Evlendiğiniz adama yada sevdiğiniz adama bakıp ne diyorsunuz içinizden

En cok akşam uyuduğunda bakarım.. Niye bunla evlendim derim.. Sonra vesvese etme, uyma şeytana derim.. İykide evlenmisin, yoksa kimse cekmezdi nazımı, bağırmamı, bakımsızlığımı diyip düşüncelerimden atarım... Sever uyuma calışırım..

Rabbim yanımdan eksik etmesin diyorum. Evliliğin bence ilk 3-4 yılı biraz sıkıntı anca oturuyor affedilmeyecek saygıyı kaybedecek şeyler yaşamayın zamanla düzeliyor herşey anlayıp tanıyorsunuz birbirinizi

5 yıl olcak evliliğinde ilk başlarda kendini benden kültürlü (öyledirde) görüyordum.Ona bakınca yanında başka bı kadın hayal ediyordum hiç bir resme kendimi koyamiyordum.Cokkk olilgi çok saygı cooookca sabır sarf ettim.Halende etmekteyim.Beni okdr yiprattiki anlatamam.Bundan 3 ay öncesine kadardı bir olay yaşandı onun leyhine. Ben etkilenmedim dedim psikolojik olarak cökugum ama halen biliyorm.Cok uzatmadan fark ettimki gözlerine baktıkça sonumuz yok diyorum bazen dokununca herhangi bi yabanciyla temasa geçmiş gibi hissediyorum.Demem oki verdiğin değere bakıyorsun aldığın karşılığa bakıyorsun aynı senin söylediklerini söylüyorsun malesefki.

Bakıyorum ben bunla evlenmeseydim de olurmuş diyorum evliliğin çok da matah bir şeyi yok. Flört dönemleri güzel ikili ilişkilerde

Umarım. Yani şöyle söyleyim bir konu olsun sıradan bir konu başkaları vardır bulunduğumuz ortamda. Muhakak benim fikrimin karşındadır. Yada tek bu degıl her konuda her seyde. Pazar masrafına kadar herşeyde. Bu kadar ayrı pencerelerden baktığımızı bilmiyordum. Hele annesi sanki tek o anne sanki tek o varmış gibi benim ailemi yok sayması falan. Pek sanmıyorum geçici olduğunu zaten de bekleyip görücem ama boşuna hırpalıyorum kendimi.

Benle aynı süredesiniz. Eşimi seviyorum. Ona benzeyen bi çocuğum olsun diyorum bakınca. Yabancı hissetmeniz de normaldir belki. Sevgili olup evlendim ben mesela siz alışmamış olabilirsiniz.
Bende sevgili oldum tabi ama uzun uzadıya değil bizim ilişkimiz uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya öyle işte. Ne mutlu size bende isterim gözleri kirpikleri teni aynı ona benzeyen bir çocuğum ama bu inişli çıkıslı durumlarda o kadar zor ki.

Ben hiç ailesi haksız olduğu halde haksız diyeni görmedim ki, kendi annesi atıyorum yerdeki çöpü kaldırmaz, ama döner der ki senin annen çöpü kaldırmadı.
E senin annen de kaldırmadı be adam !

Ben hiç ailesi haksız olduğu halde haksız diyeni görmedim ki, kendi annesi atıyorum yerdeki çöpü kaldırmaz, ama döner der ki senin annen çöpü kaldırmadı.
E senin annen de kaldırmadı be adam !
kesinlikle bu konudan o kadar muzdaribim ki anlatamam sana annesi o kadar çok şey yaşattı ki bana eşim önceleri arada kalmam siz halledin derdi hep sonra artık ne olduysa eşim bunu bıraktı annesinin yanında olmaya başladı ve o kadar iyi biliyorki annesini. 3 kere çok büyük kavgalar ettik en son ki en bügüğü ve yine annesi yüzündendi. Boşanmakdan döndüm. Ve en kötüsüde seni silerim annemi silmem ne yaparsa yapsın o haklı diyisi :) bu cümlenin üzerine daha niye çabalıyorsam

Demek ki sebepsiz değilmiş, bunları yaşadıktan sonra ( ki eminim fazlası da vardır ) senin ben bu adamla niye evlendim demen çok normal.

Bir ara bende onu çok yapıyordum. Baktım ona baktığım gibi bakmıyor bana vazgeçtim. Olduğu nasılsa öyle bakıyorum artık.

Demek ki sebepsiz değilmiş, bunları yaşadıktan sonra ( ki eminim fazlası da vardır ) senin ben bu adamla niye evlendim demen çok normal.
Daha fazlası var. En kötüsü de merhameti tek bir kişiye adaması. (Annesine) biliyormusun istemsizce sürekli kendimi annesi ile kıyaslıyorum. O kadar kalbimi kırar üzülür ağlardım. Bir kere olsun annesinin yaptığı naz da yeme içmeden kesilen adam asla benimle arası bozuk diye bir kere yemeden içmeden kesilmedi:) diyelim yemedim o yemeği gelir benim olanıda yer öyle kalkar o sofradan

Adam belki de israf olmasın diye yiyor. Olay aslında trajik ama öyle bir anlatmışsın ki güleceğim çıktı, tövbe estf Böyle adamlara trip atmak da işe yaramıyo, kavga etmeden bağırıp çağırmadan ilgilerini çekemiyosun. Bu erkekler insanın psikolojisini bozuyor yav.

Bende zaman zaman sorguluyorum bunu 5 yıllık evliyim bazen düşünüyorum da keşke geçmişe dönebilsek ve onu seçmemiş olsam

Haha valla artık inan komik gelmeye başlıyor. Neden ilk üzülüp ağlıyorum. Sonra gülüyorum. Dediğin gibi kesinlikle psikolojisini bozarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…