Kesinlikle güven sorunu ona olan güvenimi sürekli sürekli kırması. Inancımı yok etmesi. Evlendiğimden beri sürekli o hisle yaşıyorun zateb ben. Onun yüzünden işimi bıraktığım için çabalayıp çabalayıp onun sürekli asla yapacağından vazgeçiremediğim için. Onun için hiç bir zaman söylediklerimin acaba haklımı diye kafasında düşündüremediğim için hep alt edilmiş hissediyorum. Vb. Birçok şey yüzünden de ona baktığımda o karanlık ve kötü yönünü nasıl hiç görmediğim icin kendi kedime kızıyorum.

işte bir süre sonra ben de onu fark ettim, baktım olmuyo, itiraz etmemeye karar verdim. Allah var çoğunlukla fikirlerimiz uyuyor. ama dediğim gibi sen çok yıpranmışsın. çok çok yıpranmışsın. inşallah bu süreç geçicidir ve mutlu olursun

Benim çok değişiyor kızlar olana kadar çok mutluydum iyiki hep iyikiydi sonra kızladımız oldu valla yalan değil arada bu mendebur ile ne pok varda evlendim diyorum kızlar konusunda çok baskıcı olabiliyor en büyük kavgalar bebek üzerinden çıkıyor o yüzden soğuyorum buz gibi sonra geçiyor bazen geliyor öyle inişli çıkışlı

fazlasınız demek

Benle aynı süredesiniz. Eşimi seviyorum. Ona benzeyen bi çocuğum olsun diyorum bakınca. Yabancı hissetmeniz de normaldir belki. Sevgili olup evlendim ben mesela siz alışmamış olabilirsiniz.

Bende öyle hissediyorum neden bilmiyorum belkide hamilelik hormonudur ? Birde şuan evde çalışmıyor bana çok sarıyor bende bunalıyorum bu durumdan dolayı artık bazı yaptığı şeyler cahilce geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…